Dodaj do ulubionych

Przedszkole nr3

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.12, 13:24
Witam wszystkich.Zapisaliśmy dziecko do tego przedszkola.Prosze o opinie na temat nauczycieli oraz Pani dyrektor.
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: Przedszkole nr3 IP: *.play-internet.pl 21.06.12, 13:40
      Niektóre nauczycielki bardzo miłe, stwarzają przyjazną atmosferę w kontaktach z dziećmi jak i z rodzicami. Dyrektorka sprawia wrażenie osoby niedostępnej i nieprzyjemnej.
      Ogólnie przedszkole polecam.
      • Gość: rodzic Re: Przedszkole nr3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.12, 14:19
        no właśnie , słyszeliśmy nieprzychylne opinie na temat Pani dyrektor, zwłaszcza w kontakcie z rodzicami
        • Gość: ... Re: Przedszkole nr3 IP: *.play-internet.pl 21.06.12, 14:40
          Napiszę krótko-Pani dyrektor to nieodpowiednia osoba na odpowiedzialnym stanowisku,nie potrafi słuchać rodziców,dla Niej BIAŁE to nie zawsze BIAŁE ;-(
          • Gość: mama Re: Przedszkole nr3 IP: *.tktelekom.pl 21.06.12, 15:43
            Dziś był dzień otwarty i jutro też jest byłam z dzieckiem i panie nawet przyjemne ale z panią dyrektor jeszcze nie rozmawiałam ale już mam powody żeby się martwić skoro jest taka nie przyjemna powinna zmienić miejsce pracy.
            • Gość: rodzic Re: Przedszkole nr3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.12, 16:01
              Ja również zaczynam się niepokoić.Martwi mnie zła opinia o P.dyrektor.Zastanawiam się czy nie zmienić dziecku przedszkola póki nie zapóźno.Zastanawia mnie jeszcze jeden fakt: Dlaczego nie ma reakcji ze strony władz, podejrzewam, że jakeś informacje od nas rodziców chyba dotarły do nich?
              • Gość: mm Re: Przedszkole nr3 IP: *.xdsl.centertel.pl 22.06.12, 12:11
                Moje dziecko chodzi rok do tego przedszkola, nie rozmawiałam z Panią dyrektor bo nie miałam potrzeby. Ale odnoszę inne wrażenie. Nie mam jej nic do zarzucenia, a i tak najważniejsze są Panie i dzieci w grupie a to zależy na jakie się trafi. Wydaje mi się że Pani Dyr. jest dość wymagająca w stosunku do swojego personelu takie opinie słyszałam a to chyba dobrze o niej świadczy.
                • Gość: rodzic Re: Przedszkole nr3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.12, 13:33
                  Odnosze wrażenie, że jesteś osobą sprzyjającą P.dyrektor.Nie interesują mnie stosunki przełożony- podwładny.Mnie interesuje podejście dyrektorki do mnie jako rodzica i do mojego dziecka.To się liczy.Jeśli opinie są niezbyt przychylne to chyba coś jest nie tak i należałoby wyciągnąć z tego wnioski
                  • Gość: mama Re: Przedszkole nr3 IP: *.tktelekom.pl 22.06.12, 16:01
                    Moje dziecko będzie chodziło od września ale z tego co widzę to pani sekretarka też jest bardzo nie przyjemna ,a tu jeszcze pani dyrektor zaczyna mi się robić przykro że moje dziecko żle trafi.
                    • Gość: tata Re: Przedszkole nr3 IP: *.tktelekom.pl 22.06.12, 17:30
                      Nie zgadzam się z opinią o sekretarce, to miła i uczynna osoba , a każdy przecież może mieć gorszy dzień.Wiem coś o tym, gdyż miałem dzieci w tym przedszkolu
                      • Gość: Sylwia Re: Przedszkole nr3 IP: *.play-internet.pl 22.06.12, 21:21
                        Dokładnie,Pani sekretarka to kobitka do rany przyłóż,sprawia wrażenie niemiłej-ale jest wręcz przeciwnie.Tak jak do niej tak i do nauczycielek nie mam żadnych zastrzeżeń,jedyne co oceniam na wielki MINUS to Pani dyrektor i metody jej współpracy a raczej braku współpracy z rodzicami-stworzyła sobie WŁASNE KRÓLESTWO a reszta nie ma nic do powiedzenia.
                        • Gość: miron Re: Przedszkole nr3 IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.12, 21:53
                          mój syn tam chodził, córka też będzie - przedszkolanki w porządku a to one się dziećmi zajmują, pani sekretarka naprawdę spoko tylko sprawia wrażenie niemiłej, jeśli chodzi o p. dyrektor to przez 3 lata nie było z nią jakichkolwiek nieporozumień (sprawia wrażenie niesympatycznej ale jest OK), jakoś niespecjalnie ją tam w ogóle widać
                          • Gość: Heniek Re: Przedszkole nr3 IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.12, 09:42
                            A,te miłe Panie (ktore ucza dzieci)czasami niewiedza czy dzieci jeszcze sa w sali czy poszły juz do domu. A jak niemoga dac sobie rady z dziecmi bo sa zajęte rozmowami(a jaki kolor,w czym ubrana) skarżą do rodziców że dzieci są niegrzeczne i żeby z nimi porazmawiac.
                        • Gość: Życzliwy Re: Przedszkole nr3 IP: *.play-internet.pl 26.06.12, 20:05
                          Po 25 latach królowania czas odejśc, zrobic miejsce młodym, ktróre mają cierpliwośc i znajdą czas dla naszych pociech !!!!!!!!!!!!!!!!!!!... A z tego co pamiętam przed kilku laty gdy moje dziecko chodziło do tego przdszkola pani dyrektor sprawiała wrażenie osoby zimnej oschłej w stosunku do osób dorosłych ale również dzieci
                        • Gość: gosc Re: Przedszkole nr3 IP: *.toya.net.pl 29.04.13, 08:21
                          Z tą opinią również się zgadzam P. Dyrektor jest mało dostępna i nie da sobie nic powiedzieć
                    • Gość: gość Re: Przedszkole nr3 IP: *.play-internet.pl 03.09.12, 00:28
                      Nie martwiłabym się na zapas i nie nastawiałabym się negatywnie - ważne są fakty; moja córka jest absolwentką przedszkola nr 3 od roku. Panie - wspaniałe, pani dyrektor - właściwa osoba na właściwym miejscu - zawsze pomocna, wyrozumiała, wymagająca, rzetelna i serdeczna - tak, tak... serdeczna nie słyszałam również nigdy żadnych skarg od innych rodziców. Moje dziecko odwiedza przedszkole, mile wspomina my również. Proszę pamiętać - jaki dyrektor taka placówka, nie dajmy się zwariować, poza tym gratuluję wyboru! i życzę pomyślności
                  • Gość: Baltazar Re: Przedszkole nr3 IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.12, 09:34
                    A, ja odnosze wrażenie że chcesz usłyszeć złe opinie ,dobre cie nie interesuja.
                    • Gość: ... Re: Przedszkole nr3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.12, 15:46
                      czy nie lepiej przyjść, porozmawiać i samemu się przekonać, jak jest naprawdę? Takie działania "na partyzanta" naprawdę nic nie dają. Każdy ma swoje zdanie i opinie w zależności od sytuacji. A Pani Dyrektor jest naprawdę miłą, ciepłą i przesympatyczną osobą.
          • Gość: gość Re: Przedszkole nr3 IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.12, 21:41
            Niestety muszę się zgodzić...P.Dyrektor jest dość niedostępną i mało komunikatywną osobą, której nie interesuje zupełnie zdanie rodzica...zawsze wszystko wie lepiej, bez względu na okoliczności...dlatego moje dziecko już zmieniło przedszkole.
    • Gość: mama Re: Przedszkole nr3 IP: *.tktelekom.pl 23.06.12, 15:42
      Mnie się wydaje że te przedszkole to nie jest takie złe byłam z dzieckiem na dniach otwartych i nic złego nie mogę powiedzieć ,a w niektórych ludziach to jakaś złość tylko złe rzeczy opisują skoro byłoby takie złe rodzice by tylu dzieci nie zapisali a jest bardzo dużo dzieci zapisanych.
      • Gość: . Re: Przedszkole nr3 IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.12, 21:58
        W tym roku są konkursy na nowych dyrektorów przedszkoli - pewnie ktoś znajomy ma chętkę na ten stołek i stąd te wpisy
        • Gość: vincent v. Re: Przedszkole nr3 IP: *.tktelekom.pl 25.06.12, 07:33
          jedno z najlepszych przedszkoli w okolicy.moje dziecko w szkole przez pierwsze 2 lata nudziło się,bo wszystko znało już z przedszkola
          • Gość: mon5 Re: Przedszkole nr3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.12, 14:44
            W pełni popieram ten wpis moje dziecko również od 3 latków uczęszczało do tego przedszkola i poziom jest na tyle wysoki, że w szkole się nudziło. Za to nigdy się nie nudziło w przedszkolu. Pani są przesympatyczne zarówno wychowawcy grup jak i intendentki. A pani Dyrektor no cóż jeśli ktoś chce zapisać dziecko do przedszkole, aby zawierać bliższe znajomości z panią Dyrektor to współczuję jego dziecku.
            Moja córka miała czasem nawet zastępstwa z panią dyrektor i zawsze była zadowolona i pogodna, ale ja adoracji i atencji pani dyrektor nie potrzebowałam. Myślę że najważniejsze jest zadowolenie dzieci. Poza tym panie doskonale potrafią zintegrować nie tylko dzieciaki, ale i rodziców.
            • Gość: rodzic Re: Przedszkole nr3 IP: *.play-internet.pl 25.06.12, 20:23
              Popieram wypowiedź "mon5" moje dziecko również nudziło się w szkole. Wychowawczynie grób są sympatyczne i zawsze można się z nimi porozumieć są to osoby kompetentne, szczere, uczciwe i komunikatywne.
              • Gość: Mama córeczek... Re: Przedszkole nr3 IP: *.play-internet.pl 25.06.12, 21:03
                Tak się złożyło ,że każda z moich córek chodziła do innego przedszkola-i zarówno w jednym jak i drugim,różnie bywało,opiekunki w obydwu nie budziły zastrzeżeń,co do dyrekcji i obsługi administracyjnej -było mi wszystko jedno bo spotykałam się z nimi tylko raz w miesiącu gdy wnosiłam opłatę za przedszkole ;-)tak więc ile rodziców,ile przedszkoli tyle opinii,nigdy nie będzie wszystko na +++
              • Gość: też rodzic Re: Przedszkole nr3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 21:21
                Rodzic,o jakim grobie piszesz?
                • Gość: rod Re: Przedszkole nr3 IP: *.play-internet.pl 27.06.12, 12:13
                  sprostowanie : ''grób" na "grupy"
                  • Gość: nikoś Re: Przedszkole nr3 IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.12, 13:35
                    Pani dyrektor jest osobą nieprzystępną i niedostępną i nie jest mi obojętne, że z tą panią nie mam kontaktu codziennie. Arogancja i tupet ma swoje granice, przecież my do tego przedszkola posyłamy swoje dzieci.
    • Gość: mama Re: Przedszkole nr3 IP: *.tktelekom.pl 27.06.12, 14:26
      Nie trzeba tylko pisać tylko trzeba się wziąć za ta panią dyrektor .Taka osoba jak ona nie powinna pracować z dziećmi.
      • Gość: wiktoria Re: Przedszkole nr3 IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.12, 15:35
        Dyrekcja raczej z dziećmi nie pracuje - prowadzi nadzór nad prawidlowym funkcjonowaniem placówki.
        I to jej główne zadanie - żeby przedszkole należycie funkcjonowało.
        • Gość: Tata przedszkolaka Re: Przedszkole nr3 IP: *.play-internet.pl 27.06.12, 16:00
          Akurat wspomiana Pani Dyrektor,jest wychowawcą najstarszej grupy ...
    • Gość: Gość Re: Przedszkole nr3 IP: *.tktelekom.pl 27.06.12, 19:11
      Wiktorio na bazarek u kowalskiej w budce kupować a nie pieprzyć głupoty pani dyrektor ma bardzo dużo bo prowadzi najstarszą grupę.
      • Gość: sun Re: Przedszkole nr3 IP: *.cnow.pl 28.06.12, 16:15
        Bardzo łatwo jest pisać anonimowo te wszystkie bzdury. Jak ktoś ma coś do p.dyr. niech poszuka w sobie trochę odwagi i jej powie to prosto w oczy, a nie opluwa.
        Jakimi wy jesteście pracownikami?
        Czy chcielibyście być opluwani na takim podrzędnym forum?

Do malkontentów - nie jestem pracownikiem tego przedszkola, ale mierzi mnie tępota i chamstwo naszego jakże uroczego społeczeństwa XXI wieku. A rodzice, którzy chcą dowiedzieć się naprawdę jak jest, niech sobie sami wyrabiają swoje zdanie na dany temat. Opieranie się tylko na internecie jest śmieszne.
        • Gość: goś Re: Przedszkole nr3 IP: *.play-internet.pl 29.06.12, 20:42
          ładnie wchodzisz pani dyrektor w dupke wazelinką zalatywuje jak tralala.oby tak dalej tylko pamiętaj że podpierda...czyi wazeliniaży zwalniają są w pierwszej kolejnosci.powodzenia w pracy wazelinko.
          • Gość: Gość Re: Przedszkole nr3 IP: *.play-internet.pl 02.07.12, 10:21
            Witam wszystkich, wiem że na dwudziestopięciolecie został zatrudniony fotograf z kamerą, czy ktoś posiada jakikolwiek kontakt do tego fotografa ?
            • Gość: sun Re: Przedszkole nr3 IP: *.cnow.pl 02.07.12, 11:47
              do kolesia "goś" - NAUCZ SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM!
              chociaż sądząc po twoim rynsztokowym języku to już na to za późno.
              Napisałam że nie jestem pracownikiem tego przedszkola, ale jeżeli tego nie doczytałeś/aś to piszę jeszcze raz: nie pracuję i nigdy nie pracowałam w przedszkolu, więc obrażanie mnie i wyzywanie od wazeliniaży uważam za bezzasadne. Po raz kolejny przekonuję się, że forum to służy tylko do obrażania innych i wylewania pomyj. Wszyscy mają śpiewać tym samym głosem. No cóż anonimowość daje władzę. Oj Gosiu ależ władzę masz w ręku... hehehe cóż z tego jak nikt cię nie zna? Żyj sobie dalej w swoim ubogim światku i pamiętaj że chamów też wywalają w pierwszej kolejności
    • Gość: biagły Re: Przedszkole nr3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.12, 09:40
      opinie zbera się przed zapisami....
      • Gość: .... Re: Przedszkole nr3 IP: 79.162.228.* 07.07.12, 11:38
        Akurat tak się składa ,że można i teraz zbiera opinię bo częśc osób zrezygnowało już z Tego przedszkola,podobnie jest i w innych...ogólnie zerówki w szkołach przeżywają oblężenie,bo rodzice przenoszą dzieci z zerówek do przedszkoli
        • Gość: .... Re: Przedszkole nr3 IP: 79.162.228.* 07.07.12, 11:40
          Miało byc ....PRZEDSZKOLI DO ZERÓWEK...;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka