Dodaj do ulubionych

lek.Rękosiewicz CM.Eskulap

IP: *.play-internet.pl 19.10.11, 19:29
Witam,chciałam się podzielić moim spostrzeżeniem na temat W/W LEKARZA.Przeprowadzał badanie USG u mojej córeczki.I stwierdzam ,że zrobił to najlepiej jak tylko można.Lekarz nie pierwszej młodości-emeryt,a jednak podejście do dziecka po prostu cudowne.Mimo tego,że badanie było przeprowadzone w ramach NFZ to było przeprowadzone dokładnie,wynik został mi dokładnie opisany i wyjaśniony.Na każde pytanie uzyskałam odpowiedz,w przeciwieństwie do badania przeprowadzonego przez panią ,, doktor'' w szpitalu która na pytanie odpowiedziała ...JA MAM TYLKO WYKONAĆ USG PYTANIA PROSZĘ ZADAWAĆ PEDIATRZE!!!czy wie ktoś może coś więcej o tym lekarzu,może przyjmuje gdzieś prywatnie bo moje dziecko ze względu na chorobę ma często wykonywane USG.
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjentka Re: lek.Rękosiewicz CM.Eskulap IP: *.tktelekom.pl 19.10.11, 20:52
      o boże kobito................!!!ROSIEWICZ
      • Gość: JACO Re: lek.Rękosiewicz CM.Eskulap IP: *.play-internet.pl 19.10.11, 21:02
        Rękosiewicz,robił mojej żonce USG jamy brzusznej spoko lekarz,bardzo dokładny,ale niestety nie wiem czy przyjmuje prywatnie.
      • Gość: WCI Re: lek.Rękosiewicz CM.Eskulap IP: *.play-internet.pl 19.10.11, 21:07
        o boże PACJENTKO...jeśli już to Rosiński a nie Rosiewicz!!!
        • Gość: dupa Re: lek.Rękosiewicz CM.Eskulap IP: *.180.189.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.10.11, 22:01
          ludzie! czy wy jesteście debile? można chyba zapamiętać albo zapisać nazwisko lekarza!! Rękosiewicz albo Rosiewicz to nie to samo DEBILE!! Rosiewicz jest ok!! Poza tym śpiewa różne fajne piosenki!! Proszę się puknąć w głowę i przypomieć sobie nazwisko lakarza!! A potem pisać: Rękosiewicz/Rosiewicz/Rusowski/Rowalski/Robak/..........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka