Gość: milena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.11, 16:31 Czy coś się zmieniło? na lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: studio Pawłowscy IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 16:35 przepraszam a co to za studio i czym się zajmowali Pawłowscy? kim są ci ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: studio Pawłowscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 22:00 nic ciekawego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: studio Pawłowscy IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.11, 20:28 Super robia Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam Re: studio Pawłowscy IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.13, 11:21 www.bidastudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: studio Pawłowscy IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.11, 22:42 a co się miało zmienić?Moim zdaniem Pawłowscy są OK i nie muszą nic zmieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: studio Pawłowscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 22:44 Zdecydowanie przereklamowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: studio Pawłowscy IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.11, 22:58 dzięki reklamie mają dużo klientów i ciężko u nich z wolnym terminem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: studio Pawłowscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 23:04 Ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia Re: studio Pawłowscy IP: 213.199.253.* 30.03.11, 21:08 może i robią dobrze ale z obróbką zdjęć chyba mają problemy :). Redukcja szumów jest chyba zastosowana na zdjęciach na maksa :) ( czyt. zdjęcie jest całkowite gładkie, twarz się świeci, zero jakichkolwiek rysów twarzy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: studio Pawłowscy IP: *.cdma.centertel.pl 24.05.13, 10:49 Jakie opinie teraz maja panstwo Pawłowscy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Re: studio Pawłowscy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.13, 09:33 Czemu nazywają się Studio Pawłowscy skoro żadnego studia nie mają . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: studio Pawłowscy IP: *.205.99.106.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.05.13, 09:45 Widziałam sporo fotek Państwa Pawłowskich i powiem że fajne ,twórcze i pomysłowe. Pewnie mają za dużo zleceń i dlatego jakaś nagonka? jak z kapelami weselnymi:) po co tu pytać ,wystarczy się udać do nich i pooglądać materiały:) ech obgadywacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: studio Pawłowscy IP: *.cnow.pl 27.05.13, 10:13 Ja tam ich polecam,mi się podoba ich robota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁY KLIENT Re: studio Pawłowscy IP: *.centertel.pl 27.05.13, 10:24 JA w 100% popieram, że są przereklamowani. Również kierowałem się reklamą i zdjęciami na nk. Byłem również u nich osobiście aby obejrzeć materiały i płyty okazało się ok( pewnie pokazują wybrane). Przed ślubem zrobili listę co ma być na płycie, czego nie i oczywiście nie zastosowali się do tego. Co więcej zdjęcia w dniu ślubu miały być robione przez Pana i Panią, a okazało się, że w zastępstwie za Panią jest drugi Pan. Najgorsze jest, ze zażyczyli sobie dodatkową opłatę 250 z łza wyciszenie szumów na płycie. Za kwotę 2600 na pewno są osoby godniejsze polecenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: studio Pawłowscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 10:27 "Z nakręconym z pełną pasją filmem" Naprawdę sensacyjnie kręcą. Aż się korbka urywa. A zdjęcia tak wspaniałe, że kopara opada robotnikom na trasie A2. Kto u nich rezerwuje te terminy? Polski Związek Niewidomych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do troll Re: studio Pawłowscy IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.13, 12:24 a może sam zacznij to robić to się przekonasz jaka to prosta robota i wtedy możesz dyskutować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hesia Re: studio Pawłowscy IP: *.play-internet.pl 27.05.13, 16:28 A mnie się nie podoba to, że pan Pawlowski zwraca zbytnią uwagę na cycki i dupe panny młodej i właściwie "zdziera ubranie". No i te seksualne pozy... Niektóre zdjęcia są wręcz niesmaczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: studio Pawłowscy IP: *.181.15.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.05.13, 17:54 Ojej cos takiego panie Dariuszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: studio Pawłowscy IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 13:13 ludzka zazdrość nie zna granic i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: studio Pawłowscy IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 15:41 Panny młode same wywalają cycki z przyciasnych gorsetów:) a dup im nie widać ,takie mają sukienki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: studio Pawłowscy IP: *.cnow.pl 28.05.13, 20:52 zgadzam się z poprzednikiem, który mówił o redukcji szumów. może i zdjęcia byłyby okej gdyby nie nieumiejętne używanie obróbki zdjęcia, które im wychodzi jak nastolatkom z gimnazjum. mieli jakiś czas temu (nie wiem czy teraz też) zdjęcie portretu ślubnego brunetki na którym nie widać było rys twarzy bo takie były 'poprawione'. z takim sprzętem mogliby robić o wiele lepsze zdjęcia, jak na razie są na równi z amatorami którzy kochają to co robią. a może i nawet nie na równi. filmy widziałam tylko na yt, takie teledyski weselne i mi się podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: it Re: studio Pawłowscy IP: 80.50.135.* 29.05.13, 10:56 Dziwna dyskusja, bo zdjęcia mają na swojej stronie, z ciekawości zajrzałem, mnie nie urzekło, ale są różne gusta ..a nawiązując do przedmówców fakt jest taki że to wcale nie prosty kawałek chleba, a sprzęt sam zdjęć nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: studio Pawłowscy IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.13, 21:22 i tu się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: studio Pawłowscy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.13, 16:49 Nie mają ciekawych pomysłów na zdjęcia ślubne. Oglądałam kilka dokładnie takich samych sesji, jedynie zmieniają się ludzie na zdjęciach. Pomysłów brak, wykonanie przeciętne, obróbka też pozostawia wiele do życzenia. Szczerze to znam kilka osób, które są samoukami, bądź zaczynają przygodę z fotografią a mają nieporównywalnie lepszy warsztat. Na temat filmów się nie wypowiem, bo widziałam tylko jedno nagranie ze studniówki, więc to za mało żeby wyrazić opinię, ale nagranie było w miarę ok. Podsumowując: znajdziecie lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: studio Pawłowscy IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.13, 23:57 moim zdaniem jedni z najlepszych w naszej okolicy Trzeba najpierw zobaczyć wszystkie nagrania - innych osób, by dostrzec naprawdę ogromną różnicę Bardzo dobry kontakt przez caly czas, otwarci na nowe pomysły, na własne sugestie. Nikomu dogodzić się nie da ale nagrania trzeba zwyczajnie porównać, by dyskutować o cenie. Ja zapłaciłam bo widziałam nagranie koleżanki, jej zdjęcia. Wiedziałam na co się umawiam i jakie będą efekty współpracy. Nie zawiodłam się i polecam każdemu kto chce mieć pamiątkę ze ślubu nagraną tak jak sobie życzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: studio Pawłowscy IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.13, 15:16 Przykro to stwierdzić ale jak patrze na ich zdjecia to wszystkim parom robią identyczne identyczne pozy ujęcia i najlepsze jest to że w ostatnim czasie wszystkich wozi na sesje nad morze... bo innych miejsc w tym kraju już nie ma... i co do nagości ... najlepiej to wszystkim dziewuchom z wesela wlazł by pod sukeinkę! zreszta widać ze lubi młode laski bo Żonkę nawet se dorwał 20 lat młodszą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: studio Pawłowscy IP: *.centertel.pl 23.08.13, 15:56 A co zal ci ze ma zone mlodsza od siebie? Widac jest wartosciowym czlowiekiem a tobie pozostaje samogwalt.Baw sie dobrze powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniq Re: studio Pawłowscy IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.13, 13:37 Nam robili nagranie i zdjęcia 2 lata temu, jestem mega zadowolona z efektów pracy...Gdybym drugi raz podejmowała decyzję o wyborze kamerzysty i fotografa, wybrała bym ich! Cena może i jest wysoka ale masz pewność że pojawią się w dniu ślubu, a niestety są przypadki u znajomych że Pan kamerzysta nie pojawił się albo podesłał zastępstwo bo nie był w stanie przyjechać!! To jest nieodpowiedzialne!! Mam super albumy ze zdjęciami i nagranie...i chętnie też pojechałabym na sesję nad morze niestety 2 lata temu jeszcze nie jeździli, a szkoda.. To jest wybór Młodych jeśli chcą sesję na miejscu nikt ich do niczego nie zmusza! A Tobie żal bo coraz mniej par się zgłasza do Ciebie...nie dziwię się bo widziałam efekt Twojej pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma Re: studio Pawłowscy IP: *.tktelekom.pl 01.09.13, 09:04 Ciechanow to miasto szakali,jak się komus cos uklada to w oczy innych kole,zazdrośc i jeszcze raz zazdrość. Widocznie pan Pawlowski jest bardzo atrakcyjnym mezczyzną,ze wszystkie laski do niego tak lgną i pozwalaja zagladać pod spódnice. Zmiencie sie ludziska i zostawcie wszystkich ktorym dokuczacie przykrymi słowami na forach,tyle w was prostoty i debilizmu. Pokaz jejden z dugim co Ty potrafisz!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: studio Pawłowscy IP: *.30.14.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.08.13, 11:42 Nigdy nie miałam sesji u nich, ale widziałam zdjęcia u znajomych i były koszmarne, no i jeszcze niedawno dostałam taką wiadomość na fb od Pana Dariusza, nic dziwnego, że reklama się kręci jak żebrzą o lajki :) Wtam Pani X. Zwracamy się z prośbą o polubienie naszej strony. www.facebook.com/pages/Studio-Paw%C5%82owscy/431656306917256 Dziękujemy. Darek i Iza Pawłowscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: studio Pawłowscy IP: 62.29.161.* 11.09.13, 11:25 Reklama dźwignią handlu...:) Mi się podoba więc sam ich "zalajkowałem". Ty nie musisz - a robotę i tak robią lepszą niż większość na ciechanowskim rynku... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modelka Re: studio Pawłowscy IP: *.tktelekom.pl 01.09.13, 09:29 niech was wszyscy zli w du..............cmokną Odpowiedz Link Zgłoś