Dodaj do ulubionych

sklep rowerowy problem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 16:54
Hejka, czy na terenie ciechanowa jest jakiś sklep z dobrymi rowerami? Nie chce z marketu, kolega rok temu kupił i musie rozwalił.. Mam ponad 1000 zł ( sam zarobiłem ;P ) i chciałbym sobie nowy kupić..../
Obserwuj wątek
    • Gość: błazeńskie wybryki Re: sklep rowerowy problem IP: *.tktelekom.pl 20.06.12, 16:57
      w Ciechanowie to nie ale jedź do Przasnysza tam taka kwota wystarczy już na dobry rower
      w Ciechanowie za to kupisz tylko drogi ;)
      • Gość: myles Re: sklep rowerowy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 17:08
        nie mam czym tam jechać, no chyba że autobusem .. :p ja wolałbym na miejscu, że jak mi się uszkodzi czy coś to mam gwarancje i moga mi naprawić
        • Gość: błazeńskie wybryki Re: sklep rowerowy problem IP: *.tktelekom.pl 20.06.12, 17:48
          człowieku, odłóż z tej kasy 50zł i daj znajomemu na paliwo
          w Przasnyszu sklep firmowy, rowerki pierwsza klasa
          ceny minimalne
          jeszcze Ci na "paliwo" do jazdy zostanie
          • Gość: myles Re: sklep rowerowy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 17:52
            a co to za sklep w przasnyszu jest ?
      • Gość: bike Re: sklep rowerowy problem IP: *.hybrid.lokoz.com 21.06.12, 09:01
        rower to piekna rzecz - sam kiedys jezdzilem gdy mialem wiecej czasu i mniej obowiazkow ;)
        ostatnio kupowalem sprzet dla mojej zony i dzieci.
        Przede wszystkim Myles nie bede Ci doradzal gdzie masz kupic sprzet,
        mysle ze warto kierowac sie intuicja, zdrowym rozsadkiem i
        przede wszystkim nie kupowac niczego pohopnie,
        niestety wokol jest mnostwo oszustow, klamcow oraz po prostu
        ZLYCH LUDZI ktorzy za wszelka cene probuja wcisnac fatalny towar.
        Warto nie spieszyc sie i po prostu dokladnie obejrzec oferowany towar.
        Pozdrawiam
    • Gość: mam rower Re: sklep rowerowy problem IP: *.centertel.pl 20.06.12, 18:18
      1. ul. śląska (marka Kross)
      2. ul. pułtuska (marka Kross) vis a vis salon renault.

www.kross.pl
      www.mbike-rowery.pl/
      • Gość: myles Re: sklep rowerowy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 19:32
        dzięki, znalazłem jeszcze pgbikes.pl/ ale to ten z pułtuskiej chyba/,,, a i sprawdzę tego ze śląskiej... Same krossy, a co sądzicie o giant? Dobre są ?
        • Gość: mam rower Re: sklep rowerowy problem IP: *.centertel.pl 20.06.12, 23:45
          to zależy jak i gdzie chcesz jeździć na tym rowerze? do czego on ma Ci służyć ?
          • Gość: myles Re: sklep rowerowy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 00:27
            chciałbym aby dobrze mi się jeździło i po szosie i po drogach polnych. Za taką kaskę mógłbym chyba kupić już z ramą aluminiową, ale podobno z włóknem węglowym jest lepsze. Generalnie standard, chciałbym aby na dłużej mi starczył, a i miał wygodne siodełko ;p dlatego wole kupić na miejscu w jakimś sklepie niż przez neta
            • Gość: .... Re: sklep rowerowy problem IP: *.play-internet.pl 21.06.12, 08:40
              ja kupiłam na allegro w sklepie "Rowery Świata" w Wołominie kurier dostarczył bardzo szybko dostałam gratisy. Chciałam rower marki Merida w Ciechanowie nigdzie takich nie ma u nas. Płaciłam przy odbiorze bardzo polecam.
              • Gość: bike Re: sklep rowerowy problem IP: *.hybrid.lokoz.com 21.06.12, 09:21
                rower to piekna rzecz - sam kiedys jezdzilem gdy mialem wiecej czasu i mniej obowiazkow ;)
                ostatnio kupowalem sprzet dla mojej zony i dzieci.
                Przede wszystkim Myles nie bede Ci doradzal gdzie masz kupic sprzet,
                mysle ze warto kierowac sie intuicja, zdrowym rozsadkiem i
                przede wszystkim nie kupowac niczego pohopnie,
                niestety wokol jest mnostwo oszustow, klamcow oraz po prostu
                ZLYCH LUDZI ktorzy za wszelka cene probuja wcisnac fatalny towar.
                Warto nie spieszyc sie i po prostu dokladnie obejrzec oferowany towar.
                Pozdrawiam
              • Gość: gosc Re: sklep rowerowy problem IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 17:40
                Bo Merida przy Krossie to gowno. Bardzo dobrze ze nikt ich nie sprzedaje.
                • Gość: ogr13 Re: sklep rowerowy problem IP: *.play-internet.pl 21.06.12, 18:38
                  Jedz na giełdę w sobotę takie rowery że szok kupiłem jak nówkę fahrada za 1500 nowy w sklepie 3200
                  • Gość: rower Re: sklep rowerowy problem IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.12, 08:22
                    jesli ktos szuka dodrego roweru to zapraszam na giełde tam sa rowerki z niemiec kupiłem ketlera za 600 wartego 1500 rowerki w dobrym stanie a krossss to badziew marketowyyyy
                    • Gość: roweroman Re: sklep rowerowy problem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.12, 14:42
                      Tak tylko na rowery z giełdy nie ma żadnej gwarancji i są drogie części, a wymiana jakaś trafi się szybko. Do rowerów zagranicznych części są droższe i to dużo. Lepiej kupić w stacjonarnym, ponieważ można się przymierzyć a i zazwyczaj dają przegląd pierwszy gratis, a przy zakupie przez neta jest to 15% od wartości w detalu... Ja kupiłem rower w pgbikes na ul. Pułtuskiej (nie mylić ze spidi-skuter). Co prawda w moim hexagonie poszedł mi suport, ale gwarancja była zrobiona jeszcze tego samego dnia, a w fabryce w przasnyszu 14dni...
            • Gość: gosc Re: sklep rowerowy problem IP: 87.206.79.* 10.09.12, 14:46
              Lepiej kupic rower warty tej ceny ze zwykla rama niz kupic chinskie dziadostwo z rama z wlokna. Porzadny rower z rama z wlokna nie kosztuje 1000 zl.
    • Gość: Pietras 25 Re: sklep rowerowy problem IP: *.icpnet.pl 07.09.12, 13:44
      Stary, nie zawężaj się do miasta. W sieci poszukaj :P Ja swojego TREKA kupiłem tu: www.colex-rowery.pl/
      • Gość: jaskóła zenon Re: sklep rowerowy problem IP: *.play-internet.pl 07.09.12, 16:35
        Byłem w Przasnyszu szok jakie gó... tam zobaczyłem nic ciekawego na pułtuskiej większy wybór jak w salonie firmowym-ale kupiłem w sieci
    • Gość: me Re: sklep rowerowy problem IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 21:04
      Na Targowisku- rowery sprzedają w tym budynku na środku
      • Gość: mix Re: sklep rowerowy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.12, 00:06
        W sieci masz wybór na maksa, Sklepy to porażka.
    • grupaoem Re: sklep rowerowy problem 28.01.20, 10:08
      W Ciechanowie jest bardzo dobry sklep rowerowy PGbikes. ul. Batalionów Chłopskich 34. Wszystkie rowery możesz zobaczyć na stronie Sklep rowerowy
      • zasadniczakwestia Re: sklep rowerowy problem 29.02.20, 11:11
        o tak, ten sklep PGbikes jest dobry w momencie, kiedy kupujesz tam rower, potem uprzejmość sklepu się kończy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka