Dodaj do ulubionych

Uśpiony komputer pokładowy Opel

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.11, 08:48
Czy ktoś w Ciechanowie posiada OP Com-a lub TECH2 .Chodzi o uaktywnienie uśpionych funkcji komputera w Zafirce B z 2008. Myślę tutaj o chwilowym spalaniu, średnim zużyciu paliwa , zasięgu, automatycznym włączniu światel itd....
Obserwuj wątek
    • Gość: opel Re: Uśpiony komputer pokładowy Opel IP: *.tktelekom.pl 10.02.11, 09:04
      do automatycznego włącznika świateł (skandynawskie oświetlenie) nie jest potrzebne ci odblokowanie komputera tylko instalacja w samochodzie. jak masz to kupić trzeba sterownik K59 i będzie działać.

Jak sprawdzić że sie ma instalację: trzeba zajrzeć do skrzynki bezpieczników i poszukać bezpiecznika oznaczonego literką S i sprawdzić czy są blaszki (uchwyty) bezpiecznika, potem poszukać gniazda dla modułu K59 i po temacie.
      • Gość: opel Re: Uśpiony komputer pokładowy Opel IP: *.tktelekom.pl 10.02.11, 09:07
        www.zafiraklub.pl/forum/viewtopic.php?t=537
        tu jest wszystko opisanec (który bezpiecznik i gdzie jest gniazdo) o czym pisałem wcześniej.

• Gość: * Re: Uśpiony komputer pokładowy Opel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.11, 09:10
          no dobrze a pozostałe funkcje koputera?
        • Gość: * Re: Uśpiony komputer pokładowy Opel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.11, 09:12
          ten link dotyczy Zafirki A, niestety ja mam delikatbnie młodszą
          • Gość: opel Re: Uśpiony komputer pokładowy Opel IP: *.tktelekom.pl 10.02.11, 09:22
            nic to nie zmienia, bezpiecznik będzie ten sam (jeśli nie to w opisie bezpieczników szukaj symbolu z literką S) gniazdo będzie na pewno za skrzynka bezpieczników.
            • Gość: * Re: Uśpiony komputer pokładowy Opel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.11, 09:26
              a pozostałe funckje? czy ma ktoś możliwość podłączenia i uruchomienia uśpionych funkcji komputera ?
    • Gość: ...... Re: Odblokowanie komputera Opel op-com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 02:26
      dwie osoby w ciechanowie maja dostep do MDI GM + tech2 powiem tak szukajcie a znajdziecie a maja te urzadzenia w i o pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka