Dodaj do ulubionych

Informatyk-namiary

IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.12, 20:59
Cześć,poszukuję jakiegoś dobrego informatyka.Ostatnio mam okropne problemy z komputerem a mój informatyk załamuje ręce więc pomyślałam,że ktoś powinien zerknąć świeżym okiem może to naprawi.Byłabym wdzięczna o numer i informacje czy komputer trzeba dostarczyć osobiście czy też ktoś po niego przyjedzie.Dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ytre Re: Informatyk-namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 21:06
      795 921 303
      • Gość: ytre Re: Informatyk-namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 21:07
        aniu , jutro po 14 zadzwon jak się zdecydujesz
    • Gość: Reklama ;) Re: Informatyk-namiary IP: *.play-internet.pl 12.07.12, 21:07
      Naiwnej reklamie dziękujemy ;)

• Gość:   Re: Informatyk-namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 21:18
      Zanieś do kawiarenki przy basenie. Jeśli tak ustalisz to odwiozą Ci go. Myślę, że przeciętny użytkownik systemu powinien umieć
      Wyczyścić pliki temp.
      Zainstalować, uaktualnić program antywirusowy i przeskanować czasem komputer.
      (jeśli nie stać Cię na antywirusa zainstaluj darmowy Microsoft security essentials).
      windows.microsoft.com/pl-PL/windows/products/security-essentials
      Zainstalować, uaktualnić i czasem przeskanować programem przeciw złośliwemu programowaniu.
      www.dobreprogramy.pl/Malwarebytes-AntiMalware,Program,Windows,13117.html
      Windows Defrnder jest standardowo w wielu systemach warto czasem uaktualnić i przeskanować.
      Kolejna sprawa to defragmentacja dysków to trwa ale można zostawić komputer włączony na noc (musi mieć dobrą wentylację więc można postawić na czymś ażurowym. ).
      Jeśli wszystko zawodzi ściągamy program do zadań specjalnych.
      www.programosy.pl/program,combofix.html
      Wystarczy pobrać, uruchomić i nie przeszkadzać mu.
      Absolutnie przede wszystkim powinno się świadomie uzywać internetu. Pobieranie multimediów, cracków, klikanie na wszystko co nam podsuną pod nos to pewna droga do destabilizacji systemu i utraty danych.
      • Gość: gosc Re: Informatyk-namiary IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.12, 09:20
        Defragmentacja dysku w dzisiejszych czasach ? w domu wszyscy zdrowi ?
    • Gość: Ania Re: Informatyk-namiary IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.12, 21:32
      Zależy mi,by informatyk odebrał ode mnie komputer,bo sama osobiście nie mam warunków żeby go zanieść.
      • Gość:   Re: Informatyk-namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 21:50
        To zadzwoń do nich.
      • Gość: inf Re: Informatyk-namiary IP: *.tktelekom.pl 12.07.12, 21:52
        podeślij namiary na ciechanuff@interia.pl
        odebrać mogę jutro z samego rana
    • Gość: aaaa Re: Informatyk-namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 22:21
      Odbiore od Ciebie i zrobie.

Zadzwon lub sms - 605 228 332.
    • a_samo_a Re: Informatyk-namiary 12.07.12, 23:16
      Czyżby ukash?
      • Gość: syla Re: Informatyk-namiary IP: *.tktelekom.pl 13.07.12, 09:16
        i jak komp? działa. Mój mąż mółby go obejrzeć jak masz jakieś problem jeszcze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka