Dodaj do ulubionych

Kilka słów na temat Tesali

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 16:20
Witam wszystkich serdecznie,
niedawno powróciłem do Ciechanowa po kilkunastu latach spędzonych w innych miastach.
Wczoraj naszła mnie ochota na kebab i kierując się opiniami przeczytanymi na niniejszym forum, zamówiłem kebab z Tesali. I niestety zawiodłem się niesamowicie.
Po pierwsze- mięso w kebabie. Na stronie do wyboru wołowina lub wieprzowina, ale w rzeczywistości okazało się, że dostępne jest jedynie drobiowe. W dodatku było to mięso bardzo marnej jakości. W dodatku, wśród kawałków mięsa znalazły się kawałki skóry!!! Dla mnie to dyskwalifikacja.
Po drugie- cały "farsz" zalany jakąś różowawą mazią, pewnie mieszaniną majonezu i keczupu. Nie wiem skąd taki pomysł. Do tego oliwki???
Po trzecie- pomijam fakt, że kebaby dojechały zimne, ale bułki były totalnie poprzemiękane i nie dało się tego normalnie zjeść.
Jak dla mnie ten produkt nie zasługuje na swoją nazwę. To było coś kebabopodobnego. Na pewno Tesali będę omijał szerokim łukiem i odradzał będę wszystkim zakupy w tym miejscu.

A tak przy okazji, da się w Ciechanowie zjeść porządnego kebaba?
Pozdrawiam,
Radek
Obserwuj wątek
    • Gość:   Re: Kilka słów na temat Tesali IP: 31.63.57.* 16.03.11, 16:43
      Dla takich wybrednych wielkomieszczuchów nie ma nigdzie tylko w Wawce najgorszy syf ale warsiawski :P.
      • Gość: tototo Re: Kilka słów na temat Tesali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 17:29
        W Tesali są pyszne rzeczy. Dziwisz się, że w kebabie są oliwki ? Do tego są pyszne i zawsze się nimi zachwycam.
        Poza tym to masz serio wielkie problemy. Musisz ogłaszać całemu światu, że nie smakował ci kebab ? Wracaj do wielkiego miasta. Ludzie mają większe problemy. Wystarczy obejrzeć wiadomości :/
    • Gość: STEP UP Re: Kilka słów na temat Tesali IP: *.play-internet.pl 16.03.11, 17:34
      K....jak ja bym chciał mieć takie problemy!
      • Gość: Kl Re: Kilka słów na temat Tesali IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 22:32
        Gdzie jest do wyboru mięso w kebabie? Z tego co wiem to wybór rodzaju mięsa jest TYLKO jeśli chodzi o dania z Tesali a nie z 'Kebaba najlepszego w miescie'
        • Gość: Ałtor Re: Kilka słów na temat Tesali IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 23:02
          IDZ DO FARY POMÓDL SIĘ ZA SWOJE ZDROWIE.. MOZE NIE JEST ZA POZNO..

• Gość: He He Re: Kilka słów na temat Tesali IP: *.play-internet.pl 17.03.11, 08:34
      Dobre ale kolega pewnie nie wie gdzie jest Fara wie tylko gdzie jest Tesali
      • Gość: X Re: Kilka słów na temat Tesali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.11, 09:36
        UDAŁO SIĘ szefowi po roku naprawić drzwi wejściowe bo służyły za klimatyzację co mnie osobiście wk... bo piż.... po nogach w najgorsze mrozy
        Poza tym dobre jedzonko :-)
    • Gość: Piotrek Re: Kilka słów na temat Tesali IP: *.play-internet.pl 17.03.11, 10:05
      Prawdziwe kebaby to robia tylko brudasy na dworcach w wawie itp. I tylko wiesniaki to jedza.
    • Gość: .... Re: Kilka słów na temat Tesali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 11:57

A mi bardzo smakuje kebab tez w rynku tylko nie w tesali (bo ten tez mi nie smakuje) a u turkow (chyba to sa turkowie?) niewazne kim sa ale maja dobre kebaby:) a w tesali polecam kurczaka po sycylijsku pyszotka:) dobre sosiki maja i fryteczki....
    • Gość: Pawełek Re: Kilka słów na temat Tesali IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.11, 20:04
      Wejdźcie na link zamieszczony poniżej a wiele spraw stanie się dla Was jasnych
      www.nowenowe.pl/?pwid=b8695af34ceb41598aa33f4ff494f720
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka