Gość: marek zalewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 13:26 Zmarł wspaniały człowiek... Artysta ... cześć jego pamięci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Zmarł Jan Stępkowski...Artysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 15:49 To wielka strata - odszedł wspaniały artysta. Widziałem i podziwiałem Jego dzieła i to one uczynią Janka niezapomnianym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Zmarł Jan Stępkowski...Artysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 17:19 Jutro pogrzeb w Strzegowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Zmarł Jan Stępkowski...Artysta IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 09:19 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Zmarł Jan Stępkowski...Artysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 10:03 Jan Stępkowski był utalentowanym rzeźbiarzem i malarzem, ale również wspaniałym ciepłym, pogodnym człowiekiem....i taki pozostanie w naszej pamięci...[**] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Zmarł Jan Stępkowski...Artysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.11, 10:35 Czarna seria :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Zmarł Jan Stępkowski...Artysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 20:09 Miałem okazję poznać - ciepły człowiek Kondolencje dla rodziny Niech spoczywa w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Zmarł Jan Stępkowski...Artysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 17:27 Ciepły, wrażliwy i wspaniały człowiek. Artysta skromny, lecz wielki swoimi dziełami. Żal Janku, że nie pogawędzę już z Tobą w towarzystwie Twojej ukochanej muzy - Bożenki przy filiżance kawy. Może w innym życiu? Wierzę, że tak będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Zmarł Jan Stępkowski...Artysta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.11, 19:49 Wejdźcie na link zamieszczony poniżej a wiele spraw stanie się dla Was jasnych www.nowenowe.pl/?pwid=b8695af34ceb41598aa33f4ff494f720 Odpowiedz Link Zgłoś