Dodaj do ulubionych

stomatolog

IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.12, 10:05
może ktoś wie gdzie teraz przyjmuje pani Kwiatkowska z małgorzackiej bo tam już jej nie ma
Obserwuj wątek
    • Gość: j Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.12, 11:31
      Jak nie ma jak ja do niej tam chodze. Ostatnio bylem 2 tyg temu i niedlugo znowu mam wizyte.
      • Gość: ola Re: stomatolog IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.12, 12:21
        Byłam tydzien temu, pani która zapisuje powiedziała, że p. Kwiatkowska juz tu nie pracuje od 2 tygodni...
        • Gość: j Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.12, 15:37
          Czyli z dnia na dzien albo ją wywalili albo odeszla nagle, bo nawet swoich pacjentow nie uprzedzila, a 2 tyg temu jeszcze byla.
          • 0kora Re: stomatolog 27.09.12, 20:21
            Z tego co wiem, to podziękowano jej z dnia na dzień, podobno ma przyjmować od października w domu w Gąskach na ul. Azaliowej.
          • Gość: ania Re: stomatolog IP: *.cnow.pl 28.09.12, 14:19
            skoro pani Ania została z dnia na dzień zwolniona to tylko pogratulować decyzji jaką podjęła właścicielka przychodni, myślę że tym sposobem przychodnia pozbyła się fantastycznego fachowca i człowieka z ogromnym sercem a to nie wróży zbyt dobrze w dalszym funkcjonowaniu tej jednostki.
    • Gość: monika Re: stomatolog IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.12, 21:52
      z tego co mi wiadomo to już Pani Doktor od dłuższego czasu chciała otworzyć swój gabinet. Ja na wizycie u niej była w marcu i rozmawiałam z nią o tym, po prostu nie kalkuluje się pracować w tym zawodzie dla służby... czekam na otwarcie gabinetu bo muszę wybrać się na kontrole a stomatologa na pewno nie zmienię :)
      • Gość: Vobiscum Re: stomatolog IP: 82.177.194.* 28.09.12, 14:37
        Gąski, ul. Azaliowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka