Dodaj do ulubionych

Gimnazjun 1 upada

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 18:01
To sie narobilo gimnazjum nr 1 ma tylko dwie pierwsze klasy a mnial byc nowy styl dyr co na to powiecie
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Gimnazjun 1 upada IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 18:38
      Cóż za błędy...
      Jest niż i dyrektor nie ma nic wspólnego z tym, że jest tak mało dzieci, że starcza tylko na 2 klasy
    • Gość: Ryszard Ochucki Re: Gimnazjun 1 upada IP: *.180.4.24.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.07.11, 18:44
      Żer robi się coraz ciekawiej. Rząd przebąkuje już o prywatyzacji (komunalizacji jak kto woli) szkół.
      • Gość: Bzyk Re: Gimnazjun 1 upada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 19:00
        Niz to jest juz od kilku lat , w zadnym gimnazjum nie ma tak malo pierwszych klas , zle sie dzieje
    • Gość: marta Re: Gimnazjun 1 upada IP: *.xdsl.centertel.pl 23.08.11, 23:49
      więcej dzieci przychodziło do tej szkoły jak dyrektorem był pan Krauze, a teraz jest nowy powalony i dzieci nie chcą chodzić do tej szkoły. !!
      • Gość: Mama Re: Gimnazjun 1 upada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 08:38
        O czym wy mówicie! Czy dzieci to tak dobrze znają nowego dyrektora,że nie chcą iść do tej szkoły ze względu na niego?!Klas pierwszych jest 3 w tym sportowa. Dziecko moje chodzi do tejże szkoły i nie mam zastrzeżeń.
    • Gość: Rodzic Re: Gimnazjun 1 upada do Bzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 09:01
      "Waza stlukla się etruska-to na pewno wina Tuska."-jak pisze Klasyk. Bzyku zapewne Ty ,jak i większość mieszkańców Ciechanowa pochodzisz z po peegerowskiej wsi,wiec "Rozumicie wicie",dzieci posyłać nalezy do" Molochów-Kombinatów" -Cos co małe i piękne przeraża mentalność Takich ludzi.Moje dziecko uczy się juz drugi rok w Gim.1 i cieszę się ,że klasy nie przeludnione,atmosfera wspaniala.Kontakt z kadrą zawsze i o każdej porze.Panie z sekretariatu zawsze miłe i kompetentne.Jest,jest i jeden zgrzyt,to brak boisk z prawdziwego zdarzenia,ale to zależy w bardzo malej mierze od " Dyrekcji".Kase przydziela MIASTO.
      • Gość: Rodzic Re: Gimnazjun 1 upada do Bzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 09:09
        Popieram przedmówcę. Mała szkoła, wszyscy się znają, spokojnie. My jesteśmy zadowoleni.
        • Gość: Radek Re: Gimnazjun 1 upada do Bzyka IP: *.tktelekom.pl 24.08.11, 10:07
          chodziłem do tego gimnazjum już parę lat temu i wtedy nie było tam za ciekawie, ale teraz słyszałem , że w tej szkole zmieniło się wiele na lepsze :)
          • Gość: Mama Re: Gimnazjun 1 upada do Bzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 13:47
            Co do boiska szkolnego to obecny dyrektor obiecał że ma być robione.Oby nasze dzieci zdążyły z niego skorzystać!Jeszcze raz piszę nie mam przeciwwskazań na tę szkołę.Chodzi już drugie moje dziecko do tegoż gimnazjum.
    • Gość: Anka Re: Gimnazjun 1 upada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 19:09
      W takiej sytuacji będzie coraz więcej szkół ze względu na niż demograficzny, lada chwila to samo będzie ze szkołami średnimi. Analitycy przewidują, że sytuacja w oświacie poprawi się za około 6 lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka