Dodaj do ulubionych

dermatolog

IP: *.cnow.pl 31.07.12, 21:39
W Ciechanowie podobno przyjmuje dobry dermtolog pani Siwko. Ma ktos moze jakies namiery. Gdzie przyjmuje prywatnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mama Zosi Re: dermatolog IP: *.play-internet.pl 31.07.12, 23:06
      Przyjmuje w ESKULAPIE i w ARNICE,lekarz godny zaufania i polecenia.Poza tym jest w trakcie specjalizacji z alergologii,w stosunku do dzieci ma super podejście....natomiast moja koleżanka miała koszmarny problem z cerą trądzikową i dopiero ona pomogła.Zadzwoń do rejestracji CM ESKULAP i zapytaj o termin wizyty,a jeśli bardzo Ci zależy na szybkiej wizycie to przyjdz zanim Pani Siwko zacznie przyjmować pacjentów i zapytaj ,mi nigdy nie odmówiła wizyty z dzieckiem.
      • Gość: Asia Re: dermatolog IP: *.cnow.pl 01.08.12, 22:13
        A czy do tych osrodków kazdy moze przyjsc, bo ja nie jestem z ciechanowa i nie wiem czy tak moge sobie korzystac .
        • Gość: ... Re: dermatolog IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 22:40
          Każdy może korzystać :)
          • Gość: Emi Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 22:45
            ale chyba prywatnie
            • Gość: JACO Re: dermatolog IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 22:59
              No przecież dziewczyna pytała o prywatną wizytę...
              • Gość: mili Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 12:57
                w ESKULAPIE wizyta kosztuje 120zł
                • Gość: zainteresowana dermatolog IP: *.cnow.pl 15.08.12, 17:10
                  To troche duzo, a arnice pewnie tyle samo?
                  • Gość: Madziulka Re: dermatolog IP: *.cnow.pl 17.08.12, 12:18
                    A jeszcze takie pytanko trzeba sie umawiac wczesniej czy wystarczy ze przyjde w dniu wizyty i poczekam na swoja kolejke?
                    • Gość: Pacjentka Re: dermatolog IP: *.play-internet.pl 17.08.12, 12:33
                      Są zapisy,ale podejrzewam,że jeśli przyjdziesz wcześniej przed przyjazdem Pani Doktor i zapytasz czy Cię przyjmie to raczej nie odmówi,po prostu będziesz musiała poczekać....
                      • Gość: Pisces Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.12, 00:41
                        W Arnice 100
                        • Gość: zainteresowana Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.12, 21:29
                          a jakiegoś dermatologa który by przyjmował na fundusz możecie polecić?
                          • Gość: ... Re: dermatolog IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 21:45
                            Najmłodsza dermatolog z poradni przyszpitalnej jest podobno najlepsza. Nie pamiętam nazwiska, ale chyba Iwańska czy coś takiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka