Dodaj do ulubionych

dr Malewicz

IP: *.147.131.46.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.01.12, 17:28
czy ktoś wie czy dr Malewicz (pediatra) przyjmuje prywatnie? będę wdzięczna za informacje oraz jakieś namiary. sprawa raczej pilna.z góry dziękuję za konkretne odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: aska Re: dr Malewicz IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.12, 18:04
      zadzwon i zapytaj 602772968
      • Gość: mama Re: dr Malewicz IP: *.play-internet.pl 10.04.12, 12:46
        i czy doktor malewicz przyjmuje prywatnie?
        • Gość: zenka Re: dr Malewicz IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.12, 12:50
          zadzwon i zapytaj 602772968
    • Gość: ... Re: dr Malewicz IP: *.range86-178.btcentralplus.com 10.04.12, 13:25
      Nie wiem czy Pani Doktor Wielka Malewicz przyjmuje prywatnie, ale wiem na 100%, że z pacjentów korzystających z usług lekarzy prywatnie, szydzi...
      • Gość: ... Re: dr Malewicz IP: *.play-internet.pl 10.04.12, 13:34
        A Ty kobieto jak zawsze wiesz wszystko na każdy temat...
        • Gość: ... Re: dr Malewicz IP: *.range86-178.btcentralplus.com 10.04.12, 14:01
          A ty glupia jak zawsze...
          • Gość: Mieszkaniec Re: dr Malewicz IP: *.play-internet.pl 10.04.12, 14:46
            Droga...Nie szukaj na siłę sensacji tam gdzie jej nie ma,masz wysokie mniemanie o Sobie a Innych próbujesz zrównać z karaluchami,nie ładnie nie ładnie...wypowiadasz się w wielu sprawach o których nie masz Zielonego pojęcia,nie odpowiada ci dentysta,pediatra itp itd...na leczenie nigdy nie jest za pozno, więc skoro główka nie jest do uratowania to zapisz się na wizytę do chirurga może ON coś poradzi...
            • Gość: ... Re: dr Malewicz IP: *.range86-178.btcentralplus.com 10.04.12, 14:56
              Tak mam wysokie mniemanie o sobie, w przeciwienstwie do was. Zdanie o ciechanowskich chirurgach tez mam nienajlepsze, i jezeli zaistnieje taki watek, to podziele sie swoimi opiniami. Tobie i innym nic do tego. O moja glowe sie nie martw, dziekuje za diagnoze, ale nie korzystam z uslug konowalow...
              • Gość: qwerty Re: dr Malewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.12, 15:26
                baba ze wsi wyjdzie, wieś z baby nigdy...
                • Gość: ... Re: dr Malewicz IP: *.range86-178.btcentralplus.com 10.04.12, 16:05
                  Mozesz uzasadnic...? Pewnie zabraknie argumentow... Jestem z Ciechanowa, ty jestes z Ciechanowa, wiec zgodnie doszlismy do jednego wniosku, obydwoje jestesmy ze wsi. Jaki to ma zwiazek z niezadowoleniem z uslug lekarza, nierozumiem. I tak na marginesie, wole byc ze wsi i miec wlasne zdanie i poczucie wartosci, niz dowartosciowywac sie wyzywajac innych od wiesniakow. Dziekuje za rozmowe, kontynuacja jest oczywiscie bezzasadna, bo z kim i o czym...? (ret.)
                  • Gość: qwery Re: dr Malewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.12, 17:09
                    to co napisaełem jest parafrazą słów "chłop ze wsi wyjdzie ale wieś z chłopa nigdy" i nie należy czytać tego dosłownie....po tym jak zrozumiałaś te słowa i w jaki sposób na nie zareagowałaś jeszcze bardziej utwierdziłem się w ich słuszności. Tak w ogóle to wg mnie Ty nie masz własnego zdania tylko nienawiść w sobie - to smutne.
                    Ps. mądrości ludowe są bezcenne...
                    • Gość: ... Re: dr Malewicz IP: *.range86-178.btcentralplus.com 10.04.12, 17:36
                      Wiesz co..., miałam się nie odzywac, ale nie mogę się powstrzymac aby zadać to pytanie. Wytłumacz mi proszę, gdzie widzisz objaw nienawiści, napisałam, że pani Malewicz szydzi z osób korzystających z usług prywatnych, no napisz gdzie ta nienawiść...??? Wytłumacz mi również, dlaczego nie mogę tej opini wyrazić na forum? Bylam u niej w gabinecie, w trakcie rozmowy powiedziałam, ze byłam z dzieckiem w prywatnej klinice, ona z tego zakpiła, takie są fakty, ale w Ciechanowie nie można mieć swojego zdania, nie można, nawet nie podważyć, ale zasięgnąć opinii innego specjalisty, a już absolutnie nie można się z tym ujawnić w "panstwowym" gabinecie. Nie wspomnę już o jakiejkolwiek krytyce na forum, bo oprócz diagnozy o chorobie psychcznej, człowiek dowiaduje się od osób, które go nigdy nie widziały na oczy, że jest wsiochem czy idiotą... I po czym wnioskujesz, że mam w sobie wieś, poznałeś mnie bliżej, czy forma wypowiedzi na to wskazuje, bo naprawdę nie rozumiem jakie przejawy "wiejskości" we mnie widzisz? Czy moze nudzisz się, bo skończyły ci się baby w nosie i przylazłeś tutaj błyszczeć "intelektem"?
                      • Gość: ona Re: dr Malewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 18:05
                        Ludzie,opanujcie się!Nieważne skąd kto jest.Jeśli jest przesiąknięty jadem i złośliwością,to już i tak jest ukarany,bo całe życie go boli.
                        • Gość: ... Re: dr Malewicz IP: *.range86-178.btcentralplus.com 10.04.12, 18:13
                          Matko, widzę, że wasza choroba jest wyjątkowo zaraźliwa... zmykam póki mnie nie dotknęła :D
    • Gość: . Re: dr Malewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 14:15
      Jeśli już, to lek. a nie dr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka