Gość: Darek IP: *.play-internet.pl 24.10.11, 07:02 Gdzie w Ciechanowie mozna kupic wegiel pakowany w workach w malych ilosciach ? chodzi oczywiscie o wegiel do palenia w piecu, a nie na grilla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Palacz Re: Węgiel w workach IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.11, 07:59 663 086 360 Okolice cmentarza na Gostkowie lewa strona od ronda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stn Re: Węgiel w workach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.11, 09:59 Na ul. Augustiańskiej ekogroszek napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: Węgiel w workach IP: *.cnow.pl 24.10.11, 14:51 na Gostkowskiej są PSW ale nie wiem jak tam wygląda sprzedaż natomiast w tym samym wjeździe ( przy tej sali weselnej się wjeżdża) na końcu po prawej sprzedają węgiel. Sami pakują w worki foliowe po 30kg chyba. W tym roku nie brałem ale na tonie 100zł wiecej liczyli. poza tym foliowy uważam za średni sposób bo wilgoć zostaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Węgiel w workach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 11:00 w tygodniku się dziś ktoś ogłasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Węgiel w workach IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 18:47 Wiesz, ja kupiłam węgiel pakowany, ale z pod Ciechanowa. Mniejsza z tym bo mi przywieźli. Ale co najważniejsze po tym zakupie wiem ile to jest tona węgla. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Węgiel w workach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 21:37 Zważyłaś??? Bo jak nie to skąd wiesz, że Cię nie oszukali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Węgiel w workach IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 16:48 Mój mąż zważył dwa worki, było równo 25kg, Ja policzyłam worki (40 na palecie). Z tego co zrozumiałam, to oni jako jedyni wykorzystują linię produkcyjną do pakowania. Worki są bardzo grube i zgrzewane z każdej strony. W zeszłym roku kupiliśmy węgiel od chłopaków z Śląska, był słabej jakości (ale tani) i jestem pewna, że oszukali nas na wadze. Nie byłam w stanie tego sprawdzić, bo to było 5 ton. Moja sąsiadka przeważyła kupioną od nich 1 tonę, było niecałe 850kg. Najważniejsze, że węgiel się dobrze pali, bo zeszły sezon źle wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Węgiel w workach IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 16:52 i zapomniałam dodać, że worki mają małe otworki i węgiel jest suchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Re: Węgiel w workach IP: *.play-internet.pl 28.10.11, 11:35 Jeżeli zależy ci na dobrym paliwie to polecam skład na Gostkowskiej tam koło tej sali weselnej, dobry węgiel maja też na Mławskiej za stacją BP, Reszta składów sprzedaję węgiel importowany z Rosji a co za tym idzie tańszy ale nie pozbawiony kamienia!!!! A jeżeli nie bardzo wiesz o co chodzi to powiem ci że odczujesz to przez zwiększone spalanie paliwa oraz dużą ilość popiołu!! Kamień się nie pali !!!!! Te dwa składy mają towar na pewno z Polskich Kopalni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Węgiel w workach IP: *.doplaty.gov.pl 28.10.11, 13:19 REKORD poleca składy gdzie wstawia swój brykiet Rekord, czyli mieszaninę węgla brunatnego i miału, nie trzeba tłumaczyć jaka jest wartość opałowa tego brykietu. Czy jest ktoś w tym mieście, co oferuje ekologiczny brykiet z drzewa, którym mogę bez szkody dla zdrowia palić w kominku. Co to za firma z tymi workami przepuszczającymi wilgoć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Węgiel w workach IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.11, 19:52 Dziś dostałam do skrzynki pocztowej ich ulotkę. Firma nazywa się HOT-EKO. Mają swoją stronę www.hot-eko.pl. Ja dzwoniłam z zamówieniem na telefon 602 333 112. Odpowiedz Link Zgłoś