Dodaj do ulubionych

Gdzie na majówkę z dziećmi?

IP: *.play-internet.pl 26.04.12, 11:19
Witam. Czy może ktoś polecić jakieś fajne miejsce na jednodniową wycieczkę z dziećmi, najlepiej w odległości do 100 km? Może znacie jakieś fajne, urokliwe miejsce z atrakcjami dla dzieci? Byłabym wdzięczna za polecenie mi czegoś.
Obserwuj wątek
    • Gość: f Re: Gdzie na majówkę z dziećmi? IP: *.183.244.222.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.04.12, 13:58
      - stadnina w Łącku, a przy okazji ZOO w Płocku (jedno od drugiego odległe o 10 km
      - park rozrywki w Butrynach koło Olsztyna, przy okazji blisko do skansenu w Olsztynku
      - park linowy w Spychowie, na dokładkę Puszcza Piska, Krutynia, Jezioro Nidzkie, leśniczówka Pranie, kilka rezerwatów z różnymi w nich ciekawostkami, można przebierać, na wszystkie atrakcje i tygodnia za mało.
      ... to tak na szybko ...
      • Gość: Sisi Re: Gdzie na majówkę z dziećmi? IP: *.play-internet.pl 26.04.12, 14:38
        Byłeś/byłaś w Butrynach?bo miejsce wygląda to zachęcająco.I koszt niewielki.
        • Gość: f Re: Butryny IP: *.183.244.222.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.04.12, 19:00
          Poleciłem to miejsce, ponieważ znam trochę tamtejsze tereny - swojego czasu włóczyłem się po całym kompleksie od Olsztynka po Olsztyn. Są klimatyczne: w otoczeniu jezior, bezpośrednim sąsiedztwie Lasu Warmińskiego i przelewającą się między jeziorami Łyną - o takie pytała "mama" w 1. poście. A park rozrywki wyguglałem, żeby znaleźć coś dla dzieciaków. Dopiero czytając info na stronie dowiedziałem się o planowanej dużej imprezie masowej, co akurat mamę z dziećmi może trochę odstraszyć. Oczywiście są różne gusta i jeśli ktoś lubi, to może tam poszaleć.
    • anetawer Re: Gdzie na majówkę z dziećmi? 04.04.13, 15:39
      Z racji że lubimy aktywne spędzanie czasu całą rodzinką wybieramy się kolejny raz z Adventure Element. Profesjonalni instruktorzy i dużo aktywności - zobaczcie sami, może są jeszcze wolne miejsca - www.adventureelement.pl/aktywna-majowka-w-tatrach/
      • Gość: WCI Re: Gdzie na majówkę z dziećmi? IP: 213.199.253.* 04.04.13, 17:14
        Sasek Mały na mazurach. 13 km od Szczytna. Cisza, spokój, jezioro, lasy, stadnina koni.

Pensjonat Sasek Mały
        www.sasek.pl/v_polish/galeria.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka