Dodaj do ulubionych

Sylwester w Tango

IP: 213.199.253.* 02.01.12, 19:58
My byliśmy i nie jestem za bardzo zadowolony chyba wolę dołożyć i iść do Ateny Muzyka była .... słaba, jedzenie zresztą też nie rewelacyjne.
Obserwuj wątek
    • Gość: ta Re: Sylwester w Tango IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 20:48
      A stać jest ciebie na atenę?
    • Gość: X Re: Sylwester w Tango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 19:05
      Tomasz - nie możliwe, że tak było źle - może jakieś inne opinie od innych uczestników .....
      • Gość: hhii Re: Sylwester w Tango IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.12, 19:40
        Zespół kicha!! FAlszujacy!
        • Gość: X Re: Sylwester w Tango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 19:53
          nie godzę się z Tą opinią ....
          • Gość: X Re: Sylwester w Tango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 19:55
            dziewczyna ładnie śpiewa. !!! i to moje zdanie.
            • Gość: D:) Re: Sylwester w Tango IP: 213.199.253.* 03.01.12, 22:48
              Witam. Źle nie było muzyka była dobra jedzenie też dobre i dużo .
              Pozdawiam
              • Gość: branża Re: Sylwester w Tango IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.12, 07:10
                Ola śpiewa poprawnie,natomiast pan klawisz(he he)nie ma Slawka nie ma JAJA.
                • Gość: hhh Re: Sylwester w Tango IP: 213.199.253.* 04.01.12, 11:16
                  a jak nazywa się ten zespół
                  • Gość: x Re: Sylwester w Tango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 12:15
                    Zespół nazywa się : GRAFIT
                    • Gość: ZENEK Re: Sylwester w Tango IP: 213.199.253.* 04.01.12, 12:23
                      FAKTYCZNIE NIE MA JAJA ZNACZY SIĘ..... CIOTA :( BUŁO MAŁO FAJNIE A KLAWISZ CIENKI JEST
    • Gość: Aska Re: Sylwester w Tango IP: 213.199.253.* 04.01.12, 12:26
      A mają swoją stronę internetową
      • Gość: ola Re: Sylwester w Tango IP: *.play-internet.pl 04.01.12, 14:50
        Ja tez byłam i muzyka była jak na sylwestra to ok . Chyba że ktoś liczył na "łubudubu" to się mogło niepodobać. Gusta są różne. A co do jedzenia to fakt było takie sobie. Ale i tak miło było. Bo nie ważne "gdzie" ale z "kim" i zabawa udana.
      • Gość: x Re: Sylwester w Tango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 08:25
        Każdy zespół ma to i oni powinni mieć albo stronę albo facebocka wpisz zespół Grafit i wyleci albo tu albo tu - tam gra organista z Franciszka ....
        • Gość: SS Re: Sylwester w Tango IP: 213.199.253.* 05.01.12, 10:55
          chujowo było
    • Gość: GOŚĆ Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 09:59
      kochani ja mi powiedzała koleżanka ile zarobiła na sylwestrze w Kawiarni Elżbieta to mnie z nóg zwaliło jako kelnerka kuchnia zmywanie sprzątanie 40 zł czy ten facet nie wie ile bierze sama kelnerka za sylwestra 300 zł ....on szuka zawsze taniej siły roboczej znając łysego okraść oszukać ma to we krwi ....
      • Gość: GOŚĆ TOSIA Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 10:04
        TAK TEN FACET SZUKA MURZYNÓW DO PRACY JA PIKOLE LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ JAK SIĘ NIE DOCENICIE TO TACY FRAJERZY BĘDĄ WAS OSZUKIWAĆ ZNAJĄC ŁYSEGO TO SŁYNIE Z OSZUSTWA ZA 40 ZŁ TO NIECH SAM SOBIE ZAPIERDALA OSZUST ..
        • Gość: GOSIA Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 10:17
          HA HA KOBIETO ZA TAKĄ KASĘ NIGDY BYM NIE POSZŁA PRACOWAĆ CAŁĄ NOC I TO JESZCZE W SYLWKA TRZEBA BYŁO MU W MORDĘ RZUCIĆ TE 40 ZŁ- ZNANY FACET Z OSZUSTWA DZIWIE SIĘ TEJ KOBIECIE ŻE TAKĄ KASĘ TAM PRACOWAŁA W SYLWESTRA KELNERKA BIERZE 300 -400 ZŁ NIC DODAĆ NIC UJĄĆ OSZUST I DLATEGO NIKT TAM NIE CHODZI U BORUTY SIEDZI WIĘCEJ LUDZI NA PIWKU -BO JEMU RACHUNKI SIĘ MYLĄ JAK NIE DOLICZY KOMUŚ DO RACHUNKU BYŁ BY CHORY- GDYBY BYŁ UCZCIWY NA PEWNO LUDZIE BY TAM CHODZILI NA PIWKO I DYSKOTEKI - NIEMA NAWET PORZĄDNEGO DJ -
      • Gość: GOŚĆ TOMASZ Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 10:26
        super facet płaci tylko u niego pracować za 40 zł za noc sylwestrową szok kelnerka kucharka 2 w jednym za taką kasę nawet bym palcem nie ruszył a za sylwestra brał po 300 zł od pary oszust złodziej frajer ???????????????
        • Gość: ???????????????? Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 11:12
          ku... kto jeszcze chodzi do tego oszukańca złodzieja frajera dymali go pod celą za frajerstwo .
          • Gość: gość Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 12:07
            frajer oszust złodziej .........................................dawno mu powinni zamknąć ten burdel.............
            • Gość: do Zygmunta Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 12:18
              Panie zygmuncje jaki pan jest wszycy zainteresowani wiedzą.Ale to co napisał przedmówca,przekracza wszelkie granice.Niech pan to zgłosi do prokuratury,gość zapłaci to sie nauczy.
              • Gość: Zyta Re: Sylwester u łysego...... IP: 213.199.253.* 06.01.12, 13:40
                Kiepski lokal, kiepskie jedzenie , kiepski zespół grał - chyba Grafit. Dziewczyna niezle śpiewa ale reszta... kiszka
                • Gość: ???? Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 15:33
                  Hej oco kaman ???? Piszecie "Panie Zygmuncie" a później że grał tam zespół grafit !!

Czy chodzi o kawiarnię "ELŻBIETA" czy o Tango ????? Bo już się pogubiłem ??
                  • Gość: ZYTA Re: Sylwester u łysego...... IP: 213.199.253.* 06.01.12, 15:51
                    BO JESTES TEMPY I DLATEGO NIC NIE ROZUMIESZ PISALAM ZE ZESPOL GRAFIT JEST CHUJ...
                    • Gość: Dzień dobry Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 12:51
                      Wiece co wam powiem drodzy użytkownicy forum? Nie liczcie że ktoś się będzie liczył z waszą opinią która w ogromniej większości daje zamknąć się w słowach "ch...owo" "kiszka" " do dupy". Jedyną opinią jaką ludzie mogą sobie wyrobić czytając taki komentarz to to, że ktoś kto go pisał jest za przeproszeniem imbecylem. Komentarz pt. "było ch...owo" świadczy tylko i wyłącznie o tym kto go napisałam. Abstrahuję zupełnie od tematu sylwestra tu czy gdzie indziej bo mnie on kompletnie nie interesuje ale(nie byłem nie wiem) ale opinię każdą powinno się poprzeć jakimiś argumentami. A tutaj . . . cóż brak ich kompletnie.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: Gargamel Re: Sylwester u łysego...... IP: 213.199.253.* 11.01.12, 16:07
                        Argumenty .... co do Łysego to wiadomo... jest taki jaki jest. Jeśli chodzi o jedzenie kwestia gustu. natomiast co do muzyki to "profesjonalnie zna się na muzyce ten kto wie o niej wszystko" Organista umie grać - jako tako , dziewczynka umie śpiewać - w miarę poczciwie i koleś jakoś tam gra. Gdzie tu profesjonalizm. Nawet lider zespolu nie ma bladego pojecia o graniu bo jest samoukiem który tylko skonczył jakas tam szkole srednia- ale nie muzyczna tylko taka zwyczajna. LUDZIE GDZIE TU PROFESJONALIZM!!!!!! I ZA CO BIORA PO KILKA TYSIECY ZA SYLWESTRA??????
                        • Gość: do gargamela Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 18:30
                          A co
                          żal ci dupe sciska? kup naglosnienie kondomie z konumalnej i graj!!!
                          • Gość: Garguś Re: Sylwester u łysego...... IP: 213.199.253.* 11.01.12, 21:28
                            Jak się czegoś nie potrafi robić to albo się idzie do szkoły albo się tego nie robi. Wściekły jestem bo byłem na tym sylwku i ..... nie dało się normalnie pobawić Tylko te organistowskie wycie
              • Gość: GOŚĆ Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 16:25
                ŚMIESZNY JESTEŚ A CO ON MOŻE PODAĆ DO PROKURATURY ŻE LUDZIE PRAWDĘ PISZĄ NA JEGO TEMAT ŻE OSZUKUJE LUDZI NA KASĘ CHYBA NIE WIEŻ CO PISZESZ PO ZA TYM NICH SAM ZAPIERDALA ZA 40 ZŁ A MOŻE TY CHCESZ TAM PRACOWAĆ .PRZEDMÓWCY PISALI PRAWDĘ TO OSZUST ZASŁUŻYŁ SOBIE NA TAKIE OPISY BO JEST OSZUSTEM ..
              • Gość: GOŚĆ Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 16:29
                ŚMIESZNY JESTEŚ FACET PRZEDMÓWCY PRAWDĘ NAPISALI OSZUST ZŁODZIEJ NIC UJĄĆ NIC DODAĆ NIECH SAM ZAPIERDALA ZA 40 ZŁ JAK TAK MOŻNA OSZUKIWAĆ LUDZI ..
                • Gość: HE HE Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.12, 08:14
                  SAM SOBIE POPSUŁ OPINIE ŁYSY ZŁODZIEJ .CAŁY CIECHANÓW GO ZNA .OSZUST ZŁODZIEJ
                  • Gość: ZUZIA Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 08:17
                    JA JAKO KELNERKA ZA SYLWESTRA BIORĘ 350 ZŁ NIGDY BYM NIE POSZŁA DO TEGO OSZUSTA DO PRACY ZA 40 ZŁ HA HA TEN FACET JAK NIE OSZUKA KOGOŚ TO NIE BYŁ BY ŁYSY ZNA GO CAŁY CIECHANÓW Z OSZUSTW .
                  • Gość: OLA Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 08:26
                    JA PI......OLE ZA NOC SYLWESTROWO ZAPŁACIŁ 40 ZŁ NIGDY BYM NIE POSZŁA ZA TAKĄ KASĘ-
                    • Gość: GOŚĆ MŁAWA Re: Sylwester u łysego...... IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 21:24
                      SAM SOBIE ZAPRACOWAŁ NA TAKĄ OPINIĘ ZŁODZIEJA I OSZUSTA .DZIWNE ZE JESZCZE LUDZIE CHODZĄ DO TEJ KNAJPY I ŻE KTOŚ CHCE U NIEGO PRACOWAĆ ZA TAKIE PIENIĄDZE 40ZŁ ZA SYLWESTRA ŚMIESZNY FACET OSZUST ZŁODZIEJ .
    • Gość: go gargusia Re: Sylwester w Tango IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 07:36
      Stary piszesz głupoty.Doskonale wiedziałeś jaki zespół,bedzie grał na balu trzeba było posłuchac w necie przed podjeciem decyzji,gdzie idziemy na bal sylwestrowy.Ile ludzi tyle gustów,a o nich sie nie dyskutuje.Wole disco polo ide tam gdzie jest takowy zespół,lubie standarty ide gdzie gra takowy zespół,no ale jak chce się popisac przed znajomymi jakim to ja jestem znawca muzyki ?Na twoim miejscu gdyby cos mi nie pasiło to ide do organizatorów proszę o zwrot kosztów które wpłaciłem za bal i wychodzę z klasą,o ile sie takową ma.Pozdrawiam.
      • Gość: Gargus Re: Sylwester w Tango IP: 213.199.253.* 12.01.12, 09:54
        Co Ty organista piszesz Jaki zwrot kosztów?? U Łysego!!!! Ale graliście żenująco
        • Gość: gosc Re: Sylwester w Tango IP: *.183.235.97.dsl.dynamic.t-mobile.pl 12.01.12, 10:05
          Kompromitujesz się, oni grali w Tango.
          • Gość: wow Re: Sylwester w Tango IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 13:30
            Garguś ma niezły słuch, był u Łysego i słyszał zespół z Tanga. Hhahaha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka