Dodaj do ulubionych

Czy moderator jest osłem?

IP: *.cnow.pl 04.08.11, 21:04
Na "oślą ławkę" trafił wątek o Powstaniu Warszawskim.
A może na "oślą ławkę" wysyła wątek automat po zarejestrowaniu odpowiedniej liczby kliknięć w kosz na śmieci?
Obserwuj wątek
    • Gość: dr.huuk Re: Czy moderator jest osłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 10:18
      Nie bądx taki wązny on kasuje bo ja piszę :-)
      • Gość:   Re: Czy moderator jest osłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 10:51
        Pszem już nie nadąża klawiszy wciskać :D.
    • Gość: dr.huuk Re: Czy moderator jest osłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 10:51
      Podbijam by promować miejską hienę ELVISA W TYM CO PISZE .

KOGO CHCECIE
      HIENĘ CZY OSŁA :-)))?
      • Gość: jopti Re: Czy moderator jest osłem? IP: *.146.253.101.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.08.11, 12:28
        Przemysław K. konserwatysta i ortodoksyjny katolik, prawdziwy Polak i patriota, gorliwy wyznawca kaczyzmu, dzień bez nienawistnego, chamskiego i obraźliwego wpisu uznaje za stracony. Po owocach ich poznacie. Poznaliśmy.
        • Gość: dr.huuk Re: Czy moderator jest osłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 15:51
          Proponuję ci matołku ortodoksyjny inaczej zajać się HIENą ELVISEM.
          wATEK o Powstaniu był niesmaczny nawet dla kolegów a dla innych chamski

Re: Czy moderator jest osłem? IP: *.146.253.101.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
          Gość: jopti 05.08.11, 12:28 Odpowiedz
          Przemysław K. konserwatysta i ortodoksyjny katolik, prawdziwy Polak i patriota, gorliwy wyznawca kaczyzmu, dzień bez nienawistnego, chamskiego i obraźliwego wpisu uznaje za stracony. Po owocach ich poznacie. Poznaliśmy.
          • plastelina2005 Prawdziwy polski Polak dał głos. 05.08.11, 20:39
            Wątek o Powstaniu był niesmaczny, piszesz. A nawet chamski, dodajesz.

Rozumiem, że jak opętany klikałeś w ikonę z koszem i dziś triumfujesz, bo moderator bezmyślnie wysłał wątek na "oślą ławkę".
            Tych, którzy nie wiedzą o co chodzi informuję, że zakładając wątek zacytowałem generała Andersa, który nazwał Powstanie Warszawskie zbrodnią.
            Cóż mogę dodać... Według tego przyjemniaczka, który ukrywa się pod nickiem dr.hook generał Anders jest tuskomatołem.
            Zakończę także cytatem. Tym razem z Lema (według dr.hooka też tuskomatoła). "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów". Czyżby Lem trafił na post dr.hooka?

• Gość:   Re: Prawdziwy polski Polak dał głos. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 21:35
              Kliknięcie w kosz jest zliczane tylko raz dla 1 wypowiedzi i 1 IP. Kiedy qrwa zrozumiecie, że to jest forum lokalne? Gdybym był moderatorem nie było by żadnych politycznych przepychanek nawet gdyby musiało pójść kilka banów na IP.
              • Gość: dr.huuk Re: Prawdziwy polski Polak dał głos. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.11, 11:58
                spieprzaj na oddział psychiatryczny i nie czytaj forum :-)

Re: Prawdziwy polski Polak dał głos. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                Gość: 05.08.11, 21:35 Odpowiedz
                Kliknięcie w kosz jest zliczane tylko raz dla 1 wypowiedzi i 1 IP. Kiedy qrwa zrozumiecie, że to jest forum lokalne? Gdybym był moderatorem nie było by żadnych politycznych przepychanek nawet gdyby musiało pójść kilka banów na IP.
            • Gość: dr.huuk Re: Prawdziwy polski Polak dał głos. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.11, 12:07
              Nie długo stuknie cię 1000 postów pod tym nickiem a pod innymi elvisie?

Robisz tu za stachanowca czy pstrowskiego ?

Nie wciskaj ludziom słów których nikt nie napisał.
              Generał Anders powiedział co powiedział w szerszym kontekście,
              Byli zwolennicy i przeciwnicy powstania w tamtym czasie.
              1/Wchodząca w lipcu 1944r. Armia Czerwona z Wojskiem Polskim mordowała AK na 'wyzwalanych terenach' ,wiec warto o tym pamiętać
              2/Trwały przygotowania ze strony Armii Czerwonej by pomóc powstańcom / taki uścisk kagebisty Putina lirycznego pana Tuska/. Rosjanie zachęcali mieszkańców Wwy do powstania zbrojnego.

3/

• Gość: ? Re: Prawdziwy polski Polak dał głos. IP: *.181.7.11.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.11, 12:42

> Nie długo stuknie cię 1000 postów pod tym nickiem a pod innymi elvisie?

pszemmm phk1 policz swoje lepiej, dobrze?

i sprawdzaj posty przed wyslaniem ze slownikiem ort.
                Ja wiem, ze w hurtowni zasady poprawnej polszczyzny sie olewa... ale milo by bylo gdybys jako PRAWDZIWY POLAK znal zasady poprawnej pisowni
                • Gość: adam Re: Prawdziwy polski Polak dał głos. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 23:33
                  Pszem od dawna nie ma hurtowni to kogo ty się czepiasz ?
                  • Gość: ? Re: Prawdziwy polski Polak dał głos. IP: *.182.1.147.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.08.11, 09:25
                    Niewazne, ze nie ma... to caly czas ten sam Pszemmm... niestety
    • Gość: wa Re: Czy moderator jest osłem? IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.11, 15:41
      blada twarz
      • Gość: bogdan trzymaj się Re: Czy moderator jest osłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 11:26
        Moderator to małe piwo. Nasz Sikorski to dopiero osioł.
        Sciga internautów to moze i mnie scignie za słowo OSIOŁ.

Sikorski: "PiS znowu poprowadziłby nas do konfliktu z Niemcami i Rosją jednocześnie"
        wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10076024,Sikorski___PiS_znowu_poprowadzilby_nas_do_konfliktu.html
        Polecam bardzo ciekawy tekst uczestnika tamtych wydarzeń i zastanowienia się co osły z PO wypisują 67 lat później.

www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20110805&typ=my&id=my03.txt
        • Gość: dr.huuk Re: Czy moderator jest osłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.11, 12:05
          dla bogdana potwierdzenie matołstwa głeboko nabytego w rządzie PO przez Radka

vod.gazetapolska.pl/351-delegat-pzpn-zada-zdjecia-transparentu-krytykujacego-ministra
          • Gość: dr.huuk Re: Czy moderator jest osłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.11, 12:07
            Sikorski frajerze Powstańcom chwały, bohaterstwa i dumy nie odbierzesz
    • sdrm Re: Czy moderator jest osłem? 06.08.11, 19:45
      Postawmy sobie inne pytanie - czy tu w ogóle jest moderator?
      Bo patrząc na chlew, który panuje na tym forum można sądzić i takiej osoby nie ma.
    • Gość: swój chłop Re: Czy moderator jest osłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 14:50
      GNIDA
      KOLABORANT
      skasował nam watek o Lepperze
      KANALIO
      dlaczego to zrobiłeś?
    • Gość: dr.huuk Re: Czy moderator jest osłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.11, 16:10
      WYTRZUWUJE W TYM DOMU PSYCHAITRYCZNYM a z forumowiczami nie ?
      czas mu na urlop pod ziemią :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka