Dodaj do ulubionych

zaginął czarny kot

IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.12, 12:48
21.09 (piątek) po godzinie 18-tej w rejonie ulicy Wojska Polskiego (okolice skrzyżowania z Pułtuską) zaginął czarny dorosły kot. Jeśli ktoś z Was cokolwiek widział lub wie na ten temat bardzo proszę o informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: przejezdna Re: zaginął czarny kot IP: 195.117.122.* 03.10.12, 13:18
      Obawiam się, że kot już się nie odnajdzie. Mniej więcej w tym miejscu kilka dni temu widziałam zwłoki czarnego kota najprawdopodobniej rozjechanego przez samochód :( przykro mi
      • Gość: Joanna Re: zaginął czarny kot IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.12, 14:01
        Dziękuję:( Nie wierzyłam w taki scenariusz, ponieważ ok. 21-ej szukałam go w tym rejonie i nic. Gdzie są jego zwłoki??? Na to pytanie już chyba nie znajdę odpowiedzi...
        • Gość: kot Re: zaginął czarny kot IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 16:01
          mój kot poszedł sobie i się po paru tygodniach znalazł,koty są "terytorialne" trzymają się miejsc które znają więc wytrwałości życzę
          • Gość: ogr13 Re: zaginął czarny kot IP: *.play-internet.pl 03.10.12, 18:58
            Jak chodzę na działki za szpitalem widzę już kilka razy polujące na polu dwa czarne .
    • Gość: ..... Re: zaginął czarny kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 19:29
      a może chciałabyś zaadoptować małego czarnego kociaka???
      • Gość: ak Re: zaginął czarny kot IP: *.204.119.18.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.12, 22:15
        W dniu dzisiejszym wieczorem widziałem ładnego czarnego kota na aleksandrówce przy bloku Sikorskiego 14. Nie wyglądał na dzikiego a raczej na udomowionego.
    • Gość: sylwia Re: zaginął czarny kot IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 22:16
      widzialam dzis czarnego doroslego kotka przy rossmannie na armii krajowej o 21,chodzil sobie,może to Twoj
      • Gość: na poważnie Re: zaginął czarny kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 22:25
        Ja żadnych innych nie widzę,wszędzie czarne dachowce..
        Może chcesz mojego rocznego bruneta na otarcie łez?
    • Gość: 4kacper12 Re: zaginął czarny kot IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.12, 19:07
      Od paru dni przy moim bloku na Powstańców Wlkp. widzę czarnego kota .Idzie do ludzi,więc musi być udomowiony.
      • Gość: Joanna Re: zaginął czarny kot IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.12, 09:42
        Czarny, bardzo mała plamka z białego futerka w miejscu tzw. krawatu. Wabi się Bunio. O jakiej porze dnia widziałeś go na Powstańców?
        • Gość: zdzichu Re: zaginął czarny kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 09:50
          Przy wojska polskie stoją awaryjne i zapewne prymitywni patole zamieszkujący awaryjne pożarli tego biednego kota. Przykro mi [*]
          • Gość: 4kacper12 Re: zaginął czarny kot IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.12, 22:09
            NIE PRZYGLĄDAŁEM MU SIĘ TAK DOKŁADNIE.DZISIAJ TEŻ BYŁ.KRĘCI SIĘ PRZY BLOKU NR.5.
            • Gość: gosc Re: zaginął czarny kot IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.12, 09:57
              a mial ten kot białe plami na łapkach? skarpetki? nie przyjzałem sie dokladnie ale chyba nie na wszystkich?
    • Gość: hania Re: zaginął czarny kot IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.12, 01:25
      Piękna czarna kotka z białą krawatką; pod spodem szara sierść plącze się w okolicy kosynierów, jest oswojona; domaga sie pieszczot. Jeśli ta to proszę o kontakt 662278578
    • Gość: Eou Re: zaginął czarny kot IP: 213.199.253.* 13.10.12, 19:27
      W ten czwartek jechałam nauką jazdy ok. 18.30 na wysokości mrówki i przebiegł mi drogę czarny dorosły kot być może był to twój
    • Gość: xxx Re: zaginął czarny kot IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.12, 21:27
      Od około dwóch tygodni cały czarny dorosły kociak kręci się przy ulicy Sienkiewicza, mniej więcej około numeru bloku 37.
    • Gość: hania Re: zaginął czarny kot IP: *.xdsl.centertel.pl 20.10.12, 18:19
      na kosynierów to kotek wykastrowany i bardzo tęskni za właścicielem, mimo prób jest mu smutno
      • Gość: Joanna Re: zaginął czarny kot IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.12, 10:40
        Nie spotkałam tego kota. Mój jest cały czarny z taką prawie nie widoczną białą plamką, dorosły, wykastrowany. Jeśli ten ma gdzieś szarą sierść, spory krawacik lub np. białe skarpetki - to nie on. Czy możesz dać mi znać, proszę.
      • Gość: didi Re: zaginął czarny kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 12:57
        Gość portalu: hania napisał(a):

> na kosynierów to kotek wykastrowany i bardzo tęskni za właścicielem, mimo prób
        > jest mu smutno

Mi 3-4 tygodnie temu zaginął wykastrowany kot. Wiek około 1,5 roku. Kolor jego sierści jest trochę dziwny, bo niby jest cały czarny, ale jak się odsłoni jego sierść to jest jasno szara, na szyi ma białą plamkę. Patrzę, że ul. Kosynierów jest niedaleko ulicy na której mieszkam. Czy ten kociak błąka się po okolicy czy jest u kogoś w domu?
        • Gość: didi Re: zaginął czarny kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 13:11
          czytam we wcześniejszym wpisie, że chodzi o kotkę, więc to nie może być mój kot :(
          • Gość: Joanna Re: zaginął czarny kot IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.12, 21:57
            Hania napisała "kotka", ale w jej drugim wpisie jest poprawka, że to wykastrowany kot. Może zadzwoń do Hani - podała numer. Ja tego kota nie spotkałam. Może Ty będziesz miała więcej szczęścia.
            • Gość: zuzua Re: zaginął czarny kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 09:55
              na Powst Wlkp. między blokiem 12 a 14 zauważyłam czarnego kota , nie wiem jakiej płci. Wydaje mi się ,że wcześniej nie było takiego w tej okolicy, kręcą się tu kotki łaciate ludzie dokarmiają je i widzę też czarnego , który od czasu do czasu przeleci drogę ;) wczoraj wieczorem siedział przed wejściem do klatki schodowej.. może to ten ?
            • Gość: didi Re: zaginął czarny kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 11:45
              Gość portalu: Joanna napisał(a):

> Hania napisała "kotka", ale w jej drugim wpisie jest poprawka, że to wykastrowa
              > ny kot. Może zadzwoń do Hani - podała numer. Ja tego kota nie spotkałam. Może
              >Ty będziesz miała więcej szczęścia.

Dzwoniłam i na szczęście okazało się, że to mój kociak, jest już w swoim domku. Wydaje mi się, że jakby nie był podkarmiany to by wrócił do domu, bo raptem dwie ulice dalej "zdrajca" się znajdował. Teraz muszę go przetrzymać w domu, żeby znowu mu nie przyszła ucieczka do głowy. Mówią, że wykastrowane koty trzymają się domu, a tu proszę.
              Mam dodatkowo dwa małe kociaki w domu, których on nie akceptuje i może dlatego postanowił opuścić dom. Psychika kota jest nie do ogarnięcia.
              Życzę szczęścia w poszukiwaniu Twojego kocura.
              Ja się nie spodziewałam, że po miesiącu swojego odnajdę.
              Pozdrawiam.

• Gość: Darek Re: zaginął czarny kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 10:35
      nie ma problemu , ja mogę dać dwa małe 3 miesięczne kocięta:) i też są czarne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka