Dodaj do ulubionych

Mieszkanie

IP: *.play-internet.pl 15.02.12, 14:31
Witam
Czy możecie mi poradzić gdzie najlepiej znajdę ogłoszenia o możliwości wynajęcia mieszkania.Na necie nie ma ich za wiele.Nie jestem z Ciechanowa dopiero przymierzam się do przeprowadzki i nie bardzo wiem gdzie u Was można szukać mieszkania.Za pomoc z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • 1borgia Re: Mieszkanie 15.02.12, 15:35
      no i jak bea, znalazlas nowe mieszkanie? drogie?
      borgia
    • Gość: nana Re: Mieszkanie IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.12, 15:48
      najwięcej ogłoszeń dot. mieszkań do wynajęcia i tych do kupienia jest w tygodniku ciechanowskim, który ukazuje się w każdy wtorek. Tam szukaj...powodzenia
    • Gość: miliwanili Re: Mieszkanie IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 20.02.12, 17:02
      ja mam mieszkanie do wynajecia, przystepna cena, jak cos to pisz plomil@interia.pl
      • Gość: xxxxxxxy Re: Mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 17:03
        a ja chętnie kupie tylko w nowym budownictwie:)
        • Gość: Ula Re: Mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 19:42
          Sprzedam M4 na księcia Konrada duża kuchnia Ładne mieszkanie na 3 piętrze.Spółdzielnia Novum. tel. 692 462 217
          • Gość: wiola Re: Mieszkanie IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 22.02.12, 14:09
            co jest z tym blokiem na ksiecia konrada (novdom), ze wszyscy tam mieszkania sprzedaja? blok jest w miare nowy, chyba 2002 rok, a lokatorzy sie wyprowadzaja i wprowadzaja na okroglo
    • Gość: jaaa Re: Mieszkanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.12, 20:24
      Szukam mieszkania do wynajęcia - kawalerka bądź M3
      • Gość: WELA Re: Mieszkanie IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.12, 12:51
        WISI OGŁOSZENIE NA WARSZAWSKIEJ W WITRYNIE SKLEPU PAŃSTWA CZARNECKICH TAKI Z SUKNIAMI MNIEJ WIĘCEJ NA POŁOWIE DEPTAKA IDAC OD MERKUREGO W STRONE RYNKU ...... KOLEJNE WIEM ZE MA DO WYNAJĘCIA MIESZKANIE "ŁYSY" WŁAŚCICIEL ELŻBIETY NA KSIĘCIA KONRADA .
        • Gość: Ula Re: Mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 19:47
          Ja buduję dom i dlatego chcę sprzedać mieszkanie na Księcia Konrada. Jeżeli ktoś tu był, to wie że mieszkania są super, suche i ciepłe i czynsz nie jest wysoki.
          • Gość: eo Re: Mieszkanie IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.12, 21:51
            a jaka cena za metr jestem zainteresowana. Dziękuję za odpowiedź
            • larelka Re: Mieszkanie 22.02.12, 23:07
              dobre pytanie :)

z tego co ja się orientuje to sporo ludzi sprzedaje na szwanke mieszkania i dużo ogłoszeń jest z tej ulicy. pytanie co tam się dzieje ;>
    • Gość: właściciel Re: Mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.13, 21:54
      mam do wynajęcia mieszkanie 2 pokoje + duża kuchnia, nowe, nieumeblowane, centrum miasta info: iza786@vp.pl
      • Gość: ff Re: Mieszkanie IP: 213.199.253.* 15.10.13, 07:54
        Nie kupicie mieszkan bo was na to nie stac Jak nie zaplacicie wlascicielowi za wynajem to tragedii nie bedzie za tygodniowe opoznienie natomiast w banku..... To juz bedzie problem. Dlatego mlodzi ludzie boja sie kupowac mieszkania Zwlaszcza tacy ktorzy potrafia myslec glowa
      • ktosik-online Re: Mieszkanie 21.05.14, 12:35
        Witam, czy to mieszkanie do wynajęcia jest nadal aktualne?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka