Gość: emil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.12, 21:06 hej! Znacie jakiegoś dobrego elektromechanika w Ciechanowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: elektromechanik samochodowy IP: *.xdsl.centertel.pl 16.05.12, 21:33 kosuda w Chruszczowie dobry koleś i ma głowę do elektryki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryk Re: elektromechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.12, 07:23 każdy super elektromechanik , elektryk a nawet na oczy nie widzieli oscyloskopy, i nie wiedza co to jest wspólczynnik wypełnienia impulsu , już nie mówiąc o przebiegach transmisji danych między sterownikami itp hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek20 Re: elektromechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 14:17 Witam, Chciałbym napisać odnośnie tematu i przestrzec przed Panem który prowadzi zakład Elektro-Car. Umówiłem się z ww wymienionym Panem na ustaloną godzinę, Po przyjeździe do zakładu po godzinie czekania zjawił się właściciel zakładu przywitał się tylko oraz kazał zostawić samochód na drodze w pobliżu jakichś krzaków i zostawić kluczyki w środku, po czym odszedł bez słowa, nie informując mnie kiedy ma zamiar zając się moim autem, po 3 godzinach oczekiwania poczułem się zlekceważony i zrezygnowałem z usług tego Pana, Klient jest lekceważony, ewidentnie można zauważyć gdzie ten Pan ma swoich klientów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasser Re: elektromechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 14:40 pstryk, naucz się pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maestro Re: elektromechanik samochodowy IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 14:49 Do czego ten oscyloskop? Elektromechanik ma Ci naprawić samochód czy przeprowadzać nad nim badania, jakie Tobie kazali robić w zawodówie? :D Polecam p. Bekisza na Zagumiennej, wjazd na przeciwko Farbexu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc3 Re: elektromechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 19:32 Bekisz jest dobry pod warunkiem zamknięcia tatusia na klucz w domu, bo to jest expert z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKO Re: elektromechanik samochodowy IP: *.play-internet.pl 31.05.12, 21:32 Siema ALIK(pstryk) co słychać judaszu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Re: elektromechanik samochodowy IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 14:55 a jak ten kosuda ma na imię?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messi Re: elektromechanik samochodowy IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.12, 21:09 Zajebisty elektromechanik jest w Mławie na ulicy wiejskiej. Naprawde polecam! Gość ma sprzet i wiedzę. Jedź do niego a nie pożałujesz, sam sie przekonałem zreszta nie tylko ja. Odpowiedz Link Zgłoś