Dodaj do ulubionych

Koncert Charytatywny

IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.12, 13:22
Serdecznie zapraszamy na koncert charytatywny który organizujemy w celu zgromadzenia pieniędzy dla dziewięcioletniej Oliwii Janakakos, której staramy się pomóc przezwyciężyć białaczkę na którą jest chora. Koncert odbędzie się 18 maja [2012] [Piątek] w "Klubie Dołek" [Kawiarnia Artystyczna] w Centrum Kultury i Sztuki przy ulicy Strażackiej 5 o godzinie 19:00.
Charytatywnie zagrają kapele: Chajim, Ruah, UniForm oraz Intermia.
Zjawcie się i wspólnymi siłami podarujmy Oliwii zdrowie i szczęście.
Obserwuj wątek
    • Gość: B. Re: Koncert Charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 12:06
      Szczytny cel. Może włączą się i inni. NA PEWNO WARTO WSPIERAĆ CHORE DZIECI
      • Gość: Rad Re: Koncert Charytatywny IP: *.tktelekom.pl 16.05.12, 16:51
        Fajnie. Po ile są bilety?
    • Gość: anio Re: Koncert Charytatywny IP: *.199.235.130.nsti.pl 03.05.12, 22:15
      JA się na pewno pojawię :)
    • Gość: J. Re: Koncert Charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 14:37
      Młodzi w regionie! Jesteście piękni duchem :) Takie inicjatywy należy chwalić i wspierać. Brawo!
    • Gość: gość-babcia Re: Koncert Charytatywny IP: *.xdsl.centertel.pl 04.05.12, 18:34
      Witam.Jestem bardzo zainteresowana tym szczytnym celem.Proszę o kontakt z organizatorem, moze mogłabym jakoś pomóc .Mam tez pomysł.Pozdrawiam i życzę powodzenia w tym przedsięwzięciu.Potrzeba nam takich ludzi o wielkim i czułym sercu.
      • Gość: Młodzi w Regionie Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.12, 22:13
        Bardzo nam miło iż pojawiają się tutaj osoby które spoglądają na naszą akcję z uśmiechem na twarzy. Lecz niestety jest tak ze wszystko już jest ustalone a modyfikacje w chwili gdy dokonaliśmy już wszelkiej papierkowej roboty mogą nie wchodzić raczej w grę.Proszę zdradzić co to za pomysł. Nie mamy tu tajemnic ;)
        • Gość: gość-babcia Re: Koncert Charytatywny IP: *.xdsl.centertel.pl 05.05.12, 13:04
          Nic takiego o czym nie mogłabym powiedzieć.Ja i moi znajomi twórcy naszego terenu Ciechanowa chcieliśmy dorzucić cegiełkę w postaci naszych tomików i obrazów na aukcję na tymże koncercie charytatywnym dla Oliwii Janakakos.Myślę,że tu nie potrzeba żadnych zmian papierkowych.Jeśli wchodziłoby to w grę, to proszę o kontakt na mój mail jasaja@o2.pl.Pozdrawiam
          • Gość: Młodzi w Regionie Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.12, 15:23
            To jest myśl godna pochwały. Lecz niestety zorganizowanie aukcji to kolejna forma pozyskiwania pieniędzy drogą zbiórki społecznej która, jak każda inna, wymaga mozolnej, papierkowej roboty. umówmy się w ten sposób, zapiszemy tego maila i przy najbliżej okazji możemy to zorganizować. Dzięki za inicjatywę :)
            • Gość: gość-babcia Re: Koncert Charytatywny IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.12, 09:11
              Szkoda,że nie wiedziałam wcześniej.Nie znam tych procedur, a inicjatywa wyszła konkretnie na tę dziewczynkę. Myślę,ze pomoc dla niej nie zakończy się na tym jednym koncercie?A jeśli będę mogła pomóc to bardzo proszę o kontakt.Pozdrawiam
    • Gość: mmm Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 11:38
      Fajny pomysł mam nadzieję że będzie duże zainteresowanie.Znam Oliwkę to taka ładna dziewczynka.Anetko trzymaj się myślę że przezwyciężycie tę chorobę i za jakiś czas będzie tylko wspomnieniem.
      • Gość: Młodzi w Regionie Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 11:46
        Od tego tu jesteśmy ;)
        • Gość: Ja też Re: Koncert Charytatywny IP: *.play-internet.pl 07.05.12, 12:10
          Będę i poinformuję tylu znajomych ile tylko się uda.
          Aneta , Piotrek - jesteśmy z Wami !
    • Gość: mix Re: Koncert Charytatywny IP: *.play-internet.pl 07.05.12, 14:01
      wyciągamy wątek
      • Gość: Młodzi w Regionie Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 22:03
        Zacnie!
    • Gość: Tatanka Re: Koncert Charytatywny IP: *.play-internet.pl 10.05.12, 09:20
      Wyciągamy wątek , żeby nie przepadł w morzu politycznych przepychanek :)
      Zapraszamy w piątek wszystkich ludzi z wielkim serduchem . :)
      • Gość: zibi Re: Koncert Charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 00:34
        podbijam, nareszcie jakiś fajny wątek, zamiast politycznych przepychanek :)
        • Gość: gość Ba Re: Koncert Charytatywny IP: *.xdsl.centertel.pl 11.05.12, 10:30
          Nie nazwałabym tego fajnym wątkiem, tu chodzi o walkę z chorobą i przeżyciem.Jak choroba i to własnie taka, moze byc czymś fajnym??? Nikomu tego nie życzę!!! Zgadzam się, jesli chodzi o szczytny cel i podtrzymywanie wątku,by nie zatracił się w pamięci.PIątek 18.05.2012 godz. 19.00. Spotykamy się .Pozdrawiam ludzi DUŻEGO i CZUŁEGO SERCA
          • Gość: Młodzi w Regionie Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 10:11
            Aż łezka się w oku kręci... Dzięki wam, oby nas nie zabrakło.
          • Gość: gość Ba Re: Koncert Charytatywny IP: *.xdsl.centertel.pl 12.05.12, 13:12
            Juz teraz tylko odliczanie....Zostało tylko 5 dni i jeszcze trochę do koncertu...Spodziewam się, że ludzie nie zawiodą !!!
    • Gość: mm Re: Koncert Charytatywny IP: *.play-internet.pl 13.05.12, 18:34
      podbijam
      • Gość: Młodzi w Regionie Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 00:35
        Na chwilę obecną za pomocą Facebooka udało nam się zaprosić już 1585 osób.
        237 osób weźmie udział w wydarzeniu. Oby tylu się zjawiło. Niech klub dołek pęka w "Szwach" :)
        • Gość: ... Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 00:46
          Pękać w szwach zaczął by przy 300 osobach, 200 to już dużo, ale jeszcze nie ciasnota, bo od czasu do czasu zdarzy się taka ilość w tym lokalu.
    • Gość: drj Re: Koncert Charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 11:40
      najlepsze jest to, ze taki szczytny cel a dom kultury nie raczyl takiej inicjatywy wyszczegolnic na swojej stronie, przeciez u nich jest to organziowane a zdanej informacji nie ma na ten temat...
      • Gość: Młodzi w Regionie Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.12, 23:35
        A to jest interesujące...
        • Gość: gość Ba Re: Koncert Charytatywny IP: 79.163.125.* 17.05.12, 11:41
          No tak słusznie, zdaje się ,ze nawet nie zauważyłam żadnej informacji na ogłoszeniach przy Domu Kultury.Widać biernie podeszli do sprawy uważając,ze wystarczy tylko udostępnić lokal
          • Gość: tyku Re: Koncert Charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.12, 17:13
            akurat to ze nie ma informacji na ogłoszeniach domu kultury to wina organizatora, plakaty powinny wisiec juz ze dwa tygodnie wczesniej, co najmniej... skoro chce sie przyciagnac troche ludzi...
            • Gość: ... Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.12, 17:42
              Wina domu kultury, bo formalnie organizatorem jest PCKiSz i to oni mają porozumienie z MOSiR jeżeli chodzi o słupy informacyjne. Zawsze dom kultury rozwieszał, ale teraz dali ciala, zresztą nie pierwszy raz.
              • Gość: gość Ba Re: Koncert Charytatywny IP: *.xdsl.centertel.pl 17.05.12, 19:30
                No to BRAWO !!! PCKiSz się nie popisało, a to tak niewiele...
      • Gość: gość Ba Re: Koncert Charytatywny IP: *.xdsl.centertel.pl 17.05.12, 11:46
        To już jutro godz. 19.00 !!!!!!
        • Gość: Młodzi w Regionie Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.12, 22:03
          hey hey... Spokojnie tam w sprawie organizatorów.
          Prawda jest taka że mimo wielkich chęci z naszej strony nie udało nam się
          zmontować plakatów na czas :( A możecie wierzyć na słowo, bardzo byśmy chcieli,
          plakaty są śliczne...
          • Gość: Młodzi w Regionie Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.12, 12:21
            Wczorajszego dnia byliśmy świadkami tego, jak idea staje się rzeczywistością.
            Nikt nie spodziewał się tak licznego przybycia do klubu. Wspaniałym uczuciem jest widzieć jak młodzież wspólnie bawi się i w ten sam sposób pomagają.
            Wielkie dzięki każdemu kto był i walczył z nami o zdrowe i lepsze życie Oliwki!
            Kimkolwiek byłeś, cokolwiek dałeś... Wiedz że tworzysz lepsze jutro.

[Niedługo podamy ile udało nam się uzbierać pieniążków ;) ]
            • Gość: Ba Re: Koncert Charytatywny IP: *.xdsl.centertel.pl 21.05.12, 07:47
              Tak to wspaniała idea.Tak trzymajcie!!!!Na pewno mamy mały wkład w ratowaniu zdrowia Oliwii.Szacunek i podziękowania dla organizatorów i uczestniczących zespołów.Nasuwa mi się jednak spostrzeżenie dla organizatora.Może jestem w błędzie, ale na pewno brakowało nam konferansjera, który by informował ludzi o następnych zespołach i zabawiał ich podczas zmian sprzętu (długie przerwy). Brak informacji spowodował,że po pierwszym występie i słowach księdza, słowami piosenki "to już jest koniec,nie ma już nic"Ludzie nie znający programu(brak plakatów)po prostu wyszli, pozostali Ci nieliczni.Rozumiem,ze było to pierwszy raz i człowiek uczy się na błędach, dlatego to są moje spostrzeżenia, a nie słowa krytyki.Natomiast mam mieszane uczucia, co do sprzedaży piwa...Nie wiem za czyja to inicjatywą? Wśród widowni było dużo dzieci ze szkoły podstawowej.Może należałoby tę sprzedaż rozpocząć nieco później, nie mam na myśli oczywiście innych napoi orzeźwiających.
            • Gość: jjsz Re: Koncert Charytatywny IP: *.xdsl.centertel.pl 21.05.12, 08:41
              Jako członek rodziny pragnę podziękować serdecznie w imieniu Oliwki i swoim "Młodym w Regionie", Łukaszowi Gołębiewskiemu, ks.Łukaszowi Gach jej nauczycielowi religii, pani wychowawczyni za pomysł i wkład pracy w organizację koncertu na rzecz Oliwki- DZIĘKUJĘ !!!
              Dziękuję również księżom innych parafii, zespołom które uświetniły ten szczytny cel-wielki szacunek, ofiarodawcom którzy wsparli Oliwkę w dążeniu do zdrowia, bez Was to by się nie udało.Dziękuję wszystkim tym, którzy przyczynili się do tworzenia D O B R A.
              Życzę wszystkim dużo zdrowia...
    • Gość: Młodzi w Regionie Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.12, 18:37
      Udało nam się zebrać 1561 złotych i kilka groszy!
      • Gość: Ba Re: Koncert Charytatywny IP: *.xdsl.centertel.pl 21.05.12, 07:57
        Brawo!!!To już jest coś. Trzeba będzie za jakiś czas powtórzyć, czyż nie????Może trochę więcej innych pomysłów by przyciągnąć ofiarodawców w różnym wieku.Pozdrowienia i słowa uznania dla wszystkich Młodych w Regionie, księży i wszystkich którzy uświetnili ten szczytny cel.
      • Gość: Ba Re: Koncert Charytatywny IP: *.xdsl.centertel.pl 21.05.12, 08:10
        Brawo!!! To już jest coś.Tak trzymajcie!!! Trzeba to powtórzyć za jakiś cza, czyż nie??? Tylko dodać trochę innych pomysłów by przyciągnąć ofiarodawców w różnym wieku.Pozdrawiam wszystkich, którzy tam byli.
      • Gość: jjsz Re: Koncert Charytatywny IP: *.xdsl.centertel.pl 21.05.12, 08:44
        Serdeczne podziękowania dla wszystkich organizatorów, uczestniczących i ofiarodawców.To piękny gest.
        • Gość: Młodzi w Regionie Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.12, 13:52
          Niezmiernie nam miło :)
          Tak, ze względu na to ze to pierwsza tego typu akcja inicjowana przez Młodych w Regionie w Ciechanowie, było wiele niedociągnięć. W przyszłości z pewnością się z nimi uporamy.
          Dzięki za wskazanie zgrzytów i proszę być spokojnym, damy sobie ze wszystkim radę...
          Dopiero się rozkręcamy! ;)
      • Gość: Ba Re: Koncert Charytatywny IP: *.xdsl.centertel.pl 22.05.12, 19:07
        Do Młodych w Regionie.To ciekawe co wyczytałam na Waszej Oficjalnej stronie.Informacja redagowana przez Łukasza Chrostowskiego i to co podaliście tu na forum odnośnie zebranej kwoty dla Oliwki.Są to dwie sprzeczne informacje.Tu piszecie 1561zł i kilka groszy, a tam ok. 400 zł.Jaka jest prawda?To niewiarygodne, taka różnica.Gdzie jest blef???, bo nie śmiem mysleć o czymś innym ,bardziej poważnej sprawie...
        • Gość: Młodzi w Regionie Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.12, 10:48
          W ostatnią niedzielę, zebrała się komisja w celu przeliczenia zawartości puszek.
          Tak jak napisałem wcześniej, wyszło nam dokładnie 1561 zł i kilka groszy.
          To co znajduje się na stronie głównej to nie nasza bajka :) Jesteśmy wydziałem w Ciechanowie. Poza tym pieniądze już zostały przesłane dla Oliwki a cała suma została zaksięgowana. Plus Minus to co zatrzymała dla siebie organizacja Charytatywna. Na bank nikt z nas na tym nie zrobił. A to proste niedopatrzenie zna stronie głównej... Właśnie jest naprawiane.
          • Gość: Łukasz Gołębiewski Re: Koncert Charytatywny IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.12, 17:11
            Witam wszystkich.
            Chciałbym nieco sprostować informacje na temat zebranych funduszy. Informacja dotycząca zebranych funduszy na stronie Młodych w Regionie jest błędna, lecz zostanie jak najszybciej poprawiona.
            Po przeliczeniu wyszło dokładnie 1561,35 złotych.
            Dla chętnych dołączam link do skanu dowodu przelewu pieniędzy na konto Fundacji, z której pomocy korzysta Oliwia: w126.wrzuta.pl/obraz/78RfA3QCj2w/ccf23052012_00000
            Przepraszam najmocniej za wszystkie problemy i turbulencje.

Żywię nadzieję, że ten błąd nie zdyskredytuje naszej przyszłej działalności, ponieważ na prawdę chcemy pomagać naszemu pięknemu miastu oraz jego mieszkańcom.
            • Gość: Aneta Re: Koncert Charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.12, 21:04
              Koncert był fajny, ale nad organizacją musicie w przyszłości popracować. Słaba promocja i - jak ktoś to wcześniej zauważył - brak prowadzącego. Ale ogólnie na piątkę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka