Gość: ewa IP: 80.50.127.* 07.01.12, 12:27 mam 17 lat, szukam jakiejś pracy na ferie, jakieś normalne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość:   Re: praca na ferie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 12:48 Brak. Z nienormalnych roznoszenie ulotek, jeśli jesteś ładną dziewczyną to może załapiesz się jako hostessa. Jeśli jesteś mądrą dziewczyną możesz zaopiekować się dzieckiem kiedy rodzice pojadą na bal lub posprzątać komuś dom. Napisz kontakt mailowy być może ktoś potrzebuje młodej osoby. Napisz kilka słów o sobie czy potrafisz zajmować się dzieckiem, czy potrafisz sprzątać może ktoś się skusi. Myślę, że nie wszyscy rodzice mają w czasie ferii urlop wiec oferta typu zaopiekuję się dziećmi w ferie ma szansę powodzenia. Jeśli nie znajdziesz pracy za pieniądze idź popracować jako woluntariusz. Jeśli dasz się poznać z dobrej strony może to premiować w przyszłości. Otrzymasz też referencje które mogą dać Ci przewagę przy staraniach o pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: praca na ferie IP: 80.50.127.* 07.01.12, 15:41 eweliiina94@gmail.com, wszystkie info dot. mojej osoby pod tym adresem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: praca na ferie IP: *.183.252.39.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.01.12, 18:24 A ja mam 21 lat i szukam pracy od roku i nie moge jej w ciechanowie znalesc, bo to miasto w ktorym trzeba miec BARDZO DOBRE znajomosci aby dostac prace ... ( mam mature ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: praca na ferie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 19:08 Idź do policji maja wakaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brudny Harry Re: praca na ferie IP: *.play-internet.pl 07.01.12, 19:30 Praca to jest... I nawet często nawet dobrze płatna !! Ale nie wszystkim się chce ciężej po pracować ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca na ferie IP: 213.199.253.* 07.01.12, 22:15 to prawda każdy chciał by zarabiać 3000zł pracować 3 godziny dziennie i to wszystko z wykształceniem podstawowym no to rzeczywiście dla takich ludzi nie ma pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: praca na ferie IP: *.centertel.pl 07.01.12, 23:04 znaleźć to powinieneś słownik ;) a maturę to masz pewnie za jajka i nie dziw się, że cię nie chcą przyjąć do pracy. Ale dlaczego ja się czepiam, w końcu "polska język - trudna język" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: praca na ferie IP: *.cnow.pl 08.01.12, 12:24 Jacy to wszyscy wykształceni i mądrzy... i znający perfekcyjnie polski język... ĄĘ... Odpowiedz Link Zgłoś