Dodaj do ulubionych

Własna działalnośc

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.11, 18:06
Chcę otworzyć sklep na wsi ze stacją CPN(gaz) tylko nie wiem od czego zacząć mam jedynie lokal co powinnam po kolei załatwiać-teraz może pożyczkę z PUP?Czy jest ktoś kto pomaga w takich sytuacjach? A może ktoś z czytających wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek Re: Własna działalnośc IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 18:11
      Przede wszystkim to musisz miec swoj wklad, przynajmniej z 50 tys zł.
    • Gość: mariolka Re: Własna działalnośc IP: 213.199.253.* 05.03.11, 18:15
      zacznij od sanepidu pozniej musisz miec szkolenie BHP dotacje dla sklepow na wsi przyznawane sa na ulicy Rzeczkowskiej w Agencji Rolnictwa.....itp a i musisz miec zgode mieszkancow i z tymi podpisami musisz sie zglosic do starostwa a ta to juz Ci pomogą Pozdrawiam serdecznie i życze sukcesu
    • Gość: :) Re: Własna działalnośc IP: *.tktelekom.pl 06.03.11, 14:54
      a na jakiej wsi. Moze u mnie :)
      • Gość:   Re: Własna działalnośc IP: *.cdma.centertel.pl 06.03.11, 15:16
        Z tego co było kiedyś słychać można się dogadać z dostawcą, że wybuduje Ci stację pod klucz musisz tylko zapewnić obroty na odpowiednim poziomie i spłacać raty.
        A z pewnych rzeczy to dowiedz się w gminie/starostwie jakie będą potrzebne pozwolenia i załatwiaj je bo potem trzeba będzie czekać.
      • Gość: Sklepikara Re: Własna działalnośc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.11, 16:50
        tzn gdzie?
    • Gość: bystrzak Re: Własna działalnośc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.11, 15:26
      tylko nie wiem, czy "ktoś" się nie przyczepi do tego auto-gazu, ze wzgledu na własne bezpieczeństwo ja przynajmniej bym w ten interes nie wchodził :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka