anowijas 21.10.11, 15:52 chcę kupić lub wypożyczyć materac przeciwodleżynowy! Sprawa bardzo pilna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maria Re: materac przeciwodleżynowy IP: *.centertel.pl 21.10.11, 17:38 Jeżeli osoba potrzebująca ma orzeczenie o niepełnosprawności to należy w PCPR ubiegać się o dofinansowanie z PFRON lub zakup chyba zależy od stopnia niepełnosprawności. Materac można kupić w Marabucie lub na ul. Płońskiej po stronie cmentarza tylko nieco dalej w stronę Płońska. W Mops można wypożyczyć łóżko rehabilitacyjne jezeli sa na stanie i chory jest mieszkańcem Ciechanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: materac przeciwodleżynowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 18:13 Daj jakiś kontakt - mogę dostarczyć jeszcze dziś . Nówka nie używana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: materac przeciwodleżynowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 18:58 Nie mam pojecia - musimy się jakoś domówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: materac przeciwodleżynowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 20:17 Napisałem co i jak na gg. Odpowiedz Link Zgłoś