Dodaj do ulubionych

Ostrzeżenie Konsumenckie - Rybny ul.Sikorskiego

IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 00:12
UWAGA : OSTROŻNIE NA RYBNY NA UL.WŁADYSŁAWA SIKORSKIEGO( sklep w pawilonach ) sprzedawczyni wciska tam bardzo często nieświeże lub popsute ryby a które powinny być już dawno wyrzucone. Czyżby zamrożone ryba miała kilku letni termin ważności a może te zamrożone ryby u tej pani mają wieczny termin ważności ???
Jeżeli nie jesteś szczęściarzem lub szczęściarą to w 100% - TACH MASZ GWARANTOWANY ROZSTRÓJ ŻOŁĄDKA - sporadycznie może się trafić jakiemuś nieszczęśnikowi lub nieszczęśliwce gorączka. WIĘC POTENCJALNI KLIENCI BĄDŹCIE SZCZEGÓLNIE OSTROŻNIE PRZY ZAKUPIE RYB W TYM SKLEPIE .
Obserwuj wątek
    • Gość: vvga konkurencja nie spi IP: *.tktelekom.pl 28.06.12, 07:26
      zamiast wypisywać paszkwile,byście lepiej obniżyli ceny
      • Gość: / Re: konkurencja nie spi IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 08:06
        popsutą rybę to kiedyś na warszawskiej kupiłem w sklepie rybnym
        • Gość: waldek Re: konkurencja nie spi IP: *.cnow.pl 28.06.12, 08:19
          Czy te ryby są świeże?-pyta klient sprzedawczynię.Nie wiem-pracuję tu dopiero od pół roku-odp..... Tak na poważnie,w "rybnym" przy SDH-u(za Apteką) kupiłem dorsze tzw "świeże"-jak zapewniała sprzedająca.Po rozpakowaniu w domu ZGRRRRRROOOOOZA,syf,kiła i mogiła,nie pomógł ocet i inne wymysły babci.Mieszkam daleko od TEGO sklepu,więc o zwrocie nie mogło być mowy.Jeszcze jeden "polski-katolicki"sklepik stracił klienta(tów)-przeszedłem do Marketów i jest OK.
          • Gość: ania konkurencja nie spi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 09:42
            to nie prawda, w sklepie na Sikorskiego są świeże ryby, co czwartek tam kupuję i nigdy nie trafiłam na zepsutą rybę, natomiast na Warszawskiej trafiło mi się kupić śmierdzącego dorsza.dlatego zmieniłam sklep.Proszę nie pisać głupot, a jak ktoś gdzieś kupi to odnieść do sklepu.
            • Gość: gosc Re: konkurencja nie spi IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 10:02
              Licytacja trwa, czyje gownienko bardziej smierdzi, narazie 2:1 dla Warszawskiej.
              • Gość: Kasia Re: konkurencja nie spi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 14:00
                Na warszawskiej zdążyło mi się kupić śmierdzącą rybę a wędzona była w środku spleśniała. Mam nauczkę trzeba sprawdzać towar na miejscu. Omijam ten sklep szerokim łukiem.
                • Gość: xxx Re: konkurencja nie spi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.12, 15:14
                  3:1 Warszawska :D
                  • Gość: z Re: konkurencja nie spi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 15:19
                    kiedyś kupiłam na warszawskiej "świeżego" dorsza.Pytałam dwa razy czy świeży bo to dla dziecka było (zresztą z tym dzieckiem 1,5 rocznym byłam w sklepie). doszłam do domu (a mam 3 minuty na piechotę) to smród mnie poraził. zapakowałam padlinorybkę i wróciłam do sklepu.oczywiście reklamacja nie uznana, bo rzekomo za długo do domu szłam i się zepsuła po drodze...było to wczesną wiosną, an dworze morze z 10 stopni...no comment
                    • Gość: ... Re: konkurencja nie spi IP: *.play-internet.pl 28.06.12, 18:46
                      Dlatego ja nie kupuję ani w jednym ani w drugim sklepie,tylko od kilku już lat na Bazarze przy PKP ,co sobotę jest tam człowiek,który ma rybki PIERWSZA KLASA!!!nie są mrożone-tylko obłożone lodem,ładny-oczywiście ,,rybi zapach" ;-)ja naprawdę jestem zadowolona.
                      • Gość: Kasia Re: konkurencja nie spi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.12, 22:31
                        Ja na bazarze już od dwóch lat nie widzę tych ludzi z rybkami, a szkoda, sprawdzę bo jutro będę
            • Gość: vera Re: konkurencja nie spi IP: *.centertel.pl 31.01.14, 14:18
              jestem kliętką sklepu na ulicy warszawskiej na przeciw urzędu skarobowego...i nigdy mi się nie zdażyło kupić tam nie świeżą rybę....sprzedawczyni zawsze uśmiechnięta i bardzo miła w stosunku do klięta... zawsze czysto tam jest ......w przeciwieństwie do sklepu na ulicy sikorskiego tam kiedy by człowiek nie wszedł to zawsze ekspendiętka zawsze naburmuszona i nie uprzejma jest w stosuku do klięta.....
    • Gość: pechowi-konsumenci Re: Konkurencja nie śpi IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 23:49
      A to akurat z popsutymi rybami na Warszawskiej to może się zgadzać bo sklep na Warszawskiej od strony placu Kościuszki i sklep na Sikorskiego to sklepy tego samego Właściciela a asortyment w obydwóch sklepach zostawia faktycznie wiele do życzenia ( nagminnie trafiają się tam popsute ryby ).
      • Gość: ... Re: Konkurencja nie śpi IP: *.range86-129.btcentralplus.com 29.06.12, 00:34
        Na Sikorskiego nie kupilam nigdy nic smierdzacego, bo udalo mi sie w ogole dwa razy tam cos z
        "zlowic":)). Raz mrozonego halibuta, raz lososia swiezego, niestety ten drugi byl doslownie zmiazdzony, przy sprawianiu chyba go potraktowano walcem drogowym... A na Warszawskiej smierdziele , to standard. Przestalam tam chodzic daaaawno... Szkoda bylo butow.
    • Gość: Marila Re:Recenzje Konsumenckie - Rybny ul.Warszawska IP: *.play-internet.pl 29.06.12, 20:30
      Sklep znajdujący się na ul. Warszawskiej na przeciwko Urzędu Skarbowego,mimo ze sklepik jest mały,są w nim bardzo dobre i bardzo świeże ryby.Jest tu spory asortyment.Można nawet kupić świeżą nie mrożoną rybę,bądź też na zamówienie.Nigdy nie wyszłam z tego sklepu niezadowolona.Bardzo go polecam!A poza tym czysty sklep i obsługa bez zarzutu.
      • Gość: bbb Re:Recenzje Konsumenckie - Rybny ul.Warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.12, 20:57
        Ostatnio na Sikorskiego kupiłem sałatkę rybną tatarską niestety była zepsuta kwaśna jak diabli z tych dużych pudełek, nikt nie patrzy ile dni po otwarciu nadaje się do spożycia
        • Gość: rybak Re:Recenzje Konsumenckie - Rybny ul.Warszawska IP: *.181.210.225.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.06.12, 23:23
          Ostatnio dwa razy kupiłem śmierdzocą w Marcpolu.
          • Gość: XxX Re:Recenzje Konsumenckie - Rybny ul.Warszawska IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.12, 01:30
            Widac dobra ryba, jak dobra , zdrowa ci... musi smierdziec.
            • Gość: swieza ryba Re:Recenzje Konsumenckie - Rybny ul.Warszawska IP: *.odrioo.com 01.07.12, 10:26
              jak chcesz swieza to musisz sam zlowic,
              albo z gospodarstwa rybnego kupic
      • Gość: xxx Re:Recenzje Konsumenckie - Rybny ul.Warszawska IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.14, 17:45
        Uważajcie na rybny przy ul. Warszawskiej na przeciwko urzędu skarbowego. Kupiłam dorsza za 27 zł za kg, po usmażeniu okazało się że to panga, która jest o wiele tańsza. Oszuści.
    • Gość: Kacper Re: Ostrzeżenie Konsumenckie - Rybny ul.Sikorskie IP: *.w86-201.abo.wanadoo.fr 01.07.12, 11:21
      shortyy.net/r/i/h/GDI

shortyy.net/r/i/h/GDI
    • Gość: blacha Re: Ostrzeżenie Konsumenckie - Rybny ul.Sikorskie IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.12, 06:07
      kupuj w konserwach
    • Gość: Co robi Sanepid ? Re: Rybny na ul.Sikorskiego zgrrroooza i syf IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.13, 15:59
      Rybny na ul.Sikorskie to nic innego jak ZGRRRRRROOOOOZA, syf, kiła i mogiła .

Mile widziana była by tam częsta kontrola sanepidu.

Przy okazji jak się zwróci uwagę sprzedawczyni ( starsza blondynka około 45l) że, ryba była zepsuta ,,gorzka i brzydko pachniała” natychmiast zaczyna akcje odwetowo za plecami klienta typu obgadywania i wymyślania obraźliwych historii na temat klienta a który śmiał zwrócić jej uwagę wykorzystując przy tym na maksa swoje stanowisko sprzedawczyni . {bo może klienci się nie dowiedzą że ich się obgaduje jak jest ku temu jaka kolwiek okazja } .

Czyżby tą panią która partnerów zmienia częściej niż rękawiczki w zimę – Właściciel również otoczył szczególną opieko ??? - ( ,, Właściciel niech zwróci jej w końcu uwagę na temat jej zachowania w stosunku do klientów a nie udaje że, o niczym nie wie bo wygląda to co najmniej dziwnie - pozostawiam bez zbędnego komentarza ” )
      • Gość: otoczona również Re: Rybny na ul.Sikorskiego zgrrroooza i syf IP: *.elartnet.pl 23.10.13, 18:44
        Z takimi problemami to do MAGLA a nie do rybnego,dulszczyzna z ciebie wylazła-jako żywo!!
        • Gość: Co robi Sanepid ? Re: Rybny na ul.Sikorskiego zgrrroooza i syf IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.13, 21:04
          Ojej ależ napisane ,, dulszczyzna - jak żywo ” ta myśl to chyba podczas wyrywania buraków lub wąchania obornika cię naszła takie to ciekawe że, napisz coś jeszcze . Słownictwo masz super i jeszcze ktoś gotów był by ci uwierzyć że masz bogate słownictwo. Śmiało skorzystaj jeszcze z 1000 raz ze słownika wyrazów bliskoznacznych i synonimów może znajdziesz równie coś ciekawego a może się czegoś nauczysz nowego , nauka ci na pewno nie zaszkodzi bo nikomu jeszcze nie zaszkodziła. ( Jak znajdziesz coś ciekawego to napisz o tym na Forum Ciechanowa , np: może coś na temat - rozwoju słownictwa
          {{ ,, puszczanie - latawców - forum publiczne " }} w społeczeństwie)

POZDRAWIAM.

Ps. Ależ ty dajesz czadu że, aż telefon w kieszeni mi się sam włącza i sam wysyła sms-a o treści ,,Pomagam ”
          - i to twoje ,, dulszczyzna - jak żywo ” no przyznam że, zaskoczyło ;-) Super .
          ;-) dawaj dawaj dawaj nie przestawaj - ,, pisz dalej na forum "
          • Gość: otoczona również Re: Rybny na ul.Sikorskiego zgrrroooza i syf IP: *.elartnet.pl 23.10.13, 21:14
            To jest właśnie dulszczyzna w najlepszym wydaniu......POMAGAM
            • Gość: Co robi Saneepid ? Re: Rybny na ul.Sikorskiego zgrrroooza i syf IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.13, 00:48
              O jej to się robi denne i dotykające wprost dna ,, dulszczyzna w najlepszym wydaniu " może ty masz jakiś własny problem z dulszczyzną radzę natychmiast zacząć się leczyć u psychiatry związku że, masz jakoś chorą obsesję związano z dulszczyzną . Twe wpisy zaczynają się robić gorzej niż BEZNADZIEJNE, NUDNE I NIEINTERESUJĄCE jednym słowem jak masz problem to go lecz albo rozszerz słownictwo bo czytelnicy na forum przysypiają na twoich wpisach. Jak masz coś ciekawego do napisania po prostu to napisz na forum a nie fundujesz nam cały czas jedno słowo dulszczyzna - jak dulszczyzna to twój życiowy problem to go rozwiąż a nie wmawiaj go innym bo usnąć od tych twoich głupot można .

SERDECZNIE POZDRAWIAM - i zalecam zgłoszenie się niezwłocznie do lekarza specjalisty ze swym życiowym problemem - dulszczyzną .

• Gość: otoczona również Re: Rybny na ul.Sikorskiego zgrrroooza i syf IP: *.elartnet.pl 24.10.13, 01:14
                Jakoś nie przysnęłaś Pani Dulska,a wręcz rozwścieczyły cię moje wpisy?????Dobranoc...a ryby mam świeże.
                • Gość: Co robi Saneepid ? Re: Rybny na ul.Sikorskiego zgrrroooza i syf IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.13, 03:16
                  Widzę że, się rozczytujesz w ,, MORALNOŚCI PANI DULSKIEJ " i stąd ten tekst ,,dulszczyzna"

TWE RYBY CZĘŚCIOWO SĄ TAK SAMO ŚWIEŻE JAK GÓWN.. JEST CUKIERKIEM - A od kiedy to śmierdząca gorzka ryba jest świeża ?????????????????????????????????????? :-/ .

;-) A co na temat twoich wpisów to mnie nie rozwścieczyły a wprost przeciwnie durnoto zawartych w nich tekstów rozśmieszyły :-) gdyż nie wiem jak można takie bzdury pisać co ty pierwszy raz na Forum Ciechanowa byłaś ???? .

A WIĘC SERDECZNI DRODZY KLIENCI NA OŚMIESZANIE SIĘ I NA PLOTKI WYSSANE Z PALCA DO RYBNEGO TAM Z WAMI MILE POROZMAWIAJĄ I OBSŁUŻĄ A PÓŹNIEJ ZA PLECAMI OBGADAJĄ I OPINIE WAM SZARGAJĄ. ŻYCZĘ KLIENTOM FARTA W ZAKUPACH I ZDROWIA .

Ps. Przykład.
                  - sprzedawczyni : ,,Powiem pani w tajemnicy itp. itd. i plotka niesie się.

Kończę tym wpisem i POZDRAWIAM WSZYSTKICH Z FORUM.

• Gość: xxx Re: Rybny na ul.Sikorskiego zgrrroooza i syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.13, 19:16
        opieko? matko bosko!
        • Gość: otoczona również Re: Rybny na ul.Sikorskiego zgrrroooza i syf IP: *.elartnet.pl 23.10.13, 19:37
          Zatkało,tylko tyle masz do napisania????
          • Gość: Co robi Saneepid ? Re: Rybny na ul.Sikorskiego zgrrroooza i syf IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.13, 01:13
            Nie zatkało - ale zaśmierdziało tak że, jak ktoś wrażliwy to przeczyta to torsji dostać może od tego dennego i beznadziejnego na max-a tekstu .
            SKŁADAM SERDECZNE KONDOLENCJE ZA TEKST : ,, Zatkało,tylko tyle masz do napisania???? "
            słowo dno i skrajna głupota jest tu nie na miejscu gdyż wyrażało by to niezwykle wysoki poziom wpisu na forum na który ten wpis najzwyczajniej nie zasługuje.
            POZDRAWIAM - i proszę w imieniu wszystkich z Forum Ciechanowa o lepsze teksty - pewnie trochę mnie nie będzie więc masz się czym popisać. Pisz na forum tylko nie katuj nasz taką beznadzieją bo że, aż mdli po twoich tekstach to mało powiedziane.
            • Gość: otoczona również Re: Rybny na ul.Sikorskiego zgrrroooza i syf IP: *.elartnet.pl 24.10.13, 01:29
              Nie katuj NASZ......brawo,u nasz,poszłem itp''............Kurpie?????
              • Gość: Co robi Saneepid ? Re: Rybny na ul.Sikorskiego zgrrroooza i syf IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.13, 02:30
                Widzę że ktoś tu pomylił zawody zamiast zostać polonistko to została sprzedawczynią i czepia się gwary oraz literówek.
                Tak w kurpiach mam rodzinę i lubię tamtejsza gwarę jak również interesuje mnie gwara wszelkich regionów Polski oraz lubię na kurpiach spędzać weekendy i co z tego - jak nie potrafisz czytać to trudno tylko co ty zrozumiałaś w takim razie z książki
                ,, Moralność pani Dulskiej " jedno słowo ,, Dulszczyzna " - no, no, no co za imponujący wyczyn !!!!!!!!!!!!!!
                Brawo, brawo - i co za ogromny żal taki talent polonistyczny a w rybnym pracuje normalnie jak te prawie świeże ryby się marnujesz.
                • Gość: gość Re: Rybny na ul.Sikorskiego zgrrroooza i syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.13, 19:33
                  Bardzo fajnie to się czyta wiedząc że sprzedawczyni nie bierze udziału w tej konwersacji pozdrawiam kilku id***ów
    • Gość: a_samo_a to bardzo dobry sklep IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.13, 11:49
      Od lat tam kupuję
      • Gość: otoczona również Re: to bardzo dobry sklep IP: *.elartnet.pl 29.10.13, 20:33
        Jasne,tej z nickiem''co robi sanepid'' przecież nie interesowały ryby i sklep ale sprzedawczyni-konkurentka.Jaja zawsze z'' takiej'' można upiec na jajecznicę........
        • Gość: Jan Re: to bardzo dobry sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 16:28
          Mój przyjaciel piszący na tym forum pod nickiem beauty.andrzej też pewnego razu kupił przeterminowaną rybę i dostał takiego rozwolnienia że go przez tydzień trzymało! Ciekawi mnie kiedy sanepid się tymi sklepami rybnymi zainteresuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka