Gość: ania IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.11, 20:06 Gdzie w Ciechanowie można naprawić aparat cyfrowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on. Re: Naprawa cyfrówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 21:13 Jakie objawy usterki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Naprawa cyfrówki IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.11, 22:32 podczas uruchamiania i pracy obiektyw wysuwa się zbyt wolno, słychać mielenie, pstrykanie, aparat wyświetla komunikat "bład sterowania obiektywem". Aparat po upadku, duży dobry kompakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: Naprawa cyfrówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 22:41 Warszawa, Żytnia - można się ugadać na dosłanie i odesłanie kurierem płatne przy odbiorze. W Ciechu za małe miasto jeśli ktoś zrobi to na zasadzie oddania do innego serwisu i policzenia sobie to co serwis + 50 ekstra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Naprawa cyfrówki IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.11, 22:44 50 zł to i tak mniej niż kurier tam i spowrotem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fot Re: Naprawa cyfrówki IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 07:26 Koszty naprawy kompakta mogą przewyższyć jego wartość:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Naprawa cyfrówki IP: *.cnow.pl 03.10.11, 07:45 Tekst linka Wysyłasz na ich koszt kurierem- koszt w obie strony 42 zł- płatne przy odbiorze przesyłki, wycena naprawy jest bezpłatna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuji Re: Naprawa cyfrówki IP: *.play-internet.pl 03.10.11, 23:45 Ja miałem troszkę inne uszkodzenie... Wyrobił się przełącznik on/off no i taka malutka pierdułeczka pewnie by z 1-2zł w sklepie elektronicznym kosztowała... ale niestety nie było nigdzie ... ,a to za duże , a to za małe... Mój aparat na allegro chodził w zakresie 800-1200zł za używany, więc troszkę był jeszcze wart i pojechałem do firmowego serwisu Fuji, gdzie się dowiedziałem że naprawa będzie kosztować ok 140-200zł. (myślałem że mi wyskoczą z jaką "bajońską wyceną" i wyjdę szybciej jak wszedłem ...). Przy odbiorze w końcu zapłaciłem 168zł (kwota brutto). Przełączniczek nowy ... a do serwisu na 100% wrócę jak jakaś pierdołka będzie i nie będzie przewyższała 60-70% nowego aparatu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Naprawa cyfrówki IP: *.cnow.pl 04.10.11, 14:37 Dobry fachowiec od naprawy aparatów jest na ul.3 maja (podwórze przed parkingiem do banku spółdzielczego,tam gdzie są anteny, tylko budynek naprzeciwko)nam naprawiał dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś