Dodaj do ulubionych

Siki psa w windzie

IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.11, 17:11
Dzisiaj idąc do pracy w windzie mojego bloku było nasikane przez psa! No ludzie do czego to podobne! Blok 22 Armii Krajowej klatka C tak się zachowują właściciele psów, a jest ich paru w tej klatce, wypada nasikać na wycieraczkę właścicielowi tego psa! Zgroza! jak ci nasika to sprzątnij brudasie jeden, smród był na cała klatkę schodową, jak cie przyłapię to będziesz te siki zlizywał językiem!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Siki psa w windzie IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.11, 19:53
      Niestety też miałam "przyjemność" rano jechać tą windą. Okropne! Kiedyś nie tylko siki były w windzie...
      W ogóle w naszej klatce mieszkańcy nie dbają o porządek. Nie rozumiem tego. Przecież klatka jest wspólna. Dlaczego jest to obojętne innym? Wstyd mi, gdy odwiedzają mnie znajomi. A niestety nie stać mnie na własny domek.
      Żałuję, że nie wiem kto to był.
      • Gość: olof Re: Siki psa w windzie IP: *.cnow.pl 14.04.11, 21:25
        to nie były siki psa
        • Gość: elo Re: Siki psa w windzie IP: 213.199.253.* 15.04.11, 11:18
          Może jakiś pijaczek nie zdążył do kibelka :)
          • Gość: pojebany Re: Siki psa w windzie IP: *.180.13.100.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.11, 12:10
            Cóż, wiadomo co za "towarzystwo" mieszka w blokach..., kulturę tych ludzi pozostawmy bez komentarza, sami o sobie daja doskonałe świadectwo.
    • Gość: 0 Re: Siki psa w windzie IP: *.play-internet.pl 15.04.11, 12:10
      Moim zdaniem to Wy mieszkańcy Ciechanowa przesadzacie.Według Was pies nie może nigdzie sikać,ani na trawę,ani na chodnik ani nigdzie,bo wybucha wielka afera,która ociera się nawet i o forum ciechanowskie.W Warszawie tego nie ma.O ile rozumiem,że psie kupy sprzątać trzeba o tyle uważam takie wątki za beznadziejne.Jak nie lubicie zwierząt to proponuję wyprowadzić się na bezludną wyspę.
      • Gość: Zojka Re: Siki psa w windzie IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.11, 18:38
        witaj właścicielu psa sikającego po windach!0! Widać, że posiadasz psa i masz w nosie gdzie załatwia swoje potrzeby,ciekawe jak jest z twoimi potrzebami,pewnie obok psa? Podobne pies upodabnia się do swojego właściciela? I mamy winowajcę. W windach to nie tylko siki są ale notorycznie śmierdzi dymem papierosowym, no może i nie tylko.Masz swoje mieszkanie to sikaj w nim i puszczaj dym,ale nie w miejscach publicznych! Takich to trzeba karać!
        • Gość: olof Re: Siki psa w windzie IP: *.cnow.pl 15.04.11, 20:44
          to nie były siki psa
        • Gość: 0 do Zojka Re: Siki psa w windzie IP: *.play-internet.pl 15.04.11, 21:26
          Ciekawe wnioski.Obrażasz mnie,napadasz na mnie,ale na szczęście świadczy to jedynie o twoim niskim poziomie.Właścicielką owego psa nie jestem,bo mieszkam w Warszawie a nie w Ciechanowie i czytając takich ludzi jak ty,bardzo się z tego powodu cieszę :)
          Chodziło mi tylko,że psom zabrania się sikania na trawniki,chodniki a pies przecież też musi załatwić swoją potrzebę fizjologiczną.Nawet jeśli zdarzy mu się to w windzie to on przecież nie rozumie,że tak nie wolno! Jaki niby właściciel ma na to wpływ? Być może nie miał on przy sobie środków czystości by to posprzątać,ale ja nie bronię,bo powinien wrócić i sprzątnąć.Jednak czasami wystarczy pomyśleć bardziej horyzontalnie zamiast ślepo rzucać oskarżenia.
          • Gość: gosc Re: Siki psa w windzie IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.11, 21:42
            Olof a czyje to były siki? Pewnie wiesz jak piszesz? ciekawe czy sikając wiedziałeś gdzie i kiedy sikasz?
            • Gość: alusia Re: Siki psa w windzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 23:17
              po swoim psie się sprząta nieważne w windzie czy przed blokiem. a kto przymyka oczy, jak bachory mażą graffiti na ścianach albą drą pyski na podwórzu? elementarny brak kultury. sorki za słownictwo, ale osiągnęłam dziś wysoki poziom wkurzenia po niby targach pracy zorganizowanych przez urzędasów starostwa czy PUPy. rozczarowana jestem tak, jakbym w siki w windzie wdepnęła
              • Gość: Opus Re: Siki psa w windzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 16:21

Ci z IP play to największe oszołomy na tym forum,czyta się ich i jakby ta sama osoba pisała,albo jakieś w zmowie,powinno się ich banować.
                • Gość: ala Re: Siki psa w windzie IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.11, 20:03
                  pewnie to "oni" mają ciągotki do sikania po windach i klatkach?
                  • Gość: 0 Re: Siki psa w windzie IP: *.play-internet.pl 17.04.11, 20:20
                    Przykro mi,że tak piszecie,bo domyślam się,że to o mnie chodzi.
                    Nic złego nie napisałam i w przeciwieństwie do Was do nikogo się nie przeczepiam...
                    • Gość: olof Re: Siki psa w windzie IP: *.cnow.pl 17.04.11, 20:37
                      to nie były siki psa
                      • Gość: Michał Re: Siki psa w windzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 00:32
                        Problem z psami można rozwiązać w łatwy sposób. Polecam wywiad :)
                        www.wykop.pl/ramka/628591/w-kwietniu-pierwszy-lokal-z-psina-w-warszawie/
                        • Gość: Pawełek Re: Siki psa w windzie IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 15:53
                          Windy jak były zaszczane, tak nadal są. Podbijam.
                          • Gość: Marian Re: Siki psa w windzie IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 19:11
                            czy ktoś sprawdzam czyj jest ten mocz? a może wcale nie pieska tylko człowieczka który już nie wytrzymał i narżnął?
    • Gość: gg Re: Siki psa w windzie IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.11, 14:10
      fgh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka