Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 12:14 mam telefon stacjonarny w upc, od 2 dni nie ma w ogóle sygnału, czy ktoś wie co się dzieje , czy tylko u mnie jest ten problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: telefon w upc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 12:33 u mnie często jest głuchy telefon , nikt nie może się dodzwonić ani ja do nikogo, , ostatnio było tak dwa dni temu, wtedy też przeważnie nie działa internet. Dzwoniąc na infolinię słyszę , że "w państwa miejscu zamieszkania może nie działać telefon i internet a technicy robią wszystko ,żeby usunąć usterkę" i podają jeszcze mniej więcej o której godzinie włączą co oczywiście nie pokrywa się z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: telefon w upc IP: 80.50.135.* 20.05.11, 14:10 Mam niestety podobną sytuację, ale jeśli chodzi o internet. Od kilku tygodni przynajmniej jeden dzień w tygodniu łącze nie działa. Czy ktoś ma podobny problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: telefon w upc IP: *.nat.student.pw.edu.pl 20.05.11, 16:07 Mam dokladnie to samo. Najbardziej irytuje mnie automat, ktory mowi o problemach z internetem i godzina, ktora jest co godzine zmieniana. Jak tak dalej pojdzie to rozstane sie z UPC... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosik Re: telefon w upc IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.11, 16:36 normalka w UPC. Jedynie nadrabiaja niska cena i duza predkoscia internetu. Dopoki mialem neostrade nie mialem nigdy przerwy w dostawie internetu. Ale takie uroki UPC;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: telefon w upc IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.11, 17:51 Powiem wam że ja od zeszłego tygodnia mam internet w UPC i narazie nie mam problemów i nie narzekam.Tylko bodajże 2 dni temu nie miałem internetu tak do godz.17.Ale pytałem się faceta co się zna na tym to mi właśnie o tym mówił że czasami się zdarzy tak bo studzienki czyszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na zdrowy rozum Re: telefon w upc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 10:26 Ale pytałem się faceta co się zna na tym to mi właśnie o tym mówił że czasam i się zdarzy tak bo studzienki czyszczą. Chyba kanalizacyjne. Nie czyszczą napewno,to są te same studnie co TP, a po drugie co ma czyszczenie studni do prawidłowego działania inetrnetu czy telefonu. Po prostu "ściema" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: telefon w upc IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.11, 21:49 kiedys mialem telefon z telekomunikacji internet w sumie tez.przenioslem wszytko do upc. jedyne czego zaluje to tego ze stacjonarke przenioslem bo czesto nikt nie moze sie dodzwonic a te awarie rzeczywiscie sa irytujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: telefon w upc IP: *.play-internet.pl 21.05.11, 12:05 To jest kiepska firma , jeżeli chodzi o kulturę obsługi klienta. Odpowiedz Link Zgłoś