Dodaj do ulubionych

Oceń Swój Bank !!!

IP: *.cdma.centertel.pl 08.04.11, 19:28
Witam. Jeżeli mają Państwo ochotę wyrazić swoje zdanie na temat jakości usług bankowych proszę o wypełnienie anonimowej
ankiety, która może pomóc w ulepszeniu produktów bankowych. Dane zostaną uśrednione i wykorzystane w badaniu naukowym.
link: moje-ankiety.pl/respond-7310.html
Obserwuj wątek
    • Gość: oczko Re: Oceń Swój Bank !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 20:35
      PKO SA najgorszy bank jaki moze byc . Oszuści. KŁAMIĄ
      • Gość: mmm Re: Oceń Swój Bank !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 14:40
        Podbijam PKO najgorsze w kolejkach się stoi jak za PRL-u
        • Gość: oczko Re: Oceń Swój Bank !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 11:53
          Biję się w piersi:) i przepraszam > Nie mam nic do PKO SA. nie mam tam rachunku Miałam na mysli bank przy Urzedzie Miasta a napisałam co innego:) Wracając do tematu dla mnie bank przy Urzedzie Miasta to kłamcy , oszusci . Nie dbają o ludzi . Te głupie ulotki które przysyłają mają się nijak do rzeczywistości. Przy otwieraniu rachunku dużo gadania, usmiechów,plik dokumentów do ręki napisanych maczkiem i tyle. Powinni zmieniac czesciej kadrę kierowniczą a nie siedzą latami obrosli w piórka i maja wszystko gdzieś.Potrzeba tam świezego powietrza. Przestało im zależec . Niech się otrząsną i wezmą za robotę.
        • Gość: oczko Re: Oceń Swój Bank !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 13:53
          już mnie przebiłaś,eś:):):):) te końcówki SA alboBP . Jednak dobrze było wczesniej napisane tzn ja napisałam PKO SA przy Urzędzie misata a nie PKO BP pozdrawiam . Jeszcze jedno :) też nie lubie kolejek :)
          • Gość: ssss Re: Oceń Swój Bank !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 14:22
            PKO BP długie kolejki do kas, stare i niekompetentne kasjerki, poruszają się jak mucha w smole. Tylko jedna Pani Owsianka jest super
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka