Dodaj do ulubionych

Dr Błoński

IP: *.tktelekom.pl 18.07.11, 22:25
Gdzie przyjmuje dr Maciej Błoński
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Dr Błoński IP: *.play-internet.pl 18.07.11, 22:57
      Na pewno w POLIKLINICE,super lekarz,trudno się dostać na wizytę-ja czekałam ponad miesiąc,nie wiem czy przyjmuje prywatnie ale była bym wdzięczna o namiary na prywatny gabinet.
      • Gość: Sylwia Re: Dr Błoński IP: *.play-internet.pl 18.07.11, 23:57
        Doktor Błoński odbierał mój poród,bardzo miły ,sympatyczny i bardzo ludzki,poród był ciężki a ten lekarz naprawdę starał się pomóc,trzymał mnie nawet chwilę za rękę,mówił MAMA NO POMAGAJ MALUCHOWI!!!mam numer do tego lekarza z pieczątki w książeczce ;-) 602186337
        • Gość: Gosia Re: Dr Błoński IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 11:00
          ja chodze do niego do szpitala.
          Przyjmuje w środy i piątki
          • Gość: .... Re: Dr Błoński IP: *.play-internet.pl 19.07.11, 11:33
            A możesz napisać w jakich godzinach?Bo w Poliklinice to masakra z terminami,więc może bym też chodziła na szpital.
            • Gość: Gosia Re: Dr Błoński IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 20:08
              od rana ale do której to nie wiem
              zadzwoń do rejestracji 23-673-05-80
              teraz wakacje i zostałam umówiona zaraz za dwa dni

kiedys czekałam miesiąc
              • Gość: gość Re: Dr Błoński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 12:18
                przyjmuję na Smiecinie pod lasem na ul. Matejki 4 ...
                • Gość: Monia Re: Dr Błoński IP: 213.199.253.* 20.07.11, 17:46
                  Na Matejki to chyba stary Błoński przyjmuje
                  • Gość: ... Re: Dr Błoński IP: *.play-internet.pl 20.07.11, 21:05
                    No własnie a tu chodzi o Młodego Błońskiego...
                    • Gość: . Re: Dr Błoński IP: *.play-internet.pl 20.07.11, 21:27
                      Kiedyś ktoś tu pisał,że Błoński i Filipczak nie mają ukończonej specjalizacji.Jeśli miałoby to być prawdą(ja nie wiem czy to prawda) to siłą rzeczy nie mogą oni prowadzić gabinetu prywatnego.
                      • Gość: ja Re: Dr Błoński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 10:07
                        Oczywiście ze nie maja jeszcze specjalizacji, dlatego przy ich nazwiskach nie ma tytułu "lekarz ginekolog" i nie mają prywatnych praktyk. Przyjmują w szpitalu i w Poliklinice. Koniec tematu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka