Dodaj do ulubionych

Praca w Synergis - opinie

IP: *.xdsl.centertel.pl 23.03.11, 09:45
Witam,
wybieram się do tej firmy na rozmowę. Praca jako reprezentant handlowy.
Czy ktoś może coś na ten temat napisać.
Obserwuj wątek
    • Gość: wow Re: Praca w Synergis - opinie IP: 213.199.253.* 23.03.11, 10:42
      Po miesiącu jak się sprawdzisz dają umowę i wynagrodzenie za przepracowany miesiąc. A tak to pracujesz za free.
    • Gość: były pracownik Re: Praca w Synergis - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.11, 14:02
      Witam. Pracowałem w tej "firmie" w 2008r. przez 2 miesiące i sam się zastanawiam jak ja tam tyle wytrzymałem ;) Praca polegała (do teraz pewnie też wiele się nie zmieniło) na wydzwanianiu do ludzi z Ciechanowa oraz bliższych i dalszych okolic i wciskanie planów telefonicznych w tepsie tym co uciekli do innych operatorów oraz przedłużanie umów na neostradę albo sprzedawanie nowych umów na pakiet neo+tv... Jak już kogoś udało się namówić, to wypełniasz papiery i z nimi raz na kilka dni robisz objazd po klientach. A czym? Pewnie zapytasz :) a no swoim autem (oddawali za paliwko) a jak nie masz to autobusem, rowerem, czy na nogach (jak kto woli a raczej musi). Forma zatrudnienia to umowa zlecenie (pewnie nic w tej kwestii nie uległo zmianie). A kaska? Żeby zarobić to trzeba było zrobić plan, który był na takim poziomie, że nie sposób go było zrealizować, więc zarabiało się jakieś śmieszne grosze, nie przekraczające tysiąca zł. Jeden plus, że specjalnie nie gonili do roboty, nie trzeba było siedzieć cały dzień, wystarczyło przyjść na parę godzin, bo to w zupełności wystarczyło. Także ja osobiście nie polecam ale jak ktoś koniecznie musi, to niech spróbuje.
      Pozdrawiam i życzę szczęścia w pracy.
      • Gość: Były pracownik Re: Praca w Synergis - opinie IP: *.rzeszow.mm.pl 06.07.11, 19:17
        Omijać firmę sporym łukiem, chyba, że chcecie mieć wczesne wrzody. Skubanie z ciężko zarobionych pieniędzy to norma. Podobne firmy to m in. VOOX
        To ci co ciężko pracują na swój upadek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka