Gość: rodzic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 19:52 nawiedzony człowiek nie moze pełnic takiej funkcji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek P. Dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 20:02 A dlaczego? Z czym on taki nawiedzony? Jak rzucasz temat, to uzasadnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: Dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.11, 11:30 Kęsik, wróć! Dom Kultury zaczyna funkcjonować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Re: Dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.11, 13:08 Kęsik wróć i zrób jeszcze większy dług. Będzie dalej zastaw się a postaw się. Wróci jak będą nowe wybory i będzie można się polansować za nasze pieniądze. Co tam dług to przecież nie jego kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOALA Re: Dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.11, 14:12 a ile lat Zalewskiemu do emerytury zostało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha! Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 17:39 też twierdzę, że jest nawiedzony. jak sie go czasami słucha to ręce opadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 20:05 Odpowiedzialność go trochę otrzeźwiła, bo pomysły miał z księżyca a tu kasa, kasa, kasa na każdym kroku się kłania. Ale fakt, że więcej teraz koncertów kontraktują. Jak komuś pasuje Stare Dobre Małżeństwo albo Łobaszewska to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha! Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 23:28 starość nie radość, śmierć nie wesele. Ilu ludzi w wieku <30 pracuje w CKiSz??? Robią imprezki pod siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha! Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 23:29 no z tym <30 to może przesadziłam - <40. Niech będzie, że do czterdziestki to młodzież. Ilu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEFEK Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 09:47 przyjeto założenia w tym kraju ,ze jak artysta to musi dom kultury prowadzić. waldek był sklepikarzem i co prowadzi całe miasto . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 10:19 Musi odejść chociażby dlatego? 15 maja 2011r. godz. 17.00 sala widowiskowa CKiSz w Ciechanowie koncert Grażyny Łobaszewskiej i zespołu Ajagore. Bilety: 35zł / kasa kina Łydynia / Grażyna Łobaszewska - polska wokalistka i kompozytorka.Znana z takich piosenek jak Czas nas uczy pogody, Piosenka o ludziach z duszą, Brzydcy czy Gdybyś. W latach 1978-1983 była wokalistką zespołu Crash. Wystąpiła z nim w koncertach głównych Jazz Jamboree w Warszawie w latach 1977-1978 i w 1981. W latach 1983-1989 współpracowała z jazz-rockową grupą Cancer. Z Crashem i Cancerem dokonała nagrań radiowych i telewizyjnych. Występowała i nagrywała także z zespołami Janusza Komana, Alex Bandem Aleksandra Maliszewskiego, Grupą Doktora Q Tadeusza Klimondy i z orkiestrą Zbigniewa Górnego. Dokonała licznych nagrań archiwalnych dla Regionalnej Rozgłośni Polskiego Radia w Poznaniu i centrali w Warszawie z czołowymi muzykami jazzowymi, m.in. z Januszem Skowronem i Krzysztofem Ścierańskim. Od 1997 współpracuje z Triem Jarosława Śmietany. Brała udział w festiwalach jazzowych w Kaliszu, Krakowie, Lublinie, Wrocławiu, a także za granicą, w Danii, Szwecji, Hiszpanii, RFN i Kuwejcie. Uczestniczyła w trasach koncertowych po USA i Francji. Na koncercie w Ciechanowie zaprezentuje utwory ze swojej najnowszej płyty " Dziwny jest" ,w hołdzie Czesławowi Niemenowi , na której znajduje sie 11 utworów z repertuaru Cz. Niemena. Będą także największe przeboje artystki. Serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: Zalewski musi odejść IP: *.cdma.centertel.pl 03.05.11, 13:26 www.somersoft.com/forums/gallery/data/506/medium/Do-not-feed-the-troll.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
formeforyouforhim Re: Zalewski musi odejść 05.05.11, 17:59 Biedny ten Zalewski,zobaczył na czym polega zysk bycia w PO. Pismo samorządu powiatu ciechanowskiego pisze , że Prezydent Wardziński nie umorzył CKiS podatku od nieruchomości co wydaje się zemstą na najniższych poziomach naszej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 18:10 Uwielbiam to miasto, puścisz bąka w jednym końcu, na 10 minut później dyskutują o tym na drugim... Zajmij się lepiej swoim "stanem zdrowia".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyr. Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 13:54 JAK będzie klapa koncertu to podam się do dymisji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyr. Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 15:02 Mam się podać do dymisji jak mieszkańcy nie przyjdą na koncert i nie zapłacą za bilet? Pani Łobaszewska za darmo dla was nie zaśpiewa. Radzę się leczyć w szpitalu a nie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 15:12 Jak publiczność jest do kitu to.............zmienić publiczność:) jesliby się okazało że ten czy inny koncert nie przyciąga ludzi to : 1- fatalna reklama 2- kiepskie rozpoznanie rynku 3- zero z animacji każdy z tych punktów mówi ze dyrektor jest do dupy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 15:19 a pracownicy super ... ?! oni już niczego nie są w stanie wymyślić, za Kęsika się nie wysilali i teraz też nie. artystę z koncertem sprowadzić to żąden wysiłek, wystarczy ustalić termin i sprzedać bilety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 15:21 oczywiście ze wina jest po stronie pracowników ale to dyrektor ich chyba wybiera i ocenia tak? Więc skoro nie pracują dobrze a dyrektor nie reaguje to znaczy że ... jest do dupy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 15:34 Jak poznasz polskie prawo i kodeks pracy to wtedy zapytaj dyrektora dlaczego nie reaguje na nieróbstwo pracowników. To instytucja a nie prywatna firma. Jak znam pana Marka to wiem, że chętnie by zrobił z niektórymi porządek, no ale jeszcze trzeba mieć możliwość prawną i też poparcie wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 16:05 znów te same argumenty - chciałbym ale nie moge . Jeśli jestem na stanowisku które wymaga ode mnie podejmowania ważnych decyzji a z jakiś przyczyn nie mogę ich podejmować to po prostu z niego rezygnuję żeby nie firmować dziadostwa. Pan marek jak widac bardzo by chciał. Bardzo chciał jako wice ale nic nie mógł zrobic - biedaczysko więc brało kaskę za bycie wice de facto funkcji tej nie pełniąc. Teraz chce jako główny ale nie może również więc w męczarniach kasuje co miesiąc pensje na która jak wynika z Twojego wpisu nie zasługuje. A tak na marginesie - za wszystko co złe wcześniej odpowiada Kęsik - przeciez był głównym więc mógł . Za to co teraz się dzieje odpowiadaja pracwnicy bo główny już nic nie może - błagam dosyć tych bzdur!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyr. Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 16:16 Dosyć tych bzdur. Ja jestem też winien , że dzisiaj padał śnieg i dlatego podaję się do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyr. Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 16:35 Jeśli koncert będzie klapą to znaczy, że mieszkańcy są do dupy. Reklama jest lichutka bo Pan Prezydent nie zaprasza co platfusiątka mogą uznać, że nie warto kupić biletów. Platfusiątka są jak ślepe kury co Pan Prezydent każe oni zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 16:49 Jak to a pisiorki cały czas myslą, że Ciechanów jest ich. Zdecyduj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 16:58 dyr., chyba się pogięło. prezydent ma zapraszać na płatne koncerty? zaprasza na te, co miasto organizuje, ale one są za free Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyr. Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 17:05 Jak za free? Za kupę kasy , czy za darmo grają ci artyści? Jak ma kasę to zaprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 17:12 do dyr.: koncerty za free dla mieszkańców, coś ci w główce nie styka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyr. Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 17:39 abstrahując od dyr. aktualnego i poprzedniego to gRAŻYNA lOBASZEWSKA jest jak dobre stare wino. Nie wiem jak na sali to zabrzmi, bo gdy byłem na darmowym koncercie w Płocku kilka lat temu była rewelacyjna w amfiteatrze. Mam płytę którą wtedy promowała 2006 - Prowincja jest piękna 01 - Prowincja jest piękna 02 - Wspinaczka do nieba 03 - W Komańczy 04 - Piosenka o ludziach z duszą 05 - Kochaj naprawdę (Motyle kolorowe) 06 - Ostatni dzień roku (Opowiadanie) 07 - Moja mała nostalgia (Krzysztof Cugowski) 08 - Z potrzeby duszy i serca 09 - Boli mnie życie 10 - Gdzie zniknęła magia tamtych miejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: Zalewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 22:13 Karol nie pitol.Dla chcącego nie ma nic trudnego , można też napisac dla kumatego nie ma nic trudnego. Dobry prawnik od PRAWA PRACY zalatwi sprwe w try miga. W Starostwie jest jakiś prawnik, no chyba że to dupa nie prawnik i nie potrafi odpowiednio zastosowac paragrafów.Tylko jest pytanie:):): czy ktoś konsultował z nim sprawę:):):):):myśle że nie.:):):)daje 100 zl:) kto da wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Liszewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 15:25 Dyr. to pestka ale tam trzeba by zrobić porządek z dyrektorem Liszewskim. Założył związek zawodowy , powołał się na przewodniczącego i może teraz nic nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Liszewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 17:11 związek zawodowy założył przy takiej garstce pracowników?to chyba sami funkcyjni i wszyscy pod ochroną. ale zalewskiego mi nie żal, mógł nie brać funkcji, wiedział, że z niektórymi ludźmi będzie ciężko cokolwiek nowego zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyr. Re: Liszewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 17:14 Kęsik z Liszewskim uknuli pewnie ten związek przeciwko Zalewskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: Liszewski musi odejść IP: *.cdma.centertel.pl 03.05.11, 17:37 Trzeba być chory (na głowę) żeby nasmarować 15 wpisów jeden pod drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ":):):) Re: Liszewski musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 19:47 usunieto mój wpis nawet śladu po nim nie ma. Oto jest cenzura ,szmaciarze. Nie naruszyłam regulaminu wszystko było ok tylko nie podobała sie prawda napisana . Zadnego sladu ale fjuty .Ten usuńcie bo brzydkich slów teraz urzywam. Dlaczego usunieto to co pisałm dzień wczesniej . PRAWDA BOLI co cenzorzy . Myślałam ze pisoary sa do dupy a w Ciechanowie wszedzie g...no az śmierdz\i . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Liszewski musi odejść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.11, 20:14 dobrze ,że uczysz się na swojej bezmyślnej głupocie . dobrze ci tak Myślałam > ze pisoary sa do dupy a w Ciechanowie wszedzie g...no az śmierdz\i . Odpowiedz Link Zgłoś