Gość: maturzysta IP: *.centertel.pl 09.03.11, 23:39 Wybieram się na informatykę w PWSZ Ciechanów ale słyszałem że dziekanem jest jakiś sztywniak z Warszawy a ja chcę studiować z przerwami i w miarę bezstresowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Informatyka PWSZ IP: 212.160.172.* 10.03.11, 07:56 Ja studiuje w owej szkole informatykę i nie narzekam, więc nie wiem skąd masz takie informacje o dziekanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Informatyka PWSZ IP: *.centertel.pl 10.03.11, 23:39 Od koleżanek które tam teraz studiują. O tym Dziekanie mówią wszyscy na tej Waszej Uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Informatyka PWSZ IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.11, 11:45 bezstresowe studia? chyba sobie żartujesz - nie ma takich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Informatyka PWSZ IP: *.centertel.pl 26.03.11, 18:50 Gościu. Jakiej jesteś płci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Informatyka PWSZ IP: *.centertel.pl 26.03.11, 19:07 "BALCEROWICZ" MUSI ODEJSĆ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Informatyka PWSZ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.11, 12:15 Żal mi ciebie Żal mi ludzi co mają stresujące studia w ciechanowie Żal mi waszych rodziców też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Informatyka PWSZ IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.11, 13:00 tylko tego Cię rodzice nauczyli? słowo "żal" to Twoje motto? a jeśli masz bezstresowe, łatwe, bezproblemowe i na dodatek darmowe studia to poleć je albo (napiszę w Twoim stylu) zamknij mordę, jeśli takie studia istnieją to pewnie na Twoje dziwne papiery, bo nawet dla ludzi z żółtymi studia są normalne i czegoś wymagają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Informatyka PWSZ IP: *.play-internet.pl 11.03.11, 23:50 ale po co wam takie studia ? zeby isc do tp na sluchawke ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Informatyka PWSZ IP: *.centertel.pl 26.03.11, 19:06 Brawo Piotruś niech wiedzą że po informatyce w Ciechanowie tylko słuchawka w TP SA. Smutne ale niestety prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Informatyka PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 23:26 Dziekan Dr. Wacław Frydrychowicz może i sztywniak ale całek cię nauczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Informatyka PWSZ IP: *.centertel.pl 26.03.11, 18:37 Koleżanki studentki z czym wam się kojarzy słowo WACEK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Informatyka PWSZ IP: *.centertel.pl 01.04.11, 22:56 Jakiś czas temu była afera w TV/Kraków/ na temat słowa "WACEK"- gdy ktoś poczuł się obrażony, gdyż podobno uznał,że słowo to kojarzy się z "PENISEM". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Informatyka PWSZ IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 14:56 Jak chcesz mieć bezstresowe studia z urlopami to idź na studia do OHP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Informatyka PWSZ IP: *.centertel.pl 19.03.11, 10:13 Zawsze w życiu trzeba mieć klasę a tym bardziej jak się jest Dziekanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: Informatyka PWSZ IP: *.centertel.pl 26.03.11, 18:14 Ten kierunek upadnie pod tym kierownictwem wydziału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Informatyka PWSZ IP: *.centertel.pl 26.03.11, 18:53 Bardzo podoba mi się stwierdzenie Pana Andrzeja Leppera: BALCEROWICZ MUSI ODEJSĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Informatyka PWSZ IP: *.centertel.pl 01.04.11, 23:07 Zaraz ,zaraz,ale On się nie nazywa "BALCEROWICZ" tylko jakoś podobnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewny Re: Informatyka PWSZ IP: 31.60.189.* 21.04.11, 16:04 Drogie koleżanki i koledzy studenci czy wy nie znacie swojego Dziekana. Nasz Dziekan nazywa się FRYDRYCHOWICZ a nie BALCEROWICZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Informatyka PWSZ IP: *.centertel.pl 22.04.11, 20:22 Ten Dziekan ma chęć zostać REKTOREM a Rektor ubiera go w ten ładny uniform i zabiera na różne imprezy a Dziekan się pręży już jak by był REKTOREM. Panie Rektorze proszę uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sędzina Re: Informatyka PWSZ IP: *.cdma.centertel.pl 22.04.11, 22:43 Widziałam raz tego Dziekana i z oczu mu patrzy WODZOWSTWEM. Nie chciała bym mieć takiego pracownika w swoim zespole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Informatyka PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 22:25 Kierownikiem zakładu, i ciężko nazwać go sztywniakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisiaGogo Re: Informatyka PWSZ IP: *.pocztowy.pl 24.09.14, 11:23 I jak tam studenci Informatyki? Jak organizacja studiów? Jaka atmosfera? Stopień trudności? Pracujecie już w swoim zawodzie? Macie jakieś perspektywy na przyszłość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Informatyka PWSZ IP: 46.22.160.* 26.09.14, 21:58 Jak nauczyć czegoś takich studentów Odpowiedz Link Zgłoś
komputrilo Re: Informatyka PWSZ 10.09.17, 11:26 Praca dla studenta informatyki-prowadzenie zajęć dla dzieci w Ciechanowie w PCKiSz. cv na komputrilo@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś