Dodaj do ulubionych

PrzedSzkole TęCzA

IP: *.play-internet.pl 26.08.12, 09:52
MAM PYTANIE CZY KTOŚ WIE JAK JEST W PRZEDSZKOLU TĘCZA?
Obserwuj wątek
    • Gość: s Re: PrzedSzkole TęCzA IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.12, 11:09
      to nie jest przedszkole
      • Gość: gość Re: PrzedSzkole TęCzA IP: *.play-internet.pl 26.08.12, 13:15
        To jest przedzkole. Ja mam tam swoje dziecko i polecam. Jednak nie sugeruj się opiniami na tym forum bo ile ludzi tyle opinii. Idź i sama się przekonaj. Dla mnie Tęcza jest super. Pani dyrekor Ania wspaniałą osobą, twórczą i pełną pomysłów. Już był z resztą jakiś czas temu wątek o tęczy.
        • Gość: gość Re: PrzedSzkole TęCzA IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.12, 12:21
          też szukam przedszkola dla mojego dziecka i znajoma mi odradziła(jej dziecko do tego przedszkola uczęszczało)bardzo mała sala,dzieci starsze są z młodszymi,nie ma podziału wiekowego.A wiadomo że to jest ważne.
          • Gość: m2 Re: PrzedSzkole TęCzA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 12:37
            Podejście p. dyrektor nieco mnie zniechęciło. Swego czasu rozesłałam e-maile z pytaniami dotyczącymi przedszkoli do różnych placówek. Jako mama dwójki maluchów nie mogę sobie pozwolić na jeżdżenie po wszystkich przedszkolach i zapoznawanie się z ich ofertami. Na podstawie uzyskanych odpowiedzi chciałam dokonać wstępnej selekcji. Tęcza wypadła z zestawienia, ponieważ p. dyr. mnie olała. Odp. brzmiała mniej więcej: proszę sie umowić na spotkanie... Pewnie i tak, ale nie mam czasu, aby objeździć wszystkie przedszkola w ciechanowie, i to z dwójką dzieci.

Co do podziału na grupy: niektóre placówki od tego odchodzą, ponieważ uznają, że młodsze dzieci uczą się od starszych; a starsze od mlodszych (np. troskliwości, opieki, udzielania pomocy). Vide przedszkole montessori.
            • Gość: łukasz Re: PrzedSzkole TęCzA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.12, 07:07
              a to jest prywatne przedszkole czy państwowe?? pierwsze słyszę o takim proszę o info
              • Gość: mamusia Re: PrzedSzkole TęCzA IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 08:12
                To jest punkt przedszkolny. Zresztą bardzo jest tam przyjemnie. ale my zrezygnowaliśmy z dwóch powodów. Tylko do 15 nie ma posiłków.
                • Gość: ja... Re: PrzedSzkole TęCzA IP: *.play-internet.pl 29.08.12, 10:14
                  i niesamowicie nie przyjemny zapach,no ale coz to dlatego ze jest to mala powierzchnia,a w szatni tojuz wogole.rowniez nie polecam...............
                  • Gość: jasne to jest Re: PrzedSzkole TęCzA IP: *.xdsl.centertel.pl 29.08.12, 17:04
                    moj syn chodził tam 2 lata i jestem zadowolona,jedyny minus to brak posilkow i to ze przedszkole jest tylko do 15
                    • Gość: fifi Re: PrzedSzkole TęCzA IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 19:58
                      tak, ten zapach to porażka! i jeszcze brak otwieranych okien powoduje potworny zaduch. W zimę musiałam odczekać jakieś 15 minut z dzieckiem w szatni, bo wychodziło z sali strasznie spocone mimo że było na krótki rękaw. Plus dla Pań pracujących - bardzo fajne. Minus za brak jedzenia, godziny otwarcia, brak otwieranych okien, smród.
                      • Gość: gość Re: PrzedSzkole TęCzA IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 20:33
                        mnie sie nie podoba to ze są dzieci 2,5 letnie i 5-letnie. Troche za duża roznica wieku. Znajoma dlatego zreygnowala z tego przedszkola. No i tez podobno nie jest za specjalnie z tymi oknami,zaduuuuch
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka