Dodaj do ulubionych

piekna nieznajoma

IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 22:53
pisze konkretnie do jednej Pieknej kobiety którą bardzo często spotykam i jestem Tobą oczarowany... dziś widziałem Cię przy hali pułtuskiej około godziny 20... Byłaś ubrana w czerwone wdzianko do tego lilowy szal czarne wysokie kozaki i rekawiczki.... jesli to czytasz bedziesz wiedziała że to o Ciebie chodzi proszę odezwij się

p.s ewentualnie mozę ktoś zna tę kobietę

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: piekna nieznajoma IP: 213.199.253.* 09.02.11, 22:57
      gdzie dokładnie??jaki kolor włosów?:)
      • Gość: oczarowany Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 22:58
        blondynka szła przy hali pułtuskiej od ireny w stronę ratusza...
    • Gość: Lady in red Re: piekna nieznajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 22:59
      Ile masz lat,jak wyglądasz,jaką prowadzisz działalność i jaki masz samochód?
      • Gość: Gość Re: piekna nieznajoma IP: 213.199.253.* 09.02.11, 23:02
        Jak widzisz .....tu się nie dowiesz :)
        Ale powodzenia "kolego"...
        • Gość: oczarowany Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 23:04
          nie dziekuję kolezanko miło jest usłyszeć miłe słowo dziekuję
      • Gość: oczarowany Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 23:03
        ??????
        oj chyba to nie Ty piszesz piekna nieznajomo
        • Gość: Gość Re: piekna nieznajoma IP: 213.199.253.* 09.02.11, 23:08
          masz watpliwosci??bo ja nie.... nie czytaj tych głupot bo na koniec jeszcze Ci "pocisna":)
          • Gość: oczarowany Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 23:12
            może i masz i rację kolego tylko co w tej sytuacji zrobic by Ją poznać...
          • Gość: Lady in red Re: piekna nieznajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 23:12
            Chyba,że jakaś inna szła w czerwonym :) Jak nie dowierzasz,to jak mnie spotkasz to podejdź i zagadaj. Wóz albo przewóz. Nie masz nic do stracenia. Nie gryzę:)
            • Gość: Gość Re: piekna nieznajoma IP: 213.199.253.* 09.02.11, 23:14
              koleżanko:)

• Gość: Gość Re: piekna nieznajoma IP: 213.199.253.* 09.02.11, 23:15
                Lady in red dobrze gada:)))
            • Gość: oczarowany Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 23:20
              w takim razie bede wypatrywał pieknej nieznajomej w czerwonym
              to co do zobaczenia
    • Gość: Wilk Re: piekna nieznajoma IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.11, 23:59
      a piękna nieznajoma niosła może koszyczek? Jeśli tak, to na pewno czerwony kapturek do babci podążał.
      • Gość: plexi Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.11, 00:03
        a Ty jestes wilkiem dobre
        • Gość: kobieta887 Re: piekna nieznajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 02:04
          Tak to ja,a w koszyczku niosłam dopalacze dla babci:) teraz już wiecie dlaczego babcia miała wielkie oczy i nie tylko:) i gumki dla Opusa niejakiego też niosłam,nieśmiały chlopak,wstydzi sie kupić w sklepie,to żeby sobie przymierzył chociaż:)
          • Gość: :D Re: piekna nieznajoma IP: 213.199.253.* 11.02.11, 09:09
            hhahaha dobre. Opus to myśliwy hahah
          • Gość: Gość Re: piekna nieznajoma IP: 213.199.253.* 11.02.11, 09:57
            no masz Ci los...wydało się :D
    • Gość: powodzenia Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 12:23
      mila odmiana na tym forum ... niebawem świeto zakochanych więc tym bardziej życze powodzenia!!
      • Gość: ona Re: piekna nieznajoma IP: *.cnow.pl 11.02.11, 13:12
        oczarowany najlepiej podaj numer gg albo maila :) pozdrawiam
        • Gość: . Re: piekna nieznajoma IP: *.play-internet.pl 11.02.11, 14:19
          Przecież jeśli ta nieznajoma to ,,lady in red'' to autor raczej powinien sobie odpuścić,bo to materialistka.Sama swoją pierwszą wypowiedzią pokazała,że w wyborze faceta kieruje się jego samochodem i zawartością portfela.
          • Gość: czerwony kapturek? Re: piekna nieznajoma IP: *.xdsl.centertel.pl 11.02.11, 14:24
            a Tyś ładny chłopak?
            Bo jeśli tak to skłonna jestem zakupić czerwone wdzianko i inne rzeczy...
            Tylko zastanwiam się czy w ten koszyczek też się zaopatrzyć ...
            • Gość: oczarowany Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 00:53
              ja poznam moja piekna nieznajoma
              nie szukam podrobek pozdrawiam\
              mozesz sprobowac moze mnie nabierzesz :)
              • Gość: Pipi Re: piekna nieznajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 01:11
                Opus myśliwy? :) dobre:) Od dzisiaj będzie strzelał w kapturki-celując ręcznie oczywiście:)
                A Ty oczarowany podejdź do tej małpy w czerwonym i zagadaj na realu-możesz jakiś liścik podrzucić walentynkowy:) w wiadomych barwach:)
                • Gość: oczarowany Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 01:57
                  prosze nie obrazaj mojego idealu to zadna malpa tylko piekna nieznajoma...
                  a swoja droga chcialbym spedzic z Nia walentynki...
                  musze polowac dalej...
    • Gość: Opus Re: piekna nieznajoma IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 02:01
      Ktos tu do Opusa "pije", Opus to gumek nie uzywa, bo pie...li seks przez "folie". Lepiej sobie konia zwalic, niz walic w gumce. Ale ja mam stala partnerke.
      • Gość: Pipi Re: piekna nieznajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 03:22
        "Pie...li seks przez folię". A to Ty Opus do reklamówki foliowej się spuszczasz:) To Ty jakimś hardcorem jesteś-ekstremalna jazda bez trzymanki. Ble... Ciekawe co na to Twoja stała partnerka,kiedy walisz sobie konia? Przynudzasz na forum,weź się nią zajmij jak prawdziwy facet z jajami,każdy Twój tekst na forum to samobój dla Ciebie:) W ogóle często i gęsto jesteś na tym forum,a zarazem taki małomówny. Taki jedno zdaniowiec:) Z polotem i finezją wypowiadaj się na forum!!! Życie jest piękne:) po co się naburmuszać...
        • Gość: Opus Re: piekna nieznajoma IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 03:46
          Ty za to duzo gadasz, bezproduktywnie, myslac, ze ten bezproduktywny belkot jakos wplynie na moje emocje. Moja partnerka pisze i czyta to ze mna i sie dobrze bawimy czytajac te wypociny na forum ciechanowskim. Nie wiem czemu, ale zaczynam Cie lubic. Moj kot potrzebuje pieszczot.
          • Gość: Pigwa Re: piekna nieznajoma IP: 213.199.253.* 12.02.11, 10:51
            Opus stosuje folię bo chce ukryć "rysy" na sprzęcie hehehe. Opus... zamiast foli używaj pasty polerskiej. Postępuj zgodnie z instrukcją..., nie nalozyć za dużo, odczekać chwilę i dość energicznie polerować.. drobne rysy znikają a te głębsze stają się takie płaskie.. że widać je tylko pod kątem :) hahahah
            • Gość: oczarowany Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 16:22
              hello
              troszeczkę zeszliśmy z tematu...
              moze ktoś zna tę kobietę...
              wysoka czerwone wdzianko i torebka czarne wysokie kozaki i rekawiczki blondynka
              prosze pomozcie umieram z tesknoty by Ją znow zobaczyc......
              • 0pomyslu.na.nick Re: piekna nieznajoma 12.02.11, 17:15
                a moze jest lesbijką a Ty się podniecasz
                • Gość: oczarowany Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 17:18
                  a Ty homoseksualista co??
    • Gość: aa Re: piekna nieznajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 17:22
      słodkie:D
      • Gość: z Aleksy Re: piekna nieznajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 17:28
        Trochę empatii ludzie, bo gość cierpi zauroczony, a wy kpicie. Pomócie, opowiedzcie o tym wątku, może info dotrze do nieznajomej. Życzę, żebyś ją spotkał i zagadał. Powodzenia !
        • Gość: aa Re: piekna nieznajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 17:35
          dokładnie tak:) na forum pełnym "kompleksiarzy" nie znajdziesz wsparcia,
          ale i tak uważam ze to słodkie:D
          • Gość: . Re: piekna nieznajoma IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 17:37
            Napisz dokładnie jakiego wzrostu,ile mniej więcej ma lat.
            • Gość: oczarowany Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 19:12
              wzrost ok.175 w kozakach ponad 180 cm...
              czasem chadza w okularkach...
              pomozcie prosze
              chodzi wieczorami przy hali pultuskiej miedzy 18 a 21...
              raz widzialem ja okolo 18 a innym razem ok.21 i zawsze jest sama :)
              • Gość: . Re: piekna nieznajoma IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 20:11
                Możliwe,że pracuje w tp skoro tak późno chadza.
                A ile mniej więcej ma lat? Jest szczupła czy przy kości?
          • Gość: **** Re: piekna nieznajoma IP: *.xdsl.centertel.pl 12.02.11, 17:39
            a jak sie z nią spotkasz i zagadasz to zawiadom nas na forum a potem jeśli okaze się ze nie jest les to poproś ją o rękę i zaproś cale forum na ślub!!!
            • Gość: oczarowany Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 19:09
              super uslyszec mile slowo ;)
              wiek 21-25 lat...
              • Gość: jajek Re: piekna nieznajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 20:24
                Ja w zeszłym roku dałem na forum hasło, że szukam kontaktu z nieznajomą szczupłą nauczycielką blond, podciętą na skos wpół, co jeździ w lecie na rowerze w dresie w wieku ponad 50 lat, podobno osobę samotną. I nic.
                Chłopie, przez forum nie załapiesz. To forum jest całkowicie polityczne a nie towarzyskie. Ale życzę szczęścia. A najlepiej napisz coś na wydział promocji miasta, od razu odpisze Ci 100 osób. Będziesz miał swój real ma forum.
                • Gość: . Re: piekna nieznajoma IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 22:03
                  A to była może nauczycielka angielskiego?
                  Nawet jakbym ją znała to bym jej personaliów na forum nie pisała.To zabronione zresztą ktoś na pewno mógłby sobie tego nie życzyć.
    • Gość: . Re: piekna nieznajoma IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 20:14
      Tylko żeby mi to nie było wesele BEZALKOHOLOWE!!!
      A takich dziewczyn jest na pęczki chociaż rzadko spotykam by zimą ktoś chodził w okularach(nawet w stolicy).Lepiej jak sam do niej zagadasz,bo co Ci da takie pisanie o niej na forum.Niedługo walentynki,idealny czas na zapoznanie.Tylko nie nakręcaj się za bardzo-ona może być zajęta lub Tobą nie zainteresowana.Podejdź do niej,uśmiechnij się i zagadaj pod jakimś pretekstem by jej nie wystraszyć.
      • Gość: olof Re: piekna nieznajoma IP: *.cnow.pl 13.02.11, 10:47
        dzięki tej dyskusji z romantycznej historyjki zrobił się miejski reality show;
        czytam uważnie dalej...
    • Gość: alfons Re: piekna nieznajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 12:53
      Uważam ,że najlepiej będzie podejść i po prostu się przywitać ,kiedy ponownie traficie na siebie ,wtedy zrozumiesz czy jest warta twojej uwagi i czy jest szansa na wspólne tematy oraz pasje.Czasami coś, co pięknie wygląda może być zepsute w środku.To by tłumaczyło czemu spaceruje sama, choć nie chciałbym generalizować. Też się podkochuję w jednej prześlicznej dziewczynie z kręconymi włosami ,ale tu sytuacja wygląda inaczej ,bowiem widuję ją z partnerem, ale jeśli to czytasz, Ewelino,bo dowiedziałem się ,że tak właśnie masz na imię ,to wiedz,że jeden gest z twojej strony i stanę na rzęsach ,żeby cię zdobyć.Wciąż czekam i marzę...
      • Gość: heee Re: piekna nieznajoma IP: *.xdsl.centertel.pl 13.02.11, 14:51
        heee teraz całe forum będzie wypatrywać laski w czerwonym kubraczku ,i jak ją spotkam to jej powiem ze stała sie główną atrakcją na forum
      • Gość: do alfonsa Re: piekna nieznajoma IP: *.play-internet.pl 13.02.11, 15:07
        Nawet wiem o jakiej Ewelinie mówisz.
        Jest chuda i ma burzę blond włosów.Znam ją...
        • Gość: alfons Re: piekna nieznajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 13:02
          Ewelina, o której mówię ,ma co prawda burzę kręconych włosów,ale kolor jest czarny i wydaje się ,że naturalny.Wiem też ,że nie jest z Ciechanowa ,ale uczy się w jednej z naszych szkół.
          • Gość: Do alfonsa Re: piekna nieznajoma IP: *.play-internet.pl 16.02.11, 22:16
            A ile ma lat?
            Rzeczywiście ta Ewelina, o której piszę jakiś czas temu się przefarbowała.
      • Gość: fred Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 23:04
        zaczynam spacery kolo hali..
        • Gość: qrwa Re: piekna nieznajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 10:42
          A jak zmieni czerwony kubraczek np. na szary to z tych Waszych spacerów będzie dupa blada. Tylko oczarowany może ją rozpoznać. Więc reszta hołoty niech się nie ciśnieniuje na te wycieczki i wypatrywanie:)
          • Gość: cas99 Re: piekna nieznajoma IP: 213.77.12.* 14.02.11, 13:01
            jeszcze troche i przy hali w godzinach 18-21 beda tlumy ludzi wyczekiwac na ta dziewczyne ;P
            • Gość: . Re: piekna nieznajoma IP: *.play-internet.pl 14.02.11, 14:10
              ?
              Rzeczywiście nikt nic nie ma do roboty tylko wyczekiwać pod halą na jakąś dziewczynę...
              • Gość: //// Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 15:20
                Lepszy numer będzie jak, co druga dziewczyna ubierać się będzie w czerwone wdzianka, będzie przechadzać się przy Hali P, udając te wypatrywaną. Oczarowany nie będzie wiedział co robić, same laski w czerwieni, heheheh
                • Gość: gorgre Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 19:46
                  super tez chce ja poznac... skoro jest taka wyjatkowa
                  • Gość: a może Re: piekna nieznajoma IP: *.xdsl.centertel.pl 14.02.11, 20:06

jeden lubi pomarańcze a drugi jak mu nogi śmierdzą
    • Gość: aik Re: piekna nieznajoma IP: *.play-internet.pl 14.02.11, 20:11
      Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu
      • Gość: daro Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 18:43
        zycze powodzenia kolego
        • Gość: oczarowany Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 20:29
          drodzy forumowicze prosze o pomoc w znalezieniu PIEKNEJ NIEZNAJOMWEJ...
          jestem juz zdesperowany dzis czekalem od 18 do 20.10 niestety jej nie ujrzałem...
          moze ktos nza te Kobiete i jej przekazetę wiadomość...
          bede bardzo wdzieczny...
          prosze zrozumcie mnie tez Byliscie zakochani...
          dziekuje
          • Gość: ups Re: piekna nieznajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 20:55
            prawie się wzruszyłem. szkoda, że nie znam kobiety. mam nadzieję, że jest warta takich starań. wytrwałości i powodzenia. dużo ludzi ci kibicuje
            • Gość: oczarowany Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 21:02
              jest warta tych starań
              • Gość: . Re: piekna nieznajoma IP: *.play-internet.pl 15.02.11, 21:54
                Wiesz,też byłam zakochana,ale w mężczyznach,których miałam i zwykle starałam się nie nakręcać.Takie wyczekiwanie na nią jest chore.Nie powinieneś nachodzić obcej osoby,inwiligować,bo to niezdrowe dla Ciebie i dla niej.
                Moja dobra rada-więcej zdrowego rozsądku.Powinieneś się wyciszyć i opanować emocje.To nie miłość tylko zauroczenie.Przecież nawet jej nie znasz.Ona może kogoś mieć bądź być w ogóle nie warta takiego zaangażowania z Twojej strony.
                • Gość: kropka Re: piekna nieznajoma IP: 213.199.253.* 15.02.11, 22:08
                  Zgadzam się z przedmówcą. Ta osoba może już kogoś mieć, faceta lub męża, może nawet dzieci. lub nie być też warta starania.
          • Gość: Slash Re: piekna nieznajoma IP: 213.199.253.* 17.02.11, 12:01
            oczarowany jeśli to ta o której myślę to znam, ale szkoda Twojego zachodu bo ja się z nią spotykam :)
    • Gość: oczaruj Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.11, 23:26
      Stary - skoro ją widujesz, to zwyczajnie podejdź i porozmawiaj, bierz życie za rogi, ale nie potem marudzisz ;-)
      • Gość: Ona Re: piekna nieznajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 13:54
        Gdybym była tą dziewczyną i przeczytała ten temat na forum i to jak na nią wyczekujesz to też bym chyba zmieniła trasę i tamtędy nie chodziła. Rozumiem że może Ci się podobać, zauroczyłeś się ale teksty typu "jest tego warta" , "jestem zdesperowany" są trochę nie na miejscu. Chłopaku w ogóle jej nie znasz, nie wiesz kim jest, jak ktoś wyżej napisał może mieć chłopaka, męża, dzieci, albo może być w ogóle niezainteresowana jakąkolwiek znajomością. To w jakim tonie piszesz mogło ją tylko wystraszyć. Co innego gdy idzie sobie chodnikiem i nagle ktoś ją zaczepia niespodziewanie a co innego gdy idzie i wie że ktoś zaraz ją może zaczepić, bo jakiś zdesperowany oczarowany opisał jej wygląd na forum ;) Nie piszę tego dlatego żebyś stracił nadzieję ale dlatego żebyś nie miał zbyt wielkich oczekiwań, wygląd to nie wszystko a Ty piszesz tak jakby to miałaby być już matka Twoich dzieci i chciałbyś z nią spędzić resztę swojego życia ;p chyba trochę za wcześnie na takie deklaracje. I poważnie gdybym nią była i jakoś bym się rozpoznała w tym jak ją opisujesz to bym zmieniła trasę bo to trochę chore. Wszystko byłoby w porządku gdybyś po prostu podszedł do niej spontanicznie wtedy kiedy jeszcze nie rozgłosiłeś tego wszystkiego na forum. Ale tak czy siak, powodzenia stary ! tylko ochłoń trochę :)
        • Gość: oczarowany Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.11, 18:51
          Piekna nieznajomo mam nadzieje ze to przeczytasz
          bede na Ciebie dzis czekal w godzinach 19.30 a 20
          spokojnie ja Cie rozpoznam
          do zobaczenia
          • Gość: M. Re: piekna nieznajoma IP: 213.199.253.* 16.02.11, 18:53
            To już wygląda trochę dziwnie....
            To robi sie chore ...Dobrze ktoś wyżej napisał.
            • Gość: addhoc Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.11, 19:22
              Jak się ma 17 lat to reszta nie ma znaczenia ;)
              • Gość: fsss Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.11, 19:48
                powodzenia
                • Gość: . Re: piekna nieznajoma IP: *.play-internet.pl 16.02.11, 22:19
                  Mam nadzieję,że to tylko młodzieńcze zabawy,bo to co wypisuje oczarowany rzeczywiście jest niepokojące.
                  Uważaj człowieku,bo łatwo popaść w obsesję.
    • Gość: ania Re: piekna nieznajoma IP: *.48.171.183.rev.ndm.krawarkon.pl 17.02.11, 14:21
      W pełni zgadzam sie z przedmówcą. To juz nawet nie jest śmieszne tylko żałosne.. Mam nadzieje że to zwykła prowokacja bo jeżeli to prawda co wypisujesz to tylko współczuję...
      • Gość: misia kisia Re: piekna nieznajoma IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 23:13
        czemuu to nie ja jestem tym czerwonym kapturkiem
        • Gość: hmm5 Re: piekna nieznajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 08:30
          Nuuuuda... wszyscy zesmy juz ja pukneli wiec wystarczy... dawaj nastepny namiar ;)
    • Gość: dwumetrowy goryl To moja córcia. Będę na ciebie czekał synku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 11:55
      • Gość: hubba Re: To moja córcia. Będę na ciebie czekał synku. IP: 213.199.253.* 18.02.11, 14:56
        Sprawdz czy przypadkiem tu jej nie ma: meskiedziwkibox.duzo-sexu.pl/
        ciechanowskie Panie do towarzystwa heheh :P
        • Gość: ... Re: To moja córcia. Będę na ciebie czekał synku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 16:39
          coś mi się wydaje że ogłoszenia na tej stronie to lipa :/ i to wielka
          • Gość: olof co z tą ciechanowska lowstorią? IP: *.cnow.pl 01.03.11, 12:17
            no i... jakieś rewelacje?
            • Gość: jabu Re: co z tą ciechanowska lowstorią? IP: *.dynamic.mm.pl 04.03.11, 15:40
              super laska miałem ją
              • Gość: to ja Re: co z tą ciechanowska lowstorią? IP: *.xdsl.centertel.pl 04.03.11, 18:28
                spotkali sie czy nie?puknął czy nie?normalnie spac po nocach nie mogę z tej niewiedzy
                • Gość:   Re: co z tą ciechanowska lowstorią? IP: *.cdma.centertel.pl 04.03.11, 18:39
                  Puknął ... się w głowę i doszedł do wniosku, że ona jest taka super tylko jak się ją mija na ulicy :D. Lepiej nic nie zmieniać bo zacznie być zwyczajna albo nawet zwykła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka