Dodaj do ulubionych

Nie zagłosuję na PiS.

IP: 195.117.122.* 07.10.11, 11:33
Nie chcę, by o bezpieczeństwo moje i moich bliskich dbała Beata Kempa jako szefowa MSWiA, a Beata Szydło jako minister finansów pilnowała mego portfela. Nie zagłosuję na PiS, bo nie chcę, by edukacją moich dzieci zarządzał Zbigniew Girzyński, kulturą - Artur Górski, a szkolnictwem wyższym - Marek Kuchciński. Nie chcę armii pod zwierzchnictwem Antoniego Macierewicza.
Nie zagłosuję na PiS, bo nie sądzę, jak Zbigniew Ziobro, że sprawiedliwość polega na polowaniu na niewinnych ludzi. Nie chcę odczuwać piekącego wstydu, gdy na światowej arenie moje państwo reprezentować będzie Anna Fotyga. Nie chcę rządu, którego premier obraża głowy innych państw.
Nie chcę państwa scentralizowanego i wszechwładnego. Państwa, w którym podejrzliwie patrzy się na biznes, bo "jeśli ktoś ma pieniądze, to skądś je ma". Państwa nieufnego wobec obywateli, w którym naukę Kościoła i religię przeobraża się w ideologię nienawiści. Nie chcę powtórki IV RP, w której gromi się łże-elity, lumpenliberałów, sędziów, lekarzy i media. To już było i wystarczy.
Nie chcę państwa, gdzie możliwa jest każda amoralna koalicja, kiedyś z Lepperem i Giertychem, dziś z kibolami i Radiem Maryja. Nie chcę rządów ludzi, którzy opozycję rozumieli jako stan permanentnego rokoszu przeciw rządowi i "prezydentowi wybranemu przez nieporozumienie". Nie chcę państwa, którego premier deklaruje koniec wojny polsko-polskiej, ale dopiero, jak "my wygramy".
Dlatego nie chcę, by "oni" wygrali. Nie zagłosuję na PiS.

Obserwuj wątek
    • Gość: Umma Gumma Re: Nie zagłosuję na PiS. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 11:50
      A jak wygramy to obiecuję ,że ich wszystkich wytłuczemy jak tylko wygramy:-)

> Nie chcę, by o bezpieczeństwo moje i moich bliskich dbała Beata Kempa jako szef
      > owa MSWiA, a Beata Szydło jako minister finansów pilnowała mego portfela. Nie z
      > agłosuję na PiS, bo nie chcę, by edukacją moich dzieci zarządzał Zbigniew Girzy
      > ński, kulturą - Artur Górski, a szkolnictwem wyższym - Marek Kuchciński. Nie chcę armii pod zwierzchnictwem Antoniego Macierewicza.
      > Nie zagłosuję na PiS, bo nie sądzę, jak Zbigniew Ziobro, że sprawiedliwość pole
      > ga na polowaniu na niewinnych ludzi. Nie chcę odczuwać piekącego wstydu, gdy na
      > światowej arenie moje państwo reprezentować będzie Anna Fotyga. Nie chcę rządu
      > , którego premier obraża głowy innych państw.
      > Nie chcę państwa scentralizowanego i wszechwładnego. Państwa, w którym podejrzl
      > iwie patrzy się na biznes, bo "jeśli ktoś ma pieniądze, to skądś je ma". Państw
      > a nieufnego wobec obywateli, w którym naukę Kościoła i religię przeobraża się w
      > ideologię nienawiści. Nie chcę powtórki IV RP, w której gromi się łże-elity, l
      > umpenliberałów, sędziów, lekarzy i media. To już było i wystarczy.
      > Nie chcę państwa, gdzie możliwa...................................

ale dopiero, jak "my wygramy".
      > Dlatego nie chcę, by "oni" wygrali. Nie zagłosuję na PiS.

>
      • Gość: do meritum Re: Nie zagłosuję na PiS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 11:56
        Jesteś Przemysławie poje..b jakich mało...

> A jak wygramy to obiecuję ,że ich wszystkich wytłuczemy jak tylko wygramy:-)
        • Gość: protest Re: Nie zagłosuję na PiS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 12:04
          Nie mow tak o Nim! To prawy chrzescijanin! Gorliwy katolik! Ktos sie pod niego podszywa!
    • Gość: Umma Gumma Re: Nie zagłosuję na PiS. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 12:04
      Hitler miał podobne poglądy jak dziś zwolennicy PO
      wytłuc, odebrac im godność, nazwać karłami moralnymi, wszawym pospólstwem

LEBENSRAUM tylko dla nas , a to podobna dewiza
      • Gość: no to frugo Jakie to szczescie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 12:07
        .. ze juz niebawem cisza wyborcza... zamknie sie ten troll na CALE 2 DNI

I jedna uwaga- porownanie z Hitlerem.. tylko ktos taki jak ty ma czelnosc tak pieprzyc.. ta jednostka chorobowa ma swoja nazwe, wiesz?
        • Gość: 333 Re: Jakie to szczescie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:41
          On musi byc efektem pękniętej gummy tatusia.
    • Gość: ................ Re: Nie zagłosuję na PiS. IP: *.183.236.0.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.10.11, 14:26
      świetnie to ujął Jerzy Pilch - cyt. " Głosuję, bo nie chcę, żeby władzę mieli ci, którzy wszystko, co jest do tej pory, unieważnią i ogłoszą na nowo. Ci, co dotychczasową niepodległość unieważnią i ogłoszą nową, swoją Ci, co unieważnią historię najnowszą i ogłoszą nową, swoją " - nic dodać
      • Gość: adam Re: Nie zagłosuję na PiS. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 15:15
        nie trzeba argumentować dlaczego gdyż oprócz fanatycznego Przemysława występującego tutaj pod niezliczoną liczbą nicków nikt nie zagłosuję na mlaskająca retorykę wychodzącą z ust człowieka o tysiącu twarzach. Widzimy jak ślepy i zabójczy jest pęd kaczynskiego do władzy i to chyba wystarczy każdemu. Nie chcę żeby moim krajem rządził nekrofil , oszust i człowiek , który dąży do osłabienia mojego kraju na arenie międzynarodowej!!!
        • Gość: lol Maja cos wspolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 15:21
          Tysiac twarzy.. Tysiac nickow... Juz rozumiem.. To w genech jest zakodowane.. "W zadnym wypadku w swoim imieniu - przeistaczaj sie - beda mysleli, ze Ciebie jest wiecej.." ;-)))
          • Gość: adam Re: Maja cos wspolnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 15:31
            powiedz nam Przemysławie dlaczego tak jak np. ja nie używasz swojego imienia a posługujesz się wieloma nickami?? Myślisz ze nasi rodacy uwierzą iż pis ma tylu zwolenników. ??? Mój każdy post jest opisane moim imieniem , a ty czego się lękasz, czego się boisz???
            • Gość: ba! Re: Maja cos wspolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 15:38
              Uzywal. Dostal bana bo juz nikt go nie trawil. Teraz kluczy. I mysli, ze jest nierozpoznawalny.
    • Gość: antypis Re: Nie zagłosuję na PiS. IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.11, 15:54
      Ja też nie zagłosuję, chcę żyć w normalnym kraju
    • Gość: antoni Re:zagłosuję na PiS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 16:18
      Zagłosuję na PiS
      • Gość: 333 ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 16:33
        Powaliłeś mnie argumentacją.
        • Gość: oczko Re: ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 17:07
          Jarosław Kurski:):): ja też nie
          • Gość: belfer Re: ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 17:35
            zdecydowanie nie zagłosuję na PiS. Fotyga była kompromitującym ministrem spraw zagranicznych, Ziobro szkodliwym ministrem sprawiedliwości, Macierewicz w roli szefa spraw wewnętrznych albo służb jeży mi włos na głowie. nie zagłosuję tak jak radio Maryja i bandyci stadionowi.
            • Gość: L Re: ????????? IP: 80.50.127.* 07.10.11, 17:40
              ja i moi bliscy idąc za głosem serca i rozumu :) również odmawiamy swoich głosów partii politycznej PIS :)!
              • Gość: Zuzka Re: ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 18:17
                Z moich znajomych nikt nie głosuje na PiS, bo mam fajnych, rozsądnie myślących znajomych :) Rodzina też jednomyślna, odrzuca nas retoryka PiS i metody sprawowania władzy w IV RP. Oby nigdy więcej tego nieustannego dzielenia Polaków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka