Gość: i love musik IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 20:47 idziecie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 22:12 yes, yes, yes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.centertel.pl 26.07.12, 11:06 a gdzie? kiedy? co i jak? jakie zespoły? atrakcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.play-internet.pl 26.07.12, 17:53 Tutaj masz wszelakie informacje ;) www.ciechan.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kt Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.07.12, 21:28 Oczywiście, że idziemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.07.12, 21:32 Info ze strony Ciechana: 27 lipca (piątek) IV Ciechan Cover Festiwal 14.00 Przybycie zespołów konkursowych, rejestracja (losowanie kolejności występu) i wykonanie prób. Dla chętnych zwiedzanie browaru w godz. 15.00 – 18.00 19.00 Rozpoczęcie CCF. Wręczenie nagrody „Honorowy Piwowar 2012” 19.10 - 21.25 Występ pierwszego zespołu i kolejnych w nieprzekraczalnym terminie 15 min. Po występach jury zbiera się i wybiera zwycięzców. W tym czasie również zbierane są głosy publiczności przez hostessy. Każdy bilet po prawej stronie ma część do oderwania z listą zespołów, który trzeba zaznaczyć. Oddany ważny głos to czytelne zaznaczenie faworyta. Na bilecie również znajduje się pieczątka z numerem, który będzie brał udział w losowaniu nagród. 21.30 -22.30 wystąpi laureat ubiegłego CCF zespół „Chajim” 22.30 Ogłoszenie wyników, wręczenie nagród, chwila dla reporterów 23.00 – 24.00 Występ zespołu „Poparzeni Kawą Trzy” 00.15 Prezentacja i występ zwycięzcy 4 edycji CCF 0.45 Zakończenie imprezy 28 lipca (sobota) Ciechan Fest Yest 16.00 Przybycie zespołów i próby wokalno-instrumentalne 19.00 Rozpoczęcie imprezy 19.10 Występ zwycięzcy karaoke Maksymiliana Bogumila 19.30 Występy gwiazd tego wieczoru: Paweł Szymański i Maciej Ostromecki, 20.30- 21.30 Why DuckY?, 21.30 – 22.30 Harmonijkowy Atak, 22.30 – 23.30 J.J. Band. Zapraszamy i życzymy miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brudny Harry Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.play-internet.pl 27.07.12, 17:28 pODBIJAM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.12, 00:54 No i po Coverze , który zespoł podobał sie wam najbardziej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.centertel.pl 29.07.12, 07:53 Bayer Full Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 13:03 Harmonijkowy Atak. Bardzo fajny, ciekawy zespół. Szkoda, że bylo mało ludzi. Na Bayer Full lub Boys dziedziniec pękał by zapewne w szwach. A to przecież nie było wesele tylko koncerty dla bardziej wrażliwych muzycznie. Tak mało ich w Ciechanowie? Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontekst Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 13:10 Jak sama nazwa mówi grali same cover_y i nawet piwsko ich nie zanęciło? Pewnie Miejski Ośrodek do Zwalczania Alkoholizmu zadziałał i kasa za wstęp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 13:22 Piątek - covery Sobota pod znakiem bluesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.Martynuk Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.centertel.pl 29.07.12, 14:18 Kiedy w tym mieście zacznie się organizować imprezy dla ogółu? Właśnie disco polo- muza która porusza ciało i umysł oraz wszystkie zmysły. Takich imprez nam brakuje jeśli mają to być imprezy masowe. Blus?- wiele osób nawet nie jest wstanie nazwać tego muzyką....absolutnie nie obrażam tu miłośników tego stylu ale takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 14:32 Gdzie te czasy, kiedy coś takiego jak Disco Polo można było usłyszeć tylko w zapadlych wiejskich remizach i nikomu nie przyszło do głowy, gdyz takiej potrzeby nie było i nikt by nie chciał nawet tego słuchać, aby to wpuścić na sceny w mieście!. Zamiast z kulturą pod strzechy to mamy odwrotny kierunek - z badziewiem do miast! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 15:02 Harmonijkowy Atak bardzo mi się podoba,kilka lat temu byłam na ich koncercie(szczególnie zapadł w pamięci utwór"Wołam Cię").Dla "bardziej wrażliwych muzycznie"(dla mnie)gościł w Ciechanowie SDM-pełna sala.Nie mam też problemu bawiąc się na góralskich weselach przy muzyce Baciary (po trzech dniach znam na pamięć utwory).Koncert chopinowski-jak najbardziej.. Myślę,że da się tolerować każdy rodzaj muzyki, nie uwłaczając tym,którzy mają inny gust niż my sami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.centertel.pl 29.07.12, 15:49 Takimi tekstami sam sobie wyrabiasz opinie- jesteś mocno ograniczony intelektualnie ( to nie jest obraźliwe, to po prostu fakt). Poczytaj sobie od czego wzięła się muzyka disco polo.....najpierw była piosenka chodnikowa, poczytaj sobie gdzie się ją grało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.centertel.pl 29.07.12, 15:53 Takimi tekstami sam sobie wyrabiasz opinie- jesteś mocno ograniczony intelektualnie ( to nie jest obraźliwe, to po prostu fakt). Poczytaj sobie od czego wzięła się muzyka disco polo.....najpierw była piosenka chodnikowa, poczytaj sobie gdzie się ją grało. Jak wiadomo i potwierdzasz to swoją postawą- buraki uprawia się nie tylko na wsi ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.centertel.pl 29.07.12, 15:53 Powyższe do ciechanowianina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 18:33 Jak zwykle prawda boli. A jest ona taka, że nasza kultura w każdym obszarze to równia pochyła. Dzisiaj państwo środków na kulturę praktycznie nie ma. A były czasy, że miało. Zresztą tak samo jak na badania naukowe, edukację. Są cele rzekomo wyższe. Ciekawe, bo inne cywilizowane kraje właśnie w trosce o poziom swojego narodu uznało te cele za najwyższe, gdyż to świadczy o jego miejscu w świecie. U nas sytuację opanował rynek, gdzie pieniądz najważniejszy, a jego można najwięcej wycisnąc z tzw. masówki dla słuchacza, widza o wiadomych gustach. Tego gustu nikt nie ma zamiaru szlifować, uszlachetniać, bo nie ma stąd kasy a wręcz przeciwnie. Na to trzeba ją wyłożyć. Jednostki o wyższym poziomie percepcji tylko dostrzegają, jaką wartość podsuwa im rynek i idą słusznie swoją drogą w intelektualnym rozwoju. Jak zauważyłem "Ciechan Cover Festiwal" w swoim zamyśle chce serwować nam muzykę bardziej wyrafinowaną od Disco Polo. I chwała za to organizatorom. Trzymam kciuki. Jeśli takich sponsorów nie będzie, to staniemy się wyjałowioną zupełnie muzycznie społecznością. Mnie np. Disco Polo nie przeszkadza i ma swoje świetne miejsce na weselach. Problem jednak w tym, że gdy na koncertach tej muzyki jest pół miasta a na innych około stu osób, to coś tu nie tak. To dzwonek alarmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 19:02 które zespoły w piątkowym cover ciechan festival podobały się wam najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i love musik Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.12, 19:27 powiem tak: w konkursie nazwy nie pamiętam ale zespół ze wschodu-najlepszy zasłużenie, natomiast zespół z Pszasnysza przynudzał mocno , Faded zagrał lepszą próbę niż koncert, dobry występ zespołu w którym śpiewa Juszki, Poparzonych kawą pierwszy raz słyszałem-widziałem bardzo fajnie graja-"dupa sama chodzi" Koncert zarówno w piątek jak i w sobotę udany i bardzo fajny Kolesiowi co wcześniej pisał o jakimś disco polo współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 20:03 Ja, skromny mieszkaniec tego miasta dziekuję Organizatorom, w tym właścicielowi browaru Ciechan, że wymyślili taką imprezę. Ma szansę stać się wydarzeniem o niezłym zasięgu. Wydaję mnie się jednak, że w przyszłym roku powinna być bardziej skuteczna reklama. W moim np. otoczeniu nikt o takiej imprezie nie wiedział do momentu, gdy nie dowiedził się o niej ode mnie. Nad tym należałoby popracować. Takich zaś odbiorców jak mój poprzednik "i love musik" mam nadzieję będzie więcej. Życzmy sobie tego wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 21:03 Podbijam. Które zespoły się podobały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.12, 13:04 Przed ostatni w Sobotę był super ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.12, 14:27 > Przed ostatni w Sobotę był super ;) To był Harmonijkowy Atak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.12, 15:01 Tak to chyba był harmonijkowy atak ;) Powiem szczerze że mi się "klimat" browaru tak udzielił że po zespole wymienionym powyżej, zszedłem z placu boju (troszkę w głowie zaszumiało) i na ostatni zespół już nie mogłem zostać , czego bardzo mocno żałuje ;) Ogólnie dla organizatorów stawiam "+" za oprawę całego browaru i wygląd nawet samego browaru (odzyskuje swój dawny "blask") w stosunku co do zeszłego roku, klimat już od samego wejścia tak mi się udzielił, że poczułem się "rajsko" (skutki opisałem powyżej) nie tylko ja, ale i znajomi z którymi przyszedłem .... jedynie frekwencja troszkę mała ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brudny Harry Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.play-internet.pl 30.07.12, 11:04 Podbijam i potwierdzam "ciechanowianin-a" że naród jest wyniszczany "tępą masówką" Ale myślę też że akurat Blues FEST YEST, który został zaserwowany w minioną Sobotę był za słabo rozreklamowany i sporo ludzi pokroju "inżynierów" wszelakiej maści (a jest ich co najmniej 20 (których osobiście znam)) robi wielkie "oczy" jak słyszy z moich ust że w Sobotę była taka i taka impreza w Ciechanie ... Tylko jak dotrzeć do tych osób ? Jest sposób - już wysłałem e-mail-a organizatorom w tej sprawie ;) A wracając do "masówki" to też bym podkreślił że jest masówka typu disco-polo i "Masówka" typu BAJM , WILKI itp itd .... Piątek udany ponad wszelką miarę ! A Sobota się rozwija ;) za 2-3 lata będzie wielką imprezą pokroju Cover-a ;) i życzę tego organizatorom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetor Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.12, 12:10 Harmonijkowy atak był super - potwierdzam ,jako stary wyjadacz "Staśkowych" Bluesów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 17:37 Ciekawe, czy za rok się odbędzie taki dwudniowy koncert i w jakim kształcie ? Przy dobrej reklamie i równie dobrej woli ludzi ma to szanse powodzenia i sukcesu. A może naprawdę zrobić dwa dni disco polo i wszyscy będą szczęśliwi ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 11:35 A MOŻE 3 DNI ? Wtedy by Browar pobił "miasto" (DNI CIECHANOWA by blado przy tym wypadły) 1dzień cOVER 2 Disco-polo 3 BLues Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi-hihi Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 12:07 a 4 dzień Bachy a 5 dzień muzyka ludowa czy was poj....ło covery to cover czyli szajs i co tam robi blues ? chyba dlatego, że w domu kultury już mało dla nich miejsca tam same szarpidruty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 13:02 Covery to covery, czyli małe zespoły mogą się pokazać, zaprezentować swoje możliwości muzyczne i dopiero później tworzyć własne utwory. Zespoły były z całej Polski, wygrał band z Białegostoku. Ale co ja będę dyskutował ze szpecem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1425 Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 13:52 .... covery to cover czyli szajs ..... Nie rozumiem tej pogardy dla covera. Wolę dobre naśladownictwo aniżeli pseudo-kompozycje i tzw. twórczość własną od której uszy puchną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1425 Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 13:56 Miałem na myśli dobre naśladownictwo znanych przebojów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i love musik Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 17:22 jak sądzę po wypowiedziach niektórych to zrobią nam już niedługo kilka różnych festiwali w naszym zadupiu przecież PANOWIE to takie proste: -zaprosić zespół jaki chcecie -wynająć scenę światło dźwięk -dopełnić innych prostych formalności-(patrz ustawa o imprezach masowych) NA KONIEC TRZEBA TYLKO ZA WSZYSTKO ZAPŁACIĆ. dodam ,że jak ktoś mojej ironii nie rozumie to współczuje no dalej malkontenci pokażcie jakie imprezy nam zrobicie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i love musik Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 17:40 macie firmy i firemki, no pokażcie ,że was stać na jakiś festiwal nazwijmy go np: "WASZYCH ŻYCZEŃ" przecież to takie proste tylko zapłacić trzeba ups Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatuskany-bis Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 18:22 Tutaj "i love music" ma rację ;) w 500% każdy by chciał ... Ale tak naprawdę to w tym roku tylko "reklamy" masowej ... chyba zabrakło ,reszta z tego co widziałem była OK .... Na BLUES-ie troszkę mało osób ... bo mało o tym wiedziało ? Organizatorzy naprawdę się postarali "Poparzeni Kawą trzy" dali "czadu" jak trzeba , na "CIECHAN FEST YEST" było troszkę mało ludzi (reklama?) i było by naprawdę super ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 00:31 tu by i reklama nie pomogła. w Ciechu ludzie nie lubią ruszać czterech liter sprzed telewizorka. mnie zazdroszczą znajomi z Mławy, z Płońska , Pułtuska, że co weekend coś się dzieje -ale nie, u nas sama krytyka: że badziewie, że reklama za słaba, że nie taka muzyka ... blues -nuda, rock -szarpidruty, covery -szajs, Wilki - błeee. no i sztandarowy tekst - NIC SIĘ NIE DZIEJE, BO TO WIOCHA ZABITA DECHAMI roszczeniowe lenie, którym nic nie pasi -tak bym sklasyfikował autorów takich tekstów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 10:31 < mnie zazdroszczą znajomi z Mławy, z Płońska , Pułtuska, że co weekend coś się dzieje > - spotkałem się z taką samą opinią mioch znajomych z innych miast. Nie powinniśmy zwracać uwagi na wiecznie niezadowolonych, nie potrafiących się z niczego cieszyć. Mają swój świat - niech w nim siedzą i się dołują. Ich sprawa i na to nic się nie poradzi. Bardzo trafne określenie takich ludzi - roszczeniowe lenie. Jedyne co potrafią to siać destrukcję. Szkoda, że do nich ta prawda nie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.152.140.128.dsl.dynamic.t-mobile.pl 02.08.12, 13:05 roszczeniowe lenie - dobre - najlepsze jest jednak to, że jak już coś się dzieje to te roszczeniowe lenie siedzą w domu i narzekają, że na takie tam trzecioligowe imprezy to oni nie będą się fatygować znam takich paru - pytałem kiedyś jednego, na co by poszedł i bilet zapłacił ? ktoś powie, że przeginam z absurdem ale gość naprawdę stwierdził, że jakby była Metallica to by poszedł ..... na dołek za 30 zł. mam wrażenie, że i żartował i nie żartował : - żartował bo wie, że to niemożliwe - nie żartował, bo jedynie zespół pokroju Metallicy ... na dołku za 30 zł. byłby go w stanie ruszyć z fotela jest taka grupa w społeczeństwie - trzeba się z tym pogodzić i robić swoje a propos disko polo - ludzie chcecie disko polo to sobie zróbcie i przestańcie narzekać, że nie robi się imprez dla ogółu ( co za bzdura zresztą sądzić że ten "ogół" pragnie disko polo ) ci, co robią koncerty w Ciechanowie poza spędami na błoniach gdzie Prezydent Miasta zaprasza, to pasjonaci - to co, mają robić koncerty z muzą której nie lubią ? - to byłaby perwersja chcecie disko polo - zróbcie je sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 17:42 dobre ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.183.241.239.dsl.dynamic.t-mobile.pl 02.08.12, 19:46 Podpisuję się. Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proste Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 20:24 cena biletów dwukrotnie przesadzona i dlatego było mało ludzi, tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywe Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 10:11 daj wjazd za darmo, piwo za półdarmo, disco polo i użeraj się z awanturnikami, nikt nie jest głupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do krzywego Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 10:19 wystarczyło dać bilety po dychu, piwo złotówkę więcej albo dwie i wszystkim by się opłaciło, powiem szczerze wybierałam się ośmioosobową grupą na piątkowy koncert, ale doszliśmy do wniosku, że wybulenie 160 zł za wjazd na koncert coverów w wykonaniu amatorów to jednakowoż przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i love musik Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.12, 08:23 no to po całe 20 zł bilet był ,piwo po 5zł i to dobre, z tego co piszesz to cię tam nie było a koncert bardzo fajny :-) a teraz sprawa druga: zrób koncert po 10 zł z piwem po 6-7zł na co czekasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księgowy Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 09:10 Jest chyba mała, albo wręcz zerowa świadomość u ludzi kosztów takich koncertów. Ja może z grubsza przypomnę, że w skład kosztów wchodzi: wynagrodzenie dla zespołów oraz koszt ich dojazdów, koszt ustawienia sceny, koszt nagłośnienia, koszt ochrony koncertu, koszt energii, opłata ZAIKS. Jeśli na taki koncert przyjdzie około 200 osób po 20 zł, to mamy 4000 zł. Co można za to opłacić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszty Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.12, 11:13 średnio mała impreza: scena od ok 2500-3000 w góre zależy jaka scena -(rozmiar gdzie i kiedy)+ludzie którzy to rozstawią nagłosnienie system liniowy od ok 5000 w góre zależy jaki system gdzie kiedy i ile tego ma być (wg rideru technicznego zespołu ("występującej gwiazdy"), który stanowi integralną część umowy !!!)+ ludzie którzy to rozstawią oświetlenie w zależności ile tego ma być (patrz rider techniczny gwiazdy)+ ludzie którzy to powieszą cena:nie wiem ? ochrona w zależnosci ilu ludzi ile czasu itd. cena:nie wiem ? zaiks nie wiem ? sanitariaty i ludzie którzy to ustawią cena:nie wiem ? bramki na plenerach i ludzie którzy to rozstawią cena:nie wiem ? (ma być ogrodzony teren imprezy -ustawa o imprezach masowych) prąd czyli np agregat+elektryk cena: nie wiem cena zespołów w zależności od zespołu czasem zwrot kosztów tylko wezmą a czasem 50,000, 70,000 tyś zł np (są cenniki w necie) obsługa techniczna czyli: akustycy od 500 do 2500 w (zależności od wielu czynników za dzień) oświetleniowcy w zależności od wielu czynników technicy sceny jw. jeszcze do tego cała masa innych żeczy typu namioty garderoby plakaty itp... za to wszystko trzeba zapłacić. WIĘC O CO KAMAN ??? o 20 zł za bilet??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 20:16 Wiele razy było za darmo przy zamku i też ludziom sie nie chciało iść na spacerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.xdsl.centertel.pl 04.08.12, 20:28 baska miałą fajny biust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.12, 09:22 to " za darmo" przy zamku to nigdy za darmo nie jest - jak "prezydent miasta zaprasza" tzn. że impreza jest opłacona z naszych podatków, więc jakie za darmo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.12, 14:25 Tegoroczną imprezę oceniam fatalnie. Tak małej frekfencji nie było na żadnym z dotychczasowych. Może organizator powinien pewne rzeczy przemyśleć i uwzględniać na przyszłość panujące realia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.12, 18:24 może powinieneś organizatorem zostać ??? :-) oczywiście żeby było lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falen Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 21:25 I tak Ciechanowska inteligencjo nie będzie przez Was imprezy w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontekst Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 09:57 Proszę mnie nie obrażać. Moim zdaniem tej imprezy i innych równie ciekawych dlatego nie będzie, bo mamy takich urzędników kierujących kulturą. Urzędników, którym się wydaje, że wszystko doskonale wiedzą jak się to robi. Zamawiając jakieś chałtury, płacąc przecież pieniędzmi podatników a nie swoimi, kierując się swoją niewiedzą, mają święty spokój. Nie muszą, bo sami przecież nie potrafią. Brak specjalistycznego wykształcenia. Jak np.zootechnik może wiedzieć jak się to powinno robić. Odbiorców trzeba najpierw wychować, nauczyć, przyzwyczaić do tego, że nie samym chlebem człowiek żyje. Urzędnicy w starostwie czy mieście mają święty spokój siedząc przed telewizorem czy w ogródku działkowca. Ci, ale również pracownicy instytucji zajmujących się kulturą, tak żyjąc wiedzą przecież najlepiej co jest kulturalnemu człowiekowi potrzebne do życia w takim miasteczku jak Ciechanów. Spokój i jeszcze raz spokój. Po co im jakieś dodatkowe obowiązki, jakieś teatry, koncerty, galerie. Lepiej wypuścić na boisko i niech latają za piłką. Zmęczą sie to nie będą im przychodziły do głowy jakieś głupoty. A on, urzędnik ma wtedy święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontekst Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 10:07 O, zapraszam np. do Ostrołęki : W sobotę 11 sierpnia o godz. 17:00 wystąpi dla Was niesamowity zespół- "Świat żywych muzyków" Na scenie przy "Kupcu" wystąpią z utworami, które sami autorzy nazywają "Krwawym dżazzem". Są to dzieła autorskie zwykle w formie poetyckiej ballady, z silnie wyczuwalnym smooth jazzem. Zapraszamy Wszystkich chętnych, którzy lubią posłuchać muzykę na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ciechan Cover Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 22:15 Jeszcze troszeczkę i będziemy musieli jeździć do Ostrołęki, Płocka, Żyrardowa by obejrzeć jakiś koncert na żywo. Czy do tego zmierza polityka zniechęcania w naszym kochanym mieście ? Odpowiedz Link Zgłoś