Dodaj do ulubionych

W obronie karpia

IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.11, 12:18
wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Wiadomosci/Ratuj-karpie-wyslij-petycje/
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: W obronie karpia IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 13:29
      Tą petycje wysyła się drogą elektroniczną czy w wersji papierowej,bo są dwie sprzeczne informacje?
    • Gość: romuald Karp sam sie broni ...wirusem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 13:43
      m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,10747007,Wirus_KHV_dziesiatkuje_karpie__Ile_zdrozeje_przed.html
      Podobno na ludzi nie działa ale ja tego do ust nie wezmę.
      • Gość: Mariusz Re: Karp sam sie broni ...wirusem. IP: *.centertel.pl 04.12.11, 19:42
        A co ma na ludzi działać? po tyo chowa się świnię, woła czy inne zwierze aby ją zbić i zjeść. Podobnie z karpiem, zawsze tak było, jest i będzie. Czysty debilizm- obrońcy karpia, żab i jeszcze inne dewiacje.....Ludzie zwróćcie uwagę na prawdziwe problemy a nie zajmujecie się oczywistymi sprawami. Nie lubię karpia, więc u mnie mają luzik, lubię za to ryby morskie i te jem. Co do bólu odczuwanego przez ryby-mają one tak słabo rozwinięty układ nerwowy że nie czują bólu.
    • Gość: . Re: W obronie karpia IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 21:11
      A ty byłeś w poprzednim życiu karpiem,że wiesz,że nie czują bólu?
      To żywe istoty,które oddychają,poruszają się i zdychanie w brudnym akwarium,ułożone jedne na drugich nie jest dla nich bezbolesne.
      Piszesz,że są na świecie poważniejsze sprawy.Nikt tego nie kwestionuje,ale chyba pomóc braciom mniejszym też można.Jeżeli tak wspieracie te biedne dzieci i ludzi chorych to chyba nie powinniście mieć problemów z podpisaniem petycji.
      Zwierzęta zabija się dla pożywienia-ok,ale możemy zabijać je w sposób ludzki,humanitarny,zgodny z obowiązującym prawem i zasadami moralnymi.
      Post nade mną to symbol zaściankowego,uwstecznionego myślenia.
      • Gość: Mariusz Re: W obronie karpia IP: *.centertel.pl 04.12.11, 21:28
        możemy zabijać je w sposób ludzki,

To powyższ to jest dopiero zaściankowość. zabijać po ludzku-co to znaczy?

Nie byłem w poprzednim życiu karpiem, bo nie wierzę w reinkarnację itp. Tak zostało to stworzone, że jedni zjadają drugich- to się nazywa łańcuch pokarmowy.
        Zlikwidujcie wędkarstwo, myślistwo- zaciemiali pajace, bo przecież zwierzęta złowine na wędkę również cierpią, bo zwierzak zestrzelony ze śrutuwy też nie zawsze od razu zdycha.

Masz ochotę to wpiepszaj trawę i glony a jeśli ktoś ma ochotę jeść zgodnie z naszymi tradycjami i przystosowaniem organizmu, to nie karz mu litować się na karpiem.
        • Gość: .... Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 21:34
          zaciemniały to jesteś ty. A likwidacja myśliwstwa to dobry pomysł. Najlepiej poprzez likwidację mysliwych.
          A poza tym to naucz się pisać bez błędów ortograficznych zanim zaczniesz sie publicznie wypowiadać głąbie.
          • Gość: Mario Re: W obronie karpia IP: *.centertel.pl 04.12.11, 21:36
            Głabów to szukaj u siebie w rodzine pajacu.
            • Gość: .... Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 21:39
              Po co mam szukać gdzie indziej jak mam ciebie. Zamiast siedzieć na forum i popisywać się mądrościami chłopka roztropka weź sobie słownik ortograficzny i poczytaj - pożytek będzie większy.
          • Gość: alik Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 21:37
            Mariusz faktycznie się nie popisał ... poglądy ma tak marne jak styl i ortografię :P
            ja też jestem za obroną karpi przed tym barbarzyństwem przedświątecznym :)
            • Gość: Anka Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 01:37
              Nie jadam karpi i przyłączam się do ich obrony. Pod względem techniki zrobiliśmy ogromny postep, ale mentalnie siedzimy w jaskiniach i jesteśmy okrutni jak ludzie pierwotni. Żal mi karpi. Może kupię kilka i wypuszczę na wolność ...?
              • Gość: Andrzej Re: W obronie karpia IP: *.centertel.pl 05.12.11, 05:35
                Możesz kupić kilka i mi dać, ja będę wiedział co z nimi zrobić........Co raz więcej debilizmu, przykre. Nie ma się co dziwić, skoro chłop z chłopem może, baba z babą, Dają sobie fiuty obcinać jak im się snudzą. Obrońcy karpi - weźcie je sobie pod kołderkę- będziecie mieli przytulanki.

Ps. Mariusz daj sobie spokój, na ten szerzący się debilizm już nie ma sposobu. Karpia się broni a walczy się o legalizacje aborcji, wprowadzenie kary śmierci, legalizowanie narkotyków. Tak jesteście w jaskini ale nie my- ludzie o tradycjach i bez dewiacji a wy starający sie zmieniać cały świat.
                • Gość: .... Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 08:59
                  Wydaje Ci się że jak zmienisz Mariusz na Andrzej to jesteś nierozpoznawalny? Gubią cię twoje błędy. Gdybyś w młodości czas poświęcił nauce a nie słuchaniu oszołomów politycznych których celem nadrzędnym jest mówienie innym jak mają żyć to byś teraz mógł się ukrywać pod różnymi nickami. A tak to wychodzi że rozmawiasz sam ze sobą przez co udowadniasz że jesteś chory psychicznie. Idź się leczyć póki jeszcze jesteś na etapie zgadzania się ze sobą w dyskusji. Jak się okaże że "Andrzej" i " Mariusz" się przestaną zgadzać będzie za późno.
                  P.S. Jednak udowodniłeś że jesteś głąbem:)
                  • Gość: Mariusz Re: W obronie karpia IP: *.centertel.pl 05.12.11, 11:59
                    W przeciwieństwie do ciebie ( ......) podpisuję się prawdziwym imieniem- nie wstydzę się go. Także twoje myslenie jest conajmniej śmieszne. Co do moich błędów ort. faktycznie je robię jednak z tego co widać, to forum jest dyskusyjnym a nie miłośników ortografii. Idź bronić karpie, ha ha......
                    • Gość: Karol Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 12:12
                      Co za różnica podpisywać się wielokropkiem czy za kazdym razem innym imieniem.
                      Jeśli Ci to wygodniej to zamiast wielokropka masz imię:).
                      Czy masz na imię Mariusz czy Andrzej czy tez może jeszcze inaczej to faktem jest że jesteś głąbem który nie potrafi poprawnie pisać po polsku, który rozmawia sam ze sobą na forum a który próbuje innym powiedzieć jak mają żyć i co robić. Nikt Ci nie każe bronić karpia. Odwal sie jednak od tych którzy widzą więcej niż czubek swojego nochala.
                      • Gość: WuCeI Re: W obronie karpia IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 16:10
                        Taaa....litujemy się nad karpiem, nie chcemy żeby cierpiał, a co ma do powiedzenia na przykład świnia czy krowa? Karp cacy a reszta tylko po to by się nażreć? że nie czujecie ze swojej strony hipokryzji. Tak jak lew ma prawo zjeść antylope, tak ja mam prawo zjeść karpia czy inne zwierze.
                        • Gość: Karol vel ... Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 17:19
                          A pokaż mi gdzie jest napisane że karp ma większe prawa od świni albo krowy. "Pokaż mi to no palcem bo chcę uwierzyć że śnię." cytując klasyka.
                          Jeśli zjesz karpia tak jak lew antylopę ( złapiesz za pomocą gołych rąk, oprawisz bez narzędzi, zjesz na surowo) to przyznam Ci rację. A póki jest inaczej to argument nie trafiony . WRONG. próbuj dalej.
                          • Gość: Wojtek P. Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 19:37
                            Od pewnego czasu jestem wegetarianinem, bo niby świnie i krowy sa zabijane w opracowany sposób , w miarę humanitarnie, ale i tak miałem absmak moralny. Karpie męczą się w małej ilości mętnej wody, czasem bardzo długo zanim ktoś je trzaśnie młotkiem. Kto chce niech jada, nie będę nikogo przekonywał do swojego stylu odżywiania, ale dlaczego tak niektórych razi, że nas razi los zwierząt? Za nic nie rozumiem tej bezinteresownej złości ludzi typu Mariusz vel Andrzej.
                            • Gość: Karol Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 20:29
                              Jest taki typ ludzi którzy czerpią radość z mówienia innym jak mają żyć. To Ci którzy walczą z homoseksualizmem chociaż on ich nie dotyczy. Walczą z ateizmem chociaż brak zbawienia nie jest ich problemem. Generalnie walczą ze wszystkim czego się boją i czego nie rozumieją. mariuszo andrzej właśnie z tych którzy muszą Ci wytłumaczyć że robisz źle odbijając od jego normy i jego wizji "normalności".
                              • Gość:   Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 01:44
                                W dupach się poprzewracało od lekko zdobytego dobrobytu. Zdechnij z głodu bo sałatę boli jak ją gryziesz. Zwierzęta i rośliny były, są i będą hodowane na pożywienie a przeciwnicy mogą jeść minerały i promienie słoneczne. Wielka społeczna akcja żeby rybacy morscy zarobili na świętach a śródlądowi nie. Jeśli ktoś nie sprzeda ryb przed świętami to sprzeda po świętach. Żebyście się o swoje dzieci martwili tak jak o te karpie świat byłby lepszy.
                                • Gość: Mariusz Re: W obronie karpia IP: *.centertel.pl 06.12.11, 06:39
                                  Odpowierm po raz kolejny jako Mariusz, Andrzej nawet z bieżmowanmia nie jestem.

Tak, jestem przeciwny pedalswu, wszelkiemu zboczeniu itp. Kurestwo i sku...syństwo trzeba tępić, zostawione samo sobie z przyzwoleniem-szerzy się. Tak to jest jak dziki zwierz wyjdzie z klatki na wolność, po prostu szaleje.ta niby demokracja w dupach wam poprzewalała.
                                  Obrońcy karpi-idźcie pod zamek póki jeszcza trawy śnieg nie przykrył, zróbcie sobie zapasy.

• Gość: Karol Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 08:10
                                    Idź i walcz mój ty wojowniku wielkiej, czystej rasowo, seksualnie, religijnie i żywnościowo Polski. Idź i narzucaj innym swoja normalność. To że sam jesteś taki wspaniały i czysty to za mało. Nawróć innych na twą prostą drogę do raju. Zarówno tu na ziemi jak i ( jak mniemam) tego pośmiertnego. Walcz ze wszystkim co nie mieści się w Twoim pojmowaniu świata moja ty normo moralna. Nie ważne że nikt nie każe ci bronić tego karpia. Nie ważne że żaden facet nie wchodzi do twojego łóżka, nie ważne że nikt nie zabrania ci uprawiania żadnych praktyk religijnych. To za mało. Musisz jeszcze tym wszystkim błądzącym wskazać jak mają żyć, jak mają postępować. Wodzu prowadź!!!
                                    A tak na poważnie. Nigdy nie przeszło ci nawet przez myśl że nie jesteś alfą i omegą? Że tak jak ty nie znosisz " pedalstwa" tak ktoś inny w ten sam sposób może nie znosić np zabijania karpia? Podaj mi jeden argument na to że to ty masz rację. Tylko może wcześniej sprawdź w słowniku znaczenie słowa "argument" bo jak rozumienie słów przychodzi ci tak samo łatwo jak posługiwanie się językiem ojczystym to możemy się nie zrozumieć:(
                                • Gość: Mariusz Re: W obronie karpia IP: *.centertel.pl 06.12.11, 06:41
                                  Odpowiem po raz kolejny jako Mariusz, Andrzej nawet z bieżmowanmia nie jestem.

Tak, jestem przeciwny pedalswu, wszelkiemu zboczeniu itp. Kurestwo i sku...syństwo trzeba tępić, zostawione samo sobie z przyzwoleniem-szerzy się. Tak to jest jak dziki zwierz wyjdzie z klatki na wolność, po prostu szaleje.ta niby demokracja w dupach wam poprzewalała.
                                  Obrońcy karpi-idźcie pod zamek póki jeszcza trawy śnieg nie przykrył, zróbcie sobie zapasy.

• Gość:   Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 12:52
                                    Na co ich namawiasz? Chodząc po trawie mogą zdeptać żuczka albo pajączka który jest tak samo ważny jak karp!
                                    Dziecko wyskrobać albo zabić środkami wczesnoporonnymi to można a na karpia nie ważcie się podnieść ręki!!!!!!!!!!! Obłuda. poprzewracane w dupach. Od dziecka żarli karpie a teraz drą morę, Chyba sami na siebie bo tych co im się w dupach od luksusu nie poprzewracało nie stać na karpia.
                                    Proszę o rozprawkę 100 zdań na temat "Co czuje karp leżąc w galarecie na wigilijnym stole".
                                    • Gość: Karol Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 15:15
                                      Widzę ze nie zrozumiałeś tego co napisałem do mariuszoandrzeja. Rozumiem że ironia to za trudne narzędzie. Spróbuję prościej : C.H.U.J. cię obchodzi czy inni bronią czy nie bronią karpia? Czy ktos chce żebys bronił tez? Ktoś przedstawia swoje argumenty za nie zabijaniem karpia. Albo je rozumiesz, przyjmujesz i nie żresz albo masz to w d.u.p.i.e i żresz. Po cholerę musisz jeszcze innym tłumaczyć że źle robią ?
                                      • Gość:   Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 16:18
                                        Załóżcie sobie prywatne forum miłośników żywego karpia i tam możecie decydować kto ma prawo i co pisać. Tu powtarzam w dupach się poprzewracało. Wcinam aż miło flądry, śledzie i sardynki i nie obchodzi mnie czy zabito je w koszerny sposób.
                                        • Gość: ups Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 19:51
                                          ups, gościu, nie dość że jesteś ordynarny, to jeszcze nudny ... a tego publika nie wybacza. karpie są mądrzejsze od ciebie. wolę je niż zakute łby w rodzaju mariuszoandrzeja i ciebie. nie masz nicka, proponuję ci taki, który jest kwintesencją twojego sposobu myślenia "w dupach się poprzewracało"
                                          • Gość: Mariusz nie andrze Re: W obronie karpia IP: *.centertel.pl 06.12.11, 20:18
                                            Przewróciło ci się pajacu w dupie i nie tylko, nie da się ukryć. Na trawkę zieloną wałku, nie jedz drobiu, świnki itp.
                                            • Gość: Karol Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 21:13
                                              Za późno - juz dawno nie jem:) Dawaj dalej swoje rady głąbie.
                                              • Gość: insp Re: W obronie karpia IP: *.centertel.pl 07.12.11, 11:13
                                                ... i odpuść mam nasze winy, Jako i my odpuszczamy... G.Z. M.P.D.
                                  • Gość: asdf Re: W obronie karpia IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.11, 12:14
                                    "pedalstwo" to nie choroba, żeby się szerzyło. Homoseksualizm zaraźliwy nie jest, więc się nie bój o to, a twoja nienawiść to zwykłe kompleksy, a nie racjonalny sprzeciw. Biedni chorzy na nienawiść ludzie.
                                    • Gość: Simply Re: W obronie karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 21:39
                                      Widzę, że u nas oprócz karpia trzeba bronić zdrowego rozsądku i tolerancji ...
              • Gość: Piter Re: W obronie karpia IP: *.play-internet.pl 10.12.11, 22:46
                Och tak, jakie to straszne, a na obiad pewnie wpierdzielalas schabowego i nie masz pojecia co sie w ubojniach dzieje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka