Dodaj do ulubionych

SKLEP 4F ciechanów

IP: *.play-internet.pl 24.07.12, 19:59
ciekawa jestem dlaczego ogłoszenie zatrudnię pojawia się tam co jakiś czas?czy winą jest pracodawca czy zarobki?(składałam tam cv)proszę o komentarz zaznaczam ze nie chce nikogo oczerniać tylko mieć pewność czy warto ze tam złożyłam cv
Obserwuj wątek
    • Gość: bgb Re: SKLEP 4F ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.12, 22:06
      a gdzie ten sklep sie znajduje ? bo jakos nie kojaze tej nazwy
      • Gość: ciekawa Re: SKLEP 4F ciechanów IP: *.play-internet.pl 25.07.12, 09:02
        ten sklep jest na grodzkiej tam gdzie stara ambra
        • Gość: gosc Re: SKLEP 4F ciechanów IP: *.centertel.pl 25.07.12, 09:54
          Tam gdzie stara Ambra, jest sklep CLIFF ( adidas, nike itp), 4F jest przy sklepie Hause
          • Gość: 123 Re: SKLEP 4F ciechanów IP: *.xdsl.centertel.pl 25.07.12, 11:21
            4F to jest sklep właścicielki housa i tego drugiego naprzeciwko, ona jest chora psychicznie, zresztą jak sie przyjmiesz to sama zobaczysz, ja tam troche pracowałam, ludzi traktowała jak niewolników no chyba że coś się do tej pory zmieniło ale wątpie bo co jakiś czas zmienia się tam personel.
            • Gość: ciekawa Re: SKLEP 4F i CLIFF ciechanów IP: *.play-internet.pl 25.07.12, 15:28
              NO FAKT TYLE CZASU SKŁADAM CV ŻE MI SIE KIERUNKI POMYLIŁY;) tam w cliff wiem że chcę podpisać odpowiedzialność a jak ktoś zapieps.... towar to np tysiąc nie twoje:(
              • Gość: ktoś Re: SKLEP 4F i CLIFF ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 22:32
                w wiekszości sklepów podpisujesz odpowiedzialność... i niestety albo pilnujesz klientów co należy do Twoich obowiązków albo masz manko na sklepie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka