IP: 80.50.127.* 29.12.11, 20:18
czy znowu gra hardcorowy blind
Obserwuj wątek
    • Gość: arek Re: blind IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.11, 20:59
      fuso chyba już dawno daszek w czapeczce wyprostował
    • Gość: geronimo Re: blind IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.11, 01:33
      "hardcorowy" znaczy, że co? Bo raczej to był ch...owy nu-metal, czy tam rap-metal, bo z Madball czy Agnostic Front to on mało wspólnego miał hehe
      • Gość: asw Re: blind IP: *.cnow.pl 30.12.11, 12:45
        i pare plagiatow machine head he he
    • Gość: .............. Re: blind IP: *.183.254.157.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.12.11, 13:13
      tia .... i jak tylko ktoś coś zaczyna robić to trzeba go od razu zaj..ać, zgnoić i obśmiać, bo jeszcze się coś uda im, a nie nam - nie tak ?
      dalej dalej, wylewajta ten jad psy ogrodnika-sam nie zeżre drugiemu też nie da
      samopoczucie się wam polepszy jak kolejne wiadro pomyj wylejeta na tych co, jak k..wa śmiali, się wychylić
      • Gość: geronimo Re: blind IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.11, 14:04
        Panie wielokropek źle to rozumiesz. Nikt go nie gani za to, że coś robi, bo chwała mu za to, niech tam chłopak działa - im więcej takich inicjatyw tym lepiej. Chodzi o to, że niech nie nazywa Blinda hardcore'owym, bo się ośmiesza wobec ludzi, którzy taką muzyką się interesują to po pierwsze. Po drugie nie tylko ja pamiętam jak parę ładnych lat temu jak Fuso "skończył" z Blindem i wziął się za rap, wyszedł na scenę i powiedział, że teraz on tu robi rap i pie... ten klimat i tych wszystkich hardcore'owców i metalowców. Może tak nie myślał, może walnął taki tekst pod publiczkę, żeby pozyskać "nową publikę", ale grzechy są mu zapamiętane;). Chodzi o zwykle pozerstwo i brak autentyczności. Nie ganię go za to, jego wybór, ale mam dystans do takich tworów.
        • Gość: .............. Re: blind IP: *.183.244.81.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.12.11, 20:08
          kololo - o tym, że blind to hardcore gra napisał autor wątku xxx - czy blind uważa, że teraz gra hardcore ? ja tam nie wiem, ale chyba tak nie uważają

luknij se tu - klik w plakat
          piszą, że blind to "core" - cokolwiek to za muzyczny styl ten "core" to nie hardcore
          więc o czym ta dyskusja ?

a co tam Fusek kiedyś łaskaw był wydać głos z siebie - kogo to dzisiaj ? dawno było i pier... to

a hardcore to kololo bardzo pojemne pojęcie - nie tylko Agnostic czy Madball, ale i Bad Brains, Nomeansno czy Fugazi i wcześniej oni byli, a już hardcore na to mówiono, a każdy z nich do tego z innej paki

daj na luz i szansę - niech pokażą co dziś potrafią, potem oceniaj
        • Gość: ZielonyJan Re: blind IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 20:08
          to chyba czegos Ty tutaj nie rozumiesz przyjacielu mojej zdechlej pszczoly .Nie piszesz wypracowania na temat BlindaHardCora tylko probujesz wysmiac i ponizyc Fusa podpierajac to SWOJA watpliwa pamiecia(uczestniczylem w tych koncertach i pieprzysz glupoty). Zaprzeczasz sam sobie i do tego sie jeszcze osmieszasz, masz jakis prywatny problem i probujesz jeszcze Nas w to wciagnac? kiepska prowokacja hejterze...
          • Gość: usu Re: blind IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 20:23
            pamiec pamiecia, ale fakt jest faktem z takiej skrajnosci w taka to chyba cos nie tak... lansujac sie na zatwardzialego metalowca a potem myk jak gdyby nigdy nic i czapka wyprostowana i bity lajtowe, wiarygodność poprostu nie z tej ziemi... nic dodac nic ujac
            • Gość: Azi Re: blind IP: *.ip.netia.com.pl 02.03.12, 13:12
              Czyli twierdzisz że słuchając rapu i metalu jestem pozerem? Już po "przejściu" na nagrywanie hip-hopu, Przemek nadal słuchał różnej muzyki, pojawiał się też na koncertach na dołku na ile mu czas pozwalał.
              Wy wszyscy jesteście takimi "tru" metalami że jedyne co potraficie to gnoić. Ale to co kiedyś powiedział że pie...li metalowców to chodziło mu właśnie o takich jak ty! I ja do tego też dołączam!
    • Gość: blind Re: blind IP: *.tktelekom.pl 02.02.12, 00:56
      I co ciecie przed klawatura siedzacy byl ktos na koncercie gra blind core czy nie gra. latwo tak napisac trudniej by bylo sie spotkac osobiscie. BLIND zaprasza na wiosne na koncert w Ciechanowie sprawdzcie to. Zobaczycie czy to Core czy nie Core
      • Gość: troll Re: blind IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.12, 01:05
        Core w dupę to się należy wokaliście za wrzucanie tandetnych dancehallowych trąbek do takiej muzy:)
        • Gość: Matka Ciecia ciec to Cie zrobil blindzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 06:03
          wyobraz to sobie ze sprawdzilismy i wygladalo to blado jak dupa niemowlaka mojego dzieciaka...
    • Gość: dizo Re: blind IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 07:06
      święta racja, cienizna, że szok, żadnego smaku nie miało, muzyka dla plastykowych dzieciaków...
      • Gość: 666 Re: blind IP: *.ip.netia.com.pl 02.02.12, 15:28
        Dajcie se na luz z tym Blindem bo to nieźle niewiarygodny i chu..owo muzycznie bend z platfusami.
        • Gość: blind Re: blind IP: *.tktelekom.pl 24.02.12, 22:34
          podejdz gnoju na koncercie 25.02.2012 i powiedz to glosno a nie za klawiatura ukryty siedzisz dzieciaku. jak masz odwage zapraszamy.
          • Gość: overcross Re: blind IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 08:07
            to żeś błysnął jak neon nad burdelem blajndzie, ale target zdobyty przynajmniej...
    • Gość: reklama Re: blind IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.12, 08:52
      www.youtube.com/watch?v=oETR4ourqIM ...tak to podsumuje...wnioski same się nawiną....i co do blind :)
      • Gość: reklama Re: blind IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.12, 08:58
        aha dla niekumatych...blind tekstowo to ściema...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka