Dodaj do ulubionych

faceci to .........!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 11:02
panowie opamiętajcie się wreszcie!!!!
z załatwianiem swoich potrzeb fizjologicznych w miejscach publicznych, przy zatłoczonych ulicach. W tym celu wynaleziono taki twór jak WC.
Dzisiaj przejeżdżając koło giełdy wraz z dziećmi natknęłam się na młodego chłopaka trzeźwego bezwstydnie szczącego bokiem do jezdni. Niestety takie przykłady można mnożyć.
Opadają mi już ręce, następnym razem zrobię fotkę i wstawię tu na forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: facet Re: faceci to .........!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 11:08
      jak przyciśnie to nie ma, że boli ;)
      • Gość: kobieta2 Re: faceci to .........!!! IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.11, 17:27
        A ja kobietę przyciśnie to co ma kucnąć, wywalić tyłek??? Mnie też to obrzydza, jak sobie znaleźli wychodek na murku a ja wszystko z okna widzę!!! Jeszcze żeby było czym się chwalić...
      • Gość: ktosiu Re: faceci to .........!!! IP: 31.63.63.* 26.03.11, 17:38
        ........to się nie pije piwska na mieście ,tylko w lokalu..
        • Gość: @ Re: faceci to .........!!! IP: *.play-internet.pl 26.03.11, 23:45
          Zrób fotkę i wstaw na forum tylko się nie zdziw jak przyjdzie do Ciebie pozew z sądu.
          A jak faceci mogą sikać publicznie to kobiety mogą również!
          • Gość: taki żarcik Re: faceci to .........!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 01:02
            Zachciało się kobicinie z prowincji siku, poszła za winkielek, kiecka do góry, kucnęła i sika. Nagle zza rogu wyskakuje facet, babulina szybko kieckę w dół, facet na to- ale ma pani refleks, babka- u nas to się nazywa ci.pka:)

A w temacie, zgadzam się z kobietą, ja też mam takie widoki z okna:(.
            Kupię pastucha i podłączę do drzew pod które leją te fleje obrzydłe...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka