Dodaj do ulubionych

Otwarcie Biedronki

IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.11, 20:51
Podobno ludzie już stoją przed drzwiami, żeby rzucic się jutro na promocję
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Otwarcie Biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 21:03
      glupie to i stoją.
    • Gość: zdjęcie Re: Otwarcie Biedronki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.11, 08:00
      może ktoś zrobi zdjęcia z otwarcia i wstawi żeby mogli zobaczyc ci którzy się tam nie wybierają
    • Gość: ss Re: Otwarcie Biedronki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.11, 08:38
      zapomniałam stanąć w kolejce

<a target='_blank' href='thttp://chatkapuchatka.edupage.org/files/biedronka.jpg'>aUskarżał się mały muchomor,
      Pod brzózką się tuląc do mamy,
      Dlaczego, choć piękny rzekomo,
      Czerwony kapelusz ma w plamy.

Biedroneczki są w kropeczki i to chwalą sobie,
      U motylka plamek kilka służy ku ozdobie,
      W drobne cętki storczyk giętki liliowe tuli płatki,
      Ty mój grzybku też masz łatki i śliczny kapelusik,
      Więc niech stale cię nie smuci ten drobny biały rzucik.

Marysia błękitne ma oczy,
      A w bródce dołeczek uroczy,
      Lecz w sercu ma smutek po brzegi,
      Bo nosek Marysi jest w piegi.

Biedroneczki są w kropeczki i to chwalą sobie,
      U motylka plamek kilka służy ku ozdobie,
      W drobne cętki storczyk giętki liliowe tuli płatki,
      Bo na kropki widać moda,
      więc trzeba dojść do wniosku,
      Że w tym właśnie jest uroda, że piegi są na nosku.</a>
      • Gość: . Re: Otwarcie Biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 09:25
        Ładna pioseneczka może będzie na otwarciu?
    • Gość: dr.huuk Re: Otwarcie Biedronki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.11, 09:53
      Mieszkańcy nie zawiedli. Otwarcie udało się nad wyraz. W kolejkach najwięcej pochwał zebrał Prezydent Miasta , że tak tanio w tym sklepie można kupić dziś, jutro, pojutrze ,
    • Gość: \ Re: Otwarcie Biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 11:07
      A co tam dają że taki tłum ludzi?
      • Gość: dr.huuk Re: Otwarcie Biedronki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.11, 11:57
        Najwięcej papieru toaletowego mieszkańcy Ciechanowa kupują wg ostatniego wydruku z systemu komputerowego sieci Biedronka.
    • Gość: Alka Re: Otwarcie Biedronki IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 15:21
      Żenada.............
      Juz przed ósmą stałam w korku na światłach, bo klienci biedronki zablokowali skrzyżowanie.
      Z utęsknioego sklepu wychodziły całe rodzinki, zadowolone i uśmiechnięte - z pełnymi wózkami przepysznego żarcia i super miękkkiego papieru toaletowego. Sielanka... chyba za darmo tam ten towar dziś rozdawali, że poł miasta rzucilo sie na nowy wypasiony market.
    • Gość: Anka Re: Otwarcie Biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 16:35
      Ludzie chyba poszaleli, kłębią się w tym tłumie, a jutro i pojutrze na półkach będzie ten sam towar. Szaleństwo, jak jechała w tamtą stronę karetka na sygnale to pomyślałam, że pewnie poszło na noże w walce o papier toaletowy.
    • Gość: dik Re: Otwarcie Biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 22:51
      Nawet artykułów pierwszej potrzeby nie mają!!!!!!!!!(brak koncesji) i parking malutki - co to za market?
      • Gość: karla Re: Otwarcie Biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 09:10
        jacy wy wszyscy mądrzy jesteście,krytykujecie innych ludzi bo sami dopiero co wróciliście z kolejki.skoro otwierają niwy sklep i można coś kupić taniej to trzeba z tego skorzystać
        • Gość: ja Re: Otwarcie Biedronki IP: *.tktelekom.pl 31.07.11, 09:38
          parking rzeczywiście malutki, ale czy w biedronce na Aleksandrówce jest tak wielki? Też na parking wejdzie kilka aut i reszta stoi przy krawężniku.
          • Gość: Waldek Re: Otwarcie Biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 19:11
            Byłem w piątek(29.07.)Pełna kultura,taka "Biedroneczka" w miniaturce jak przy PKS.Towar tak samo rozłożony.obsługa na 6 z+.Przy kasie szybko i profesjonalnie.Oby tak dalej.Nie zepsuj się załogo,badźcie dziewczyny zawsze takie jak w piątek.Pozdrawiam mieszkaniec "Bloków".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka