Gość: antena IP: *.cnow.pl 26.07.11, 18:11 firmy montujące anteny satelitarne w Ciechanowie? jakieś namiary? może cennik... dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yyybu Re: zamontowanie anteny sat IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 18:49 kilka jet firm. najprościej skontaktuj się z monterami a ceny koło 100zł plus akcesoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erektryk Re: zamontowanie anteny sat IP: 213.77.7.* 27.07.11, 03:02 skontaktuj się: erektryk@gmail.com jeśli masz antene swoją, to sam montaż + ustawienie i podłączenie około 50PLN jeśli moja antena to dolicze cene anteny. erektryk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zamontowanie anteny sat IP: *.tktelekom.pl 27.07.11, 07:23 widzę ze Pan erektryk strasznie zaniża ceny nie wiem czy chcesz być konkurencyjny czy co ale proponuje się zastanowić Żebyś później Pana erektryka nie szukał i nie musiał dopłacać 2 razy więcej za fuszerkę.Jak chcesz poszukać dobrego specjalisty poszukaj Panów Monterów którzy pracowali kiedyś w Elbicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: zamontowanie anteny sat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 10:27 Moim zdaniem szansa, ze uczciwy człowiek który dobrze robi bierze tanio jest większa niż, że partacz. Partacz bierze od razu na 2 poprawki w ramach gwarancji. Elektryka i elektronika przestała być wiedzą tajemną dzieciaki składają odbiorniki UKF a rozgarnięty tynkarz sam położy kable i połączy w puszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Satelitka Re: zamontowanie anteny sat IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.11, 12:18 Mi jeden pan zakładał z okolic Ciechanowa za 50zł ale niestety podczas deszczu nie odbierała w ogóle a później się tak rozregulowała że nic nie odbierała nawet w słoneczne dni. Pojechałam do elbitu przyjechali młodzi ,sympatyczni mężczyźni w wieku 0.k 25 lat ustawili i jest odbiór teraz jest rewelacyjny.Cena nie jest wcale wysoka proponuję się przejść do sklepu i porozmawia polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erektryk Re: zamontowanie anteny sat IP: *.tktelekom.pl 27.07.11, 14:36 jakie zaniżanie cen... a co to za problem zainstalowac antene? skoro ktos szuka tutaj to mu zaoferowalem pomoc to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: zamontowanie anteny sat IP: 83.15.153.* 27.07.11, 12:48 polecam www.specmix.pl, gostek z tej frimy, ok. rok temu montował u mnie antenę, do dzisiaj nie mam problemów z odbiorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: zamontowanie anteny sat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 14:50 A tak BTW to zamiast płacić 50 za ustawienie anteny lepiej je wydać je na wskaźnik (piszczek) a z nim nawet dziecko ustawi antenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antena Re: zamontowanie anteny sat IP: *.cnow.pl 27.07.11, 15:32 A jaki jest koszt montażu w www.specmix.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank Re: zamontowanie anteny sat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 16:34 Można zarobić więcej jeśli wchodzi się na obiekt i robi cały system odbiorczy ale za pomachanie anteną i dokręcenie 3 śrubek 50 to normalna cena. W epoce analogów można było bez sprzętu ustawić w 2 minuty teraz w cyfrze się da ale nie łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: zamontowanie anteny sat IP: 83.15.153.* 28.07.11, 12:09 Ja zapłaciłem 80 zł za montaż w mieszkaniu, tylko miałem stare mocowania zamontowane na balkonie. Podczas zamawiania była mowa o kwocie między 50 a 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: zamontowanie anteny sat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 22:24 Ze złożeniem, powieszeniem i ustawieniem normalna cena. Nawet jak się płaci ZUS stówka za 30 minut pracy to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montersat Re: zamontowanie anteny sat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 19:46 30 minut to na balkonie z wyst poł-zach.Spróbuj na" poniemieckim' bloku,do komina bez wyjścia na dach.Takie bylo życzenie klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: zamontowanie anteny sat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 23:44 Z włażeniem na dach to 150 jak nic. Kto bogatemu zabroni :). Odpowiedz Link Zgłoś