IP: *.opera-mini.net 04.08.11, 10:44
Witam. Mam problem . Boli mnie ząb głową i żuchwa. Ją patrzę a ją mam ząb popsuty który jest pewnie do wyrwania. Cholernie się boję i na sama myśl już robi mi się słabo. Szukam więc namiarow i gdzie mogą to zrobić mi dobrze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bojąca2 Re: Dentysta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.11, 10:52
      Witam,miałam kilka dni temu ten sam problem,też się tragicznie boję dentysty i bolał mnie okropnie ząb poszłam do Tenderendy dał znieczulenie wsadził lekarstwo i za 2 tygodnie mam przyjść na kanałowe leczenie.Wszystko odbyło się szybko i bezboleśnie teraz ząbek nie boli.Cena też przystępna Polecam
      • Gość: Bojąca Re: Dentysta IP: *.opera-mini.net 04.08.11, 10:58
        Nie stać mnie chwilowo żeby płacić
        • Gość: zuzua Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 11:09
          swego czasu na Małgorzackiej było pogotowie stomatologiczne ( tak chyba po 20tej), jak coś to tylko tam ratunek, bo zapisy na NFZ do stomatologa to ok miesiąca się czeka , tak słyszałam ostatnio jak byłam prywatnie i ktoś chciał się zapisać z bolącym ,proponowano drugą połowę września ;)
          Tak się porobiło u nas ,że będziemy szczerbaci i ślepi hehhe , potrącają składki a za leczenie musimy płacić a jak nas nie stać ... to niestety... trzeba cierpieć i to strasznie..
          • Gość: Bojąca2 Re: Dentysta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.11, 11:26
            BYŁO pogotowie stomatologiczne teraz już nie ma,przynajmniej ja musiałam w sobotę od wieczora cierpiec
            • Gość: gość Re: Dentysta IP: *.cdma.centertel.pl 04.08.11, 13:12
              Jest taka przychodnia w domu jednorodzinnym miedzy ul. Reutta a Szwanke, ale dokładnego adresu podać nie portafię. Wiem natomiast, że tam przyjmują 'z bólem' i na NFZ.
              • Gość: zuzua Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 13:52
                to chyba dr Poturnicka
                • Gość: Iga Re: Dentysta IP: *.opera-mini.net 04.08.11, 14:22
                  Dzięki. Byłam na tatarskiej. Jutro wizyta. Jak tam weszłam i zobaczyłam ten gabinet to już słabo i niedobrze. Ją niewiem jak to jutro będzie. I pomyśleć że miałam być pielęgniarka
                  • Gość: patka Re: Dentysta IP: *.tktelekom.pl 04.08.11, 17:49
                    nie zdziw sie jak jutro pojdziesz a pani ci powie ze jednak cie nie przymie.miala ten sam problem tydzien temu.zab bolal jak cholera poszlam na tatarska zapisali mnie na nastepny dzien a jak sie zajwilam to odwolali ta wizyte.obeszlam caly ciechanow i nikt mnie z bolem nie chcial przyjac na kase chorych.musialam pojsc prywatnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka