Dodaj do ulubionych

Płaskostopie

IP: *.cnow.pl 30.10.11, 08:11
Płaskostopie jest uleczalne ostatnie badania wykazują że chodzenie na obcasach i to wysokich jest dobre na tą przypadłość. Moja córka ma płaskostopie i ostatnio kupiłam jej kozaczki na 15 cm obcasie i co najważniejsze przestały rwać ją nogi i zmniejszyła się stopa w szerokości !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: phi-lozof Re: Płaskostopie IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.11, 08:16
      tak, działa, ale po zdjęciu kozaczków będzie jeszcze gorzej niż przed ich założeniem
      nie wiem cz wiesz co robisz kobieto
      do tego są odpowiednie wkładki profilowane w butach ortopedycznych a nie zniekształcanie stóp przez buty na wysokim obcasie

swoją droga nie dziw się córce
      skoro namawiała Cię na kozaczki to teraz nie powie że jej gorzej jest

ech, bezmyślni rodzice
      • Gość: Koronka Re: Płaskostopie IP: *.cnow.pl 04.11.11, 20:10
        Ej posłuchaj mnie phi-lozofie. Byliśmy z tym u lekarza czy może nosić buty na obcasach i lekarz stwierdził ze dobrze to działa na kręgosłup i dobrze wpływa na stopy bo cwiczenia polegają na podnoszeniu stopy
        • qwedsa01 Re: Płaskostopie 04.11.11, 22:46
          chyba ktos za duzo naogladal sie dzis programu pt rozmowy w toku... tam pewna kobietka stwierdzila ze zmiejszyla jej sie stopa z rozm 39-40 na bodajze 37-38... i ze plaskostopie tez wyleczyla dzieki szpilkom.... haha
          • Gość: g Re: Płaskostopie IP: *.xdsl.centertel.pl 05.11.11, 10:56
            moze i prawda,ze to coś daje ale napewno tez przyczynia się do powstania haluksow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka