Gość: maro IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.11, 18:39 kto w ciechanowie jest najtanszym instruktorem na prawo jazdy kat. A? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zgredek Re: prawo jazdy kat. A IP: *.direct-adsl.nl 27.05.11, 20:33 A to Ty chcesz sie nauczuc czy odp... kurs??? zeby zdac egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL Re: prawo jazdy kat. A/do Zgredka IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 21:09 a to nie wiedziałeś ,że instruktor uczy zdać jedynie egzamin?a gdy mamy juz plastik w rękach to dopiero uczymy się jeżdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: prawo jazdy kat. A/do Zgredka IP: *.direct-adsl.nl 27.05.11, 22:29 No i dlatego pozniej czytamy o groznych wypadkach. Pisalem wiele razy i napisze jeszcze raz. Wielu instruktorow powinno stracic uprawnienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: prawo jazdy kat. A/do Zgredka IP: 212.160.172.* 28.05.11, 18:19 Tak, bo to wina instruktorow, ze gowniarze przesiadaja sie prosto ze zdanego egzaminu na scigacza 1000 pojemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: prawo jazdy kat. A IP: *.warszawa.mm.pl 31.05.11, 20:05 Chyba najlepszym instruktorem na A jest Pan Leszek Goryszewski (plac w Niestumiu przy zajeździe TUR) Jako jedyny w Ciechanowie jeździ motocyklem za kursantem, a to naprawdę bardzo ważne. Może pokazać jak zachować się na drodze, jakie miejsce na niej zająć. Dobrą szkołą jest też Lady. Zarówno Ogonek jak i Pan Goryszewski podchodzą do tego z pasją, a nie na odwal się. Ja zdałem za pierwszym razem po jazdach u Pana Leszka i na prawdę byłem bardzo zadowolony z nauki, poza tym Pan Leszek podpowiedział mi za jakimi motorkami warto się rozejrzeć i co kupić żeby pokochać motocykle:)) Pozdrawiam świeżo upieczony motocyklista:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: prawo jazdy kat. A IP: 213.199.253.* 31.05.11, 20:19 No to Cię zdziwię kolego, ale Pan Paweł Ogonowski też jeździ często motocyklem za kursantem, także Pan Leszek nie jest jedyny;) również mi doradził za jakim motorkiem się rozejrzeć i prawo jazdy zdane za pierwszym razem, ale już w zeszłym roku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: prawo jazdy kat. A IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.11, 20:47 autor wątku pytał jednak o najtańszego :) Takiego co w krótkich gaciach pozwoli jeździć albo tylko kwit wypisze i wyśle na egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Szewczak Re: prawo jazdy kat. A IP: *.centertel.pl 04.10.14, 00:30 Nie polecam szkoły Ósemka Leszka Goryszewskiego to totalny Partacz nie dość że się spóźnia to że określa że jest motocyklistą to nie prawda jego synek Maciuś próbuje mu pomagać ale nie ma uprawnień do uczenia Pan Leszek wykorzystuje znajomości w Ciechanowskim WORDZIE dzięki swojej bratowej która pracuje w Wordzie może Pani Dyrektor Ciechanowskiego Wordu wyciągnie z tego wnioski i ukryci tą korupcję jak to było z Egzaminatorem Ruszczyńskim i OSK ELITA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamixy Re: prawo jazdy kat. A IP: *.static.telenet.be 04.10.14, 12:47 a ja pani Beacie polecam interpunkcję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: prawo jazdy kat. A IP: *.centertel.pl 04.10.14, 14:49 Powiem krótko aby nie lejdi, wszyscy tylko nie oni omijać z daleka, na motor,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxx Re: prawo jazdy kat. A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.14, 22:40 A ja polecam "ósemkę"- egzamin zdany za pierwszym razem bez protekcji jak Pani szanowna Beata pisze. Poza tym nie ma mozliwosci teraz czegokolwiek zalatwic!!! Niech sie Pani zastanowi zanim zacznie oskarzac !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diavel Re: prawo jazdy kat. A IP: *.centertel.pl 06.10.14, 17:53 A Pani Beata to po kursie w Ósemce, że tak dobrze poinformowana? Ja doszkalałem się w Ósemce i przez 2 godziny nauczyłem się więcej niż po całym kursie w LOKu. Pozdrawiam i proponuje parę godzin korepetycji z polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: prawo jazdy kat. A IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.14, 16:30 Co do usemki dowiem się czy ten jego syn Maciek ma uprawnienia uczył mojego kolegę przecież za to, że zatrudnia ludzi bez uprawnień zamkną mu ośrodek Ojej, jak się dowiem dam znak wam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracz Re: prawo jazdy kat. A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.14, 20:02 Od kiedy "8" pisze sie usemka?? Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: prawo jazdy kat. A IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.14, 09:43 Dziś będę już wiedział czy ma uprawnienia Odpowiedz Link Zgłoś