Dodaj do ulubionych

TANGO- OBIADY ??

IP: *.152.142.219.dsl.dynamic.eranet.pl 16.03.11, 16:59
Halo Halo, czy ktoś zamawiał tu obiady z TANGA ? Jak smakuje? Bo chcialem sobie zamówic.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: TANGO- OBIADY ?? IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 17:05
      najlepiej zamów i spróbuj.
      każdy lubi inny smak.
      • Gość: olof Re: TANGO- OBIADY ?? IP: *.cnow.pl 16.03.11, 17:07
        a jeśli nie wiesz jak zamówić, to załóż nowy wątek
    • Gość: Adrian Re: TANGO- OBIADY ?? IP: *.play-internet.pl 16.03.11, 22:09
      Jedzenie jest takie sobie i niestety odgrzewane najgorzej smakują ziemniaki , zupa chyba z torebki bo ma dziwny smak . Do tego porcje sa strasznie male . Najlepiej zamow sam i przekonaj sie
      • Gość: xxx Re: TANGO- OBIADY ?? IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 22:16
        wystrój lokalu, jedzenie, sposób podania jak za czasów PRL-u. To co się zamawia na dowóz, to nic szczególnego: pulpa kartofli, schabowy albo udo z kurczaka, jakaś ciężka surówka z majonezem, ale wszystko jadalne. naleśniki mają dobre, to polecam, ale serwują je tylko w piątki. W sumie jak ktoś głodny to przejdzie wszystko, ale gości tam nie proponuje zabierać.
    • Gość: x Re: TANGO- OBIADY ?? IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.11, 21:57
      Podejrzewam, że niedługo gości będzie można tam zabrać :)
      Jak byłam tam ostatnio to właśnie są w trakcie kapitalnego remontu.
      Niejednemu oko zbieleje.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Robert Re: TANGO- OBIADY ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 19:56
        W TANGO bywałem wcześniej a w ostatnią sobotę byłem tam na weselu. To co zobaczyłem mnie zaskoczyło. Po remoncie sala wygląda naprawdę świetnie. Jest sporo jaśniej i przyjemniej. Zauważyłem też zmiany w kuchni. TANGO przeszło totalną przemianę. Nowe kucharki gotują w innych smakach chociaż to w zasadzie rzecz gustu. Pewnie znajdą się i tacy co wszędzie na wszystko będą narzekać. Ja bynajmniej w ten sposób i w tym miejscu chcę pogratulować właścicielom ogromnego trudu jaki włożyli w te zmiany. Myślę że będę tam bywał na obiadach jak kiedyś i jak będzie tak jak ostatnio na weselu to z wielką przyjemnością będę tam wracał. GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Ałtor Re: TANGO- OBIADY ?? IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.11, 20:01
          TO ZASLUGA
          Magdy Gessler i jej Rewolucji.

Przebieg zmian bedzie mozna zobaczyc juz we wrzesniu na TVN
        • przegladbiznesowy.com Re: TANGO- OBIADY ?? 30.05.11, 20:50
          Nie jest źle
          wystrój super lśniący po remoncie
          kompot cienki,ale darmo
          w piątki brak miąska tylko rypki
          cena 12-13 obiatku jak pamiętam
          jacyś obcokrajowcy śniadzi tam się kręcą

:-)))

tak trzymać i do przodu TANGO :-)
          • Gość: geslerowa Re: TANGO- OBIADY ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 01:00
            ortografia się kłania !!!!!!!!!!!
            • Gość: ziut Re: TANGO- OBIADY ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 18:14
              dla mnie kiepścizna, ale jak ktoś lubi przaśne jadło, to mu pasuje
              • Gość: Robert Re: TANGO- OBIADY ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 19:43
                Znalazł się bywalec Sheratona. Tak może napisać tylko konkurencja której żal dupę ściska z zazdrości że inni się rozwijają. Uważam że jest to dobry lokal dla przeciętnych zjadaczy chleba na przeciętną kieszeń gdzie jest schludnie , przyjemnie i smacznie.
                A Ty gościu jedż do Stolicy i zadowalaj swoje wymagania.
                • Gość: M. Re: TANGO- OBIADY ?? IP: *.tktelekom.pl 31.05.11, 19:59
                  "chłopak"który rozwozi jedzenie(czarny,szczupły,młody) straszny mruk,a "dzien dobry" usłyszeć ?!żart

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka