Gość: greta IP: *.xdsl.centertel.pl 04.05.12, 11:47 jak w temacie... gdzie w Ciechanowie można kupić? i w jakich cenach? dziękuję za wszelkie odpowiedzi... ps. a swoją drogą, szkoda że Cepelii już u nas nie ma.. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: koszyki wiklinowe na zakupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.12, 07:49 poczekaj do miodobrania w Myszyńcu, albo bazarki i ostatnia ewentualność w mieście(hahahahahaha) grudusku jest "Świat wikliny".Tam znajdziesz cuda wianki.Różnego rodzaju koszyki.Jak nie ma na miejscu to sprowadzą lub zrobią w przyzwoitych cenach (nie mylić z reklamą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leliwa Re: koszyki wiklinowe na zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 12:20 na pewno w farbexie jakiś czas temu widziałem. Ceny różne dokładnie nie pamiętam ale chyba zaczynały się od 20zł wzwyż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszyk Re: koszyki wiklinowe na zakupy IP: *.tktelekom.pl 06.05.12, 20:05 na bazarku :) u pana z dywanami :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rower Re: koszyki wiklinowe na zakupy IP: *.180.202.132.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.12, 15:28 Hej. Ja ostatnio kupiłam fajny na giełdzie za 10 złotych. cały i nie zniszczony. Facet miał ich dużo do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś