Dodaj do ulubionych

ratujmy Roja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 08:42
ratujmyroja.pl/ ze specjalnym pozdrowieniem dla tej osoby która na forum tak bardzo opluwała postac Roja. Zebrałem troche ionformacji o nim od ludzi którzy go znali i wielu uwazało ze to co robił było słuszne.
Obserwuj wątek
    • Gość: katolik patridiota Re: ratujmy Roja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 09:01
      Hahahaaaa. A ja cały czas móźdżyłem o co chodzi z promocją tego bandziora:) I nagle ! bum! cyk! objawienie!!! "Przekaż 61 zł w 61 rocznicę śmierci Roja!" :)
      tak jest już przekazuje. ojczyzna wzywa. dorzucę jeszcze 10 na papieża polaka najświętszego i 12 na wielkiego prezydenta zdradzonego o świcie .
      • Gość: gosc Re: ratujmy Roja IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.12, 09:20
        Podobno przed pokazem przedpremierowym byla rozdawana petycja w obronie Radia Maryja. Jesli cos mi smierdzi agitowaniem pewnych grup, ja sie trzymam od tego z daleka.
    • b_jak_be Re: ratujmy Roja 18.10.14, 10:33
      Nigdy już nie zagłosuję na kogokolwiek z tych co tworzą te sitwy lokalne i na szczeblu centralnym.
      Nigdy , nigdy na tych co szykanują pana Adamczyka i Zalewskiego , na żadnego z PO ,SLD i PSLu.

vod.gazetapolska.pl/8333-pisf-zada-zwrotu-2-mln-zl-dotacji-na-film-historia-roja-rezyser-alarmuje-jestem-nekany
      • Gość: takinijaki Re: ratujmy Roja IP: *.play-internet.pl 18.10.14, 19:43
        PISF to nie jest instytucja finansująca produkcję filmów!!! To instytucja pomagająca w ich produkcji. Zasada jest taka że pisf pożycza kasę na dany film a po jakimś czasie producenci ( z wpływów za film) zwracają kasę żeby mogły powstawać inne filmy. Nie tak dawno głośno było o Pazurze który miał sprzedawać ( nie wiem jak się to skończyło dlatego piszę " miał" ) dom żeby zwrócić kasę PiSF owi. Reguły są jasne czytelne i wszystkim znane. Niestety są w tym kraju mendy które po prostu łamią zasady a jak ich się przyciśnie wycierają swoje brudne gęby patriotyzmem i walką z polskością. Facet pożyczyłeś to oddaj a jak nie masz to negocjuj i przepraszaj a nie krzyczysz że to prześladowanie. Każde sku...syństwo zapakujecie w matkę boską i patriotyzm szmaciarze?
        • Gość: politolog [...] IP: *.182.67.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.10.14, 13:04
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: takinijaki Re: ratujmy Roja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.14, 17:27
            a teraz wytłumacz mi jaki to ma związek z tym co napisałem. Skoro nie umiesz patrioto z bożej łaski czytać ze zrozumieniem poproś mamę o tłumaczenie .
            • Gość: politolog [...] IP: *.182.215.102.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.10.14, 17:01
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Adaś Re: ratujmy Roja IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.14, 19:31
      Fakty bolą ?
      Mordował i tyle.
    • Gość: politolog Re: ratujmy Roja IP: 213.158.221.* 22.10.14, 19:30
      PISF to nie bank matole,który pożycza jak oszuści z Prowidentu
      • Gość: ........ Re: ratujmy Roja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.14, 11:29
        Roj owszem brał udział pośrednio czy bezpośrednio w wykonywaniu wyroków na komuchach i bardzo dobrze, szkoda że ta opcja wówczas nie wygrała bo nasza ojczyzna wyglądała by dzisiaj zupełnie inaczej, a tak pół wieku niewoli, radzieckiej ,,opieki" i efekt powszechnie znany komunistyczny bród, smród i ubóstwo. Oddawajmy cześć światłym Polakom bo dzięki nim wiedzieliśmy że jest inna opcja-demokratyczna prowadząca do wolności i dobrobytu. Precz z komuną.
        • Gość: Adaś Re: ratujmy Roja IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.14, 17:36
          Nie pieprz Gościu o tym niby obrońcy demokracji.
          Ten Twój światły Polek to był zwykły pospolity bandyta, mordujący i okradający ludzi.
          To, że nie wygra z komuną powinien zrozumieć już w 1945 roku. Zrozumiał ?
          Napewno tak. No więc po co dalej mordował ? Bo miał z tego środki do życia dla siebie i swojej bandy. Ideologię to on już dawno miał w d.....
          A teraz wielu cwaniaczków chce do tego wszystkiego właśnie dorobić ideologię.
          Nie tędy droga.
        • Gość: Tadeus Krupa Re: ratujmy Roja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.14, 17:38
          Przypominam że w II RP też panował bród smród i ubóstwo jeszcze gorsze niż za PRLu. Władze sanacyjne doprowadziły do biedy, wielu twierdziło że gdyby rządzili 10 lat dłużej to II RP niczym nie różniła by się od ZSRR. Przez swoją głupią politykę doprowadzili do unicestwienia państwa Polskiego w II wojnie światowej za co sanacyjni podżegacze wojenni nie zostali nigdy osądzeni.
          • Gość: ........ Re: ratujmy Roja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.14, 13:04
            Roj i jemu podobni powinni unicestwić wszystkich komuchów i pozbawić ich majątków wtedy Polska miała by inną perspektywę i nie potrzeba tu żadnej ideologii, wystarczy zdrowy rozsądek, prawda.
            • Gość: Adaś Re: ratujmy Roja IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.14, 13:49
              W tym rzecz, że on nie strzelał do komuchów.
              Ten watażka strzelał do zwykłych, szarych ludzi, którzy politykę mieli w "głębokim poważaniu"
              On mordował, a nie wykonywał wyroki.
              A perspektywę, przykład-poczytaj sobie o zarobkach prezesów państwowych spółek.
              Pierwszy na liście prezesiunio PZU -14 000 zł [dziennie]
              I to jest ten zdrowy rozsądek ? Wątpię.
              • Gość: ........ Re: ratujmy Roja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.14, 19:07
                Mam inne zdanie na ten temat:Mordował komuchów. A prezesem nikt Ci nie broni zostać, dzisiaj nie trzeba być komuchem aby być prezesem. Zachęcam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka