Dodaj do ulubionych

namaste ciechanów

IP: *.147.19.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.10.12, 22:08
Pomóżcie naszym dziewczynom ! Pokazały klase w Programie got to dance na polsacie ! Jeśli macie facebooka wejdzie na stronę tylko taniec i oddajce swoje głosy! na ten zespół mozna głosować 10 razy dziennie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.12, 22:52
      Ja już wyczerpałam limit na dziś. Jutro od nowa.
    • Gość: aa Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.12, 23:19
      Zespół NAMASTE bardzo liczy na Państwa głosy. Pomóżcie i pokażcie, że Ciechanów też potrafi. Więc logujcie się i głosujcie. :)
      apps.facebook.com/tylko-taniec/v/5077fe4eae9a8135e5000010
    • Gość: kali Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.12, 00:41
      trochę tłuste są. brzuchy się im latały jak tańczyły. pownny przed programem za siłownię pochodzić
      • Gość: plusik Re: namaste ciechanów IP: *.182.201.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.10.12, 07:42
        No i co z tego ! Nie chodzi teraz czy tłuste czy nie tłuste . chodzi o głosowanie a ty spójrz w lustro i sam sobie ( lub sama) pochodź na siłownie ...
        • Gość: justa Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.12, 10:55
          Ja sie na arene nie pcham a one sa tluste i nie opalone.
    • Gość: Ewa Re: namaste ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.12, 11:33
      Nic szczególnego ten zespół nie pokazał. Głosować należy na talent a nie na miejsce zamieszkania.
      • Gość: Agnieszka Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.12, 11:50
        Ale zawiść przez was przemawia. Szok. To są kobiece kształty przynajmniej, a nie jakieś przeszczepy. Tańce tego typu charakteryzują się tym że tancerki powinny mieć czym pokręcić.
        • Gość: welenc Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.12, 17:53
          Kobiece kształty a kołyszący się tłuszcz u młodej dziewczyny to 2 różne sprawy. Mi się to nie podobało a ty możesz głosować .
          • Gość: gosc Re: namaste ciechanów IP: *.tktelekom.pl 13.10.12, 19:49
            Sam tłuszcz i zero talentu i na co tu głosowac tu trzeba płakać że tak młode dziewczyny są takie grube.
            • Gość: ... Re: namaste ciechanów IP: *.matcom.com.pl 13.10.12, 20:48
              Taniec nie równy, mało efektowny. A wygląd się nie liczy tylko talent i pomysł na siebie. Dziewczyny powinny jeszcze poćwiczyć. Widziałam lepsze osoby/zespoły w tym programie.
              • Gość: Plusik Re: namaste ciechanów IP: *.30.8.240.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.10.12, 09:20
                O j***ne jakich profesjonalistów i znawców od tańca mamy .. szkoda ze potrafią tylko gadać... a właściwie tylko pisać anonimowo na forum.. zawiść przez was przemawia ... sami tłuste dupska macie . najlepiej kogoś krytykować... jesteście żałośni... Dziewczyny mam nadzieję , że to przeczytacie, nie przyznawajcie się skąd jesteście , bo nie warto reprezentować naszego miasta z takimi zawistnymi ludźmi .
                • Gość: loooo Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.12, 18:25
                  Fajnie , że dziewczyny wpadły na pomysł, aby robić coś nowego... Faktycznie, w Ciechanowie nikt nie tańczy w stylu bollywoodzkim, brawo za kreatywność. Ale pomysł to jedna, a odpowiednie zrealizowanie to drugie. Rzeczywiście efektu spektakularnego nie było, ale uważam, ze wyszło całkiem dobrze.
                  Dziewczyny nie były grube... Tylko brzuszki sprawiały, że taniec nie był tak efektowny, jak mógłby być...
                  Nie przejmujcie się , realizujcie dalej swoją pasję, fantastycznie, że robicie coś rozwijającego!:)
    • Gość: Qnicek Re: namaste ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.12, 12:29
      Dziewczyny nie tańczą klasycznego bollywood, ponieważ ten taniec jest mało żywiołowy. Powinniśmy się cieszyć, że w Ciechanowie coś innego jest niż cały ten nowoczesny czy hip-hop, że one pomimo tych opinii, pomimo tego, że działają na własną rękę nie zrezygnowały i promują nasze miasto. Ale jak widać nikt niestety tego nie doceni i potraficie tylko narzekać. Coś się zrobi- niedobrze, nie ma nic jeszcze gorzej. Moglibyśmy się wstydzić za nie gdyby dostały czerwone, no ale dostały 3 zielone i wgl się dostały. Więc jednak talent mają i potrafią się bawić z ludźmi tańcząc na scenie. I powinniśmy im pomóc i je wspierać chociażby przez te głosowanie na fb, ale jak widać mogą liczyć tylko na osoby spoza miasta i zaprzyjaźnione osoby w mieście. Pozdrawiam, przyjaciel zespołu.
      • Gość: yeah Re: namaste ciechanów IP: *.play-internet.pl 17.10.12, 09:08
        I weście też pod uwagę , że podczas oceniania przez Jury nikt się nie przyczepił o techniczne rzeczy tylko o nie uszytą bluskę od kreacji, a to moim zdaniem nie ma nic wspólnego z tańcem i taka uwaga była nie na miejscu. Powinniśmy być dumni z nich bo naprawdę gdzie się pojawią to wszedzie promują nasze miasto bo nazwa zespołu też została zmieniona z samego namaste na NAMASTE CIECHANÓW z tego co mi wiadomo z fb wiec wiadomo skąd pochodzą. Oglądając ich zdjęcia na fb to dziewczyny występują wszędzie .. ale nie w naszym mieście ( w sensie że każdy mieszkaniec może je zobaczyć)
        • Gość: :) Re: namaste ciechanów IP: 80.249.4.* 17.10.12, 09:30
          Jeśli kogoś się nie zna nie wypowiada się na jego temat! Ci co tak postępują pokazują swoją klasę i poziom.....żenada!Zacznij od krytyki samego czy samej siebie a nie od innych. Takim ludziom należy tylko współczuć, bo to świadczy o ich płytkości! Dziewczyny z Namaste tak trzymać nie słuchać a co najważniejsze nie przejmować się tymi bredniami. Kochacie to co robicie i to widać jak jesteście na scenie.Dużo uśmiechu i tańczcie dalej....a Ci co szydzą niech puchną z zazdrości....Trzymamy kciuki!!!
          • Gość: ha ha ha Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 09:35
            Popieram pasję tych kobitek, ale na boga mogłyby o siebie trochę zadbać, bo to komicznie obleśne.
            • Gość: . Re: namaste ciechanów IP: *.free.aero2.net.pl 17.10.12, 09:37
              jak widać puchnie się nie tylko z zazdrości
              nie mam nic do realizacji pasji ale one (jak mniemam) chcą reprezentować Ciechanów
              niech to robią godnie
              • Gość: ha ha ha Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 09:54
                Ludzie, one mają parcie na sławę i reprezentują siebie i swoje ciała a nie Ciechanów. Nie opowiadajcie bzdur. Trzeba cenić pasję, jaką te baabki mają, ale niech przyjmą słowa krytyki. To nie boli, to tylko może im pomóc.
                • Gość: yeah Re: namaste ciechanów IP: *.play-internet.pl 17.10.12, 10:53
                  nie reprezentują samych siebie ale i ciechanów wierzcie mi a co do otyłości to chciałem tylko powiedzieć , że liderka walczy z każdego dnia chorobą . i bycie szczupłym w tym przypadku nie jest takie proste ... a reszta jest szczupła i nie przesadzajcie. a poza tym też nie oceniajcie ludzi po okładce .. bo to trochę nie wporządku..
                  • Gość: .... Re: namaste ciechanów IP: 80.249.4.* 17.10.12, 15:29
                    Dziewczyny nie robią z siebie gwiazd,pokazują swoją pasję.Oby więcej takich młodych ludzi było w naszym mieście.A wygląd to nie wszystko...liczy się co ma się w główce!a u tych co widzą tylko okładki widocznie liczy się co innego. Nic na to nie poradzimy tacy próżni też muszą być inaczej świat byłby nudny:).Trzeba tylko czasem pomyśleć, że niektórzy nie są szczupli i zgrabni bo np. ciężko chorują i nie jest to zależne od nich. Nie liczy się to jak się wygląda tylko to jakim się jest człowiekiem!!!
    • Gość: ptrtm Re: namaste ciechanów IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.10.12, 20:28
      Czy mówimy o trzech fokach bujających kałdunami w rytm piszczałek i flecików?
      • Gość: kontekst Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 20:48
        niestety tak
        • Gość: 100%hejt Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 21:48
          Buja to Ci się łeb po powrocie z jakiejś wiejskiej potupai nie ma nic gorszego od powiatu ciechanowskiego a dokładnie od dwóch miast
          GLINOJECKA I CIECHANOWA mieszkają tu zawistni nie mający żadnych talentów ani hobby ludzie a dodatkowo zamiast wspierać swoich to jeszcze ich gorzej zjeżdżają niż obcy, nie ma co się oszukiwać NIKT z jakimikolwiek um. nie chce pokazywać się w Ciechanowie bo to wiocha gdzie ludzie z dupy się wzięli gó... widzieli i ch*ja wiedzą
          • Gość: ptrtm Re: namaste ciechanów IP: 37.209.153.* 18.10.12, 13:59
            buraku!!! to Ciebie stara wyssała chyba z pyty nietoperza a Ciechanów to dla ciebie stolica.....i bywaj dalej w Gumowach i BieNkach Karkutach!!!
            • Gość: Kilo Hejtu Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 20:53
              Ryj ogórku xD bo twoje zdanie jest tak interesujące, że stworze do niego notkę xD nawet nie umiesz zbyt się wysłowić a w dodatku jesteś zarozumiałym życiowym śmieciem xD
      • Gość: Oliwia Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.12, 21:40
        Czytając Wasze komentarze coraz bardziej odechciewa mi się promować nasze miasto. Do cholery, nie możecie zrozumieć że robimy to co kochamy a nasze brzuchy to nasza indywidualna sprawa? Nie będziemy robić czegoś co nam nie pasuje. A kwestia naszych brzuchów to tylko i wyłącznie NASZA sprawa. Jeżeli będziemy chciały to schudniemy. ale jakoś nie bardzo się na to zanosi ponieważ bardzo dobrze czujemy się w naszych ciałkach. :) Pozdrawiam, Oliwia z Namaste.
        • Gość: Oliwia Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.12, 21:41
          A poza tym, nikt nie jest idealny i mało kto robi to co kocha w swoim "tłustym, grubym ciele z bujającym się brzuchem".
        • birds80 Re: namaste ciechanów 17.10.12, 21:45
          Przejrzałam filmiki i zdjęcia ( co tylko znalazłam na wasz temat) POdziwiam was za to co robicie , większośći ludziom poprostu nic się nie chce lub wynika to z zazdrości . Biedni i samotni są ludzie piszący glupie komentarze . Dziewczyny róbcie to co robicie ( a robicie to całkiem dobrze )
          POzdrawim
          • Gość: Agnieszka Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.12, 11:16
            A najlepsze jest to że nikt z profesjonalnych jurorów w programie "got to dance" nie przyczepił się do waszych brzuchów. Nawet Mazurówna która jest bezpośrednia i bez przypału. Nie wspomnę o Liszowskiej, bo ona sama też ma czym pomachać. I uznawana jest za symbol kobiecości. A tu na miejscu niestety mamy samych estetów i znawców kobiecego ciała. Znam dziewczyny dobrze i żadna z nich nie jest gruba. Mają takie stroje w których brzuchy muszą być na wierzchu i nie można ich ukryć. Większość z nas jakby musiała się tak ubrać też miałaby fałdki na wierzchu niestety.
            • Gość: ja Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.12, 19:27
              Ale droga Oliwio oczywiście,że wasze brzuchy to wasza sprawa i każdy z nas robi co lubi ale żeby wystąpić przed taką publiką w studio jak i przed telewizorem to trzeba mieć trochę samokrytyki co do swojej figury i jakieś lustro w domu.A co do promowania to raczej zależy wam na promocji zespołu a nie miasta.
              • Gość: Oliwia Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.12, 19:50
                Ale jeżeli nasza figura nam nie przeszkadza to po co mamy się z tym kryć? Chciałyśmy to pokazałyśmy bo jednak nie wstydzimy się naszego ciała. :) Nasz zespół i tak już jest dobrze wypromowany poza miastem. Chciałyśmy jednak pokazać, że w Ciechanowie to nie tylko Doda i stawianie jej pomników ale też coś innego. No najwyraźniej za bardzo Wam to przeszkadza więc przestaniemy to robić i zajmiemy się promowaniem tylko zespołu :)
                • Gość: ja Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.12, 20:05
                  Jak to czytam to żal mi ściska cztery litery a zespół faktycznie cholernie wypromowany tylko szkoda,że w glosowaniu tego nie widać zaledwie marne 3%
              • Gość: Iza NAMASTE Re: namaste ciechanów IP: *.30.224.127.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.12, 20:10
                Owszem mamy lustra w domu . wiemy jak wyglądamy i jeśli komuś się nie podoba , to ma z tym problem. My nie jesteśmy sztucznymi wychudzonymi lalkami tylko naturalnymi kobietami a co najważniejsze nie jesteśmy gwiazdami bollywoodu. Jeśli chcecie wiedzieć to mam 162 cm i ważę 65 kg nie ze względu na to że jem tylko dlatego że jestem chora. I na figure nie mam wpływu. Może i jesteśmy tłuste ale mamy kondycję której wam w 100% brakuje. Owszem promujemy miasto jako całość , bo mamy w Ciechanowie dużo zaprzyjaźnionych osób , a wyjebane mam na takich debili jak wy. Co do stroju to najmądrzejsze osoby niech spróbują założyć na siebie 10 metrów materiału i upiąć go tak aby nie spadło i Powodzenia w tańcu życzę. Jak widać każdy ma swoją pasję , my mamy taneczną a debile wypisywanie na forum głupot ... nie każdemu musi się podobać to co robimy , każdy ma inny gust. I mnie osobiście nie bolą wasze puste niczym nie uzasadnione słowa krytyki pod naszym adresem, wręcz mnie bawią niesamowicie i motywują do dalszej pracy ! mam wyjebane po całości co kto o mnie myśli , sądzi czy mówi . mam do tego dystans. Możecie się ze mnie śmiać i z mojego zespołu , gó... mnie to obchodzi . Ja i tak będę robić to co robię, bo mam dla kogo , i są osoby które nas doceniają , jeszcze bardziej mnie cieszy to że w innych miastach nas ludzie uwielbiają , a tu mi nie zależy żeby nas ktoś lubił albo żeby nas ktoś zapraszał na imprezy . , mi tylko szkoda jest moich dziewczyn, bo każde słowo biorą sobie do serca i jest im przykro, A poza tym nie będę więcej prowadziła głupich dyskusji na forum z debilami . Amen.
                • Gość: nemo Re: namaste ciechanów IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.10.12, 20:19
                  Dziewczę.....próbujesz się bronić .....tylko Ci nie wychodzi troszeczkę....
                  ustosunkowując się do tych niemiłych postów używasz słów wyjebane itp......
                  pisząc tak dajesz o sobie świadectwo i okazujesz jak masz ;wyjebany'...rozumek.
                  W takim momencie nie różnisz się niczym od nich wszystkich a wręcz ich przerastasz.....
                  Skoro jesteś taka wyzwolona i samodzielna okaż trochę kultury....
                • Gość: ja Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.12, 20:20
                  Co do kondycji to bym polemizował bo po występie złapałyście troszkę zadyszki a jak was tak inne miast uwielbiają to może czas tam się przeprowadzić.
                  • Gość: Oliwia Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.12, 20:24
                    Zadyszka będzie zawsze. Ale zatańcz sobie żywiołowo układ 15 minutowy to wtedy pogadamy. :) Przeprowadzać się nie musimy bo jednak to jest nasze miasto. I cieszymy się z tego, że inne miasta nas wspierają i zapraszają chociażby do restauracji na występy. Niestety, bollywood jeszcze nie jest tak lubiany, a szkoda. Może kiedyś docenicie to, że chciałyśmy tańczyć w Ciechanowie i chciałyśmy jak najbardziej wypromować nasze miasto. A co do głosów. Jednak osoby które nas szanują i lubią nie mają fb i na inne zespoły ludzie z ich miasta głosowali. A szkoda, że u nas tak nie jest. No cóż, tak źle i tak nie dobrze.
                  • Gość: Kilo Hejtu Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 20:27
                    Nie ma to jak wieśniaki z "ciechanowa" xD odezwali się ludzie od kondycji i wysportowanych ciał gdzie kiedyś były tam "dziewczyny słodkie jak miód, dziś to materialistki co chcą porshe i ch....." a frajerzy typu wytapetowani lalusie co latają do opala po kolczyki i mówią jak to oni są tolerancyjni bo są jeżdżeni w dupska xD to teraz widać każdy kozak w necie pi... w świecie ciechanów to najgorsza wieś z całego tego powiatu xD i dosłownie nie ma tam nic innego jak chamstwo i stado buraków gdzie na każdego hektar pola to mało XD
                • Gość: kontekst Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 20:24
                  Namaste reprezentuje siebie a jak, to przeczytałem przed chwilą. Dziewczyno wystarczająco się skompromitowałaś. /a wyjebane mam na takich debili jak wy/. Niestety reprezentujecie poziom bruku.
                • Gość: kon-rad-2012 Re: namaste ciechanów IP: *.play-internet.pl 18.10.12, 20:25
                  Krytykom burakom żal że sami nic nie potrafią lubią tylko krytykowć a sami z pewnością mają tłuste dupska i wielkie brzuchy .Pozdrawiam zespół.
                • Gość: Kilo Hejtu Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 20:40
                  I taaak w ciechu są najlepsi "skejty" hahahaha te pro rampy po których śmigają te filipy jakie śmigają aż miło popatrzeć hahaha, Boże widzisz i nie grzmisz xD
                  • Gość: ja Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.12, 20:43
                    A tak na marginesie droga Izo kulturę osobistą na którą oczywiście jak sądzę masz wy....ne wyssałaś zapewne z mlekiem matki.
                    • Gość: Kilo Hejtu Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 20:48
                      Możliwe, że i nie wyssała kultury skoro tak twierdzisz, zauważ, że sami jesteście od ch...a pozytywni pomagacie swoim i co najlepsze od ch...a ich wspieracie xD weź gościu o kulturze nic niemów bo pewnie z Ciebie taka szlachta, że kulturę wyssałeś z mlekiem ojca If u know what I mean xD a w dodatku wy też jesteście od ch...a kulturalni jeżdżąc po nich, że są grube jakoś innych promujących się ciechanowiaków nie widziałem xD nie ma co Wsi w telewizji nie chcą xD
                      • Gość: ja Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.12, 22:23
                        Ja to jestem szlachta pełną gębą a tobie ojcowskie mleko zalega pod nosem.
                        • Gość: Kilo Hejtu Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 22:28
                          Gimbusie kiedy ja zdobywałem respekt i uznanie to ty się suszyłeś w kondonie na strychu XD pachole xD
                          • Gość: ja Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.12, 22:50
                            Jak miło mieć do czynienia z kolejnym kulturalnym rozmówcą. Słoma z butów wystaje
                            • Gość: Kilo Hejtu Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 22:52
                              Po co mam być kulturalny kiedy mam do czynienia z taką wsią jak Ty XD jesteś taki oryginalny i fajny, że normalnie aż Cię podziwiam idź z tym do mam talent pokaż swą zajebistość odkryj swoją twarz xD (to cały czas sarkazm, wytłumaczenie dla idiotów... T_T)
                              • Gość: :) Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 23:53
                                Do Kilo Hejtu - co bierzesz, że tak bełkoczesz?
                                Do Iza NAMASTE - O gustach się nie dyskutuje. Współczuję choroby i podziwiam kondycję. Nie przepadam za tą formą tańca, ale cenię to co robicie, niestety mój szacunek trochę zmalał po Twojej wypowiedzi, bo kulturą się jednak nie popisałaś, a pamiętaj, że jesteś wzorem dla dziewcząt, które z Tobą tańczą.
                                Pozdrawiam mimo wszystko i życzę wielu sukcesów:)
                                • Gość: ja Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 09:52
                                  Mając do dyspozycji 10 m materiału można zakryć zbędny tłuszcz. A NAMASTE po polsku chyba znaczy taniec grubych bebechów.
                                  • Gość: kontekst Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 09:59
                                    Dajcie spokój tym brzuchom. Problem polega na tym, że one kiwają się zawsze tak samo i prawie wcale nie rozwijają swoich układów tanecznych, czyli nuda. Samo kiwanie brzuchami nie wystarczy. Wychodzi bida w głowie. To może się tylko podobać seksistom patrzącym na wasze brzuchy i pępki.
                                  • Gość: Kilo Hejtu Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 15:16
                                    Mając 10m materiału starzy powinni Cię owinąć w niego przy narodzinach i utopić
    • Gość: gosc Re: namaste ciechanów IP: *.cnow.pl 19.10.12, 10:01
      zeczywiscie pokazaly KLASĘ a szczegolnie jedna z nich wypowiadajac się na forum sluchajcie jezeli ktos mial jeszcze dla was jakikolwiek szacunek i byl za wami to mozecie mi wierzyc ze jestescie skonczone w oczach ludzi jak mozna powiedziec mam wyjebane no ludzie ale choc by sie nie wiem jak ktos staral to sloma z butow i tak wyjdzie tak ze lepiej bedzie jezeli juz nie bedziecie sie nawet przyznawaly skad jestescie zeby ciechanowianom obciachu nie robic
      • Gość: kontekst Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 10:10
        //. ,, bo mamy w Ciechanowie dużo zaprzyjaźnionych osób , a wyjebane mam na takich debili jak wy.//
        JUŻ NIE MACIE
        • Gość: Kilo Hejtu Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 15:20
          Skąd możesz wiedzieć kto z nimi jest zaprzyjaźniony i kto ich lubi a kto nie jesteś jakimś głosem narodu czy miasta? Skoro tak to się ujawnij...
      • Gość: Oliwia Re: namaste ciechanów IP: *.181.117.74.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.10.12, 11:50
        gorszego obciachu niz chec postawienia pomnika Dodzie nie da sie zrobic. ludzie z naszego miasta sami sobie robia obciach piszac i obrazajac chociaz sie nie zna. Niestety osoby ktore sie nie znaja nigdy nie zauwaza sporej roznicy w muzyce a przede wszystkim w naszych ukladach i ruchach. Bedziemy sie przyznawac poniewaz tak samo jak i Wy jestesmy z jednego miasta. Owszem w nazwie zespolu moze nie byc miasta. ale kto bedzie chcial i tak sie dowie gdzie mieszkamy. wszyscy spoza miasta dziwia sie, ze niestety nikt nam nie chce pomoc chociazby zalatwic stroje nowe. jest nam cholernie przykro ze nasze rodzinne i piekne miasto jakim jest Ciechanow tak bardzo jest przeciwna temu ze chcemy robic cos innego.
        • Gość: kontekst Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 11:58
          Dziecko zrozum, że nie jesteśmy przeciwni temu co robicie , tylko trochę zadbajcie o siebie i nie bądźcie obciachowe. Ja np. się cieszę , że robicie i trwacie przy swoim, ale. Nauka nigdy nie zaszkodzi a tylko pomoże. Odbierajcie krytyczne słowa nie jako atak a pomoc.
          • Gość: Oliwia Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.12, 14:44
            Po pierwsze nie dziecko. Po drugie dbamy o siebie i na prawdę nasze brzuchy nam nie przeszkadzają. Poza tym jak już było wspomniane Iza jest chora i nie ma opcji żeby schudła a ja jakoś wolę co innego niż zrzucać mój brzuszek który na prawdę lubię. Uczyć się uczymy. Jeżeli są tylko jakieś warsztaty to my tam jesteśmy. Owszem, odbieramy to jako pomoc (w większości) no ale jak mamy odebrać słowa w których mówią o nas tłuste foki kiedy nam nie przeszkadza nasz wygląd. Chyba, że chciałby ktoś wiedzieć dokładniej czy staramy się zrzucić czy nie to prosimy o kontakt z nami a nie na forum. Odpowiemy z chęcią na jakiekolwiek wątpliwości czy coś.
          • Gość: Kilo Hejtu Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 15:23
            Trudno "nad inteligentna" osóbko odbierać je jako formę pomocy skoro 3/4 komentarzy mówi jakie to one nie są ch...owe we wszystkim i wgl w dodatku krytyka to jest miecz obusieczny ponieważ oceniając te osoby musisz wykazać się umiejętnościami większymi niż one lub zamknąć ryj taka jest prawda
      • Gość: Kilo Hejtu Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 15:19
        Ciechanów robi sobie sam obciach ludźmi i kulturą to po pierwsze po drugie to wyrwane zdanie z kontekstu tyczyło się debilu ludzi obrażających je i ludzi, którzy w dupie byli ch...a widzieli i gó... wiedzą czyli 3/4 ciechanowa. I dam Ci radę jak się wypowiadasz to pamiętaj taką starą zasadę każdy odpowiada za to co napisał a nie za to co kto zrozumiał
        • Gość: kontekst Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 16:37
          Następny bruku sięgnął. Kulturalny nie ma co.
          • Gość: Kilo Hejtu Re: namaste ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 16:47
            No co ktoś musiał zniżyć się do waszego poziomu obyście mnie doświadczeniem nie pokonali xD
    • amra1821 Re: namaste ciechanów 19.10.12, 17:23
      Bardzo fajny występ naszych ciechanowianek,z miłą chęcią pomogę w głosowaniu.Pozdrawiam
      • Gość: Agnieszka Re: namaste ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.12, 20:11
        Izie można się dziwić lub nie dziwić że tak wulgarnie napisała. Trzeba mieć naprawdę mocną psychikę, żeby ze stoickim spokojem czytać na swój temat takie przykre rzeczy. Większość z tych komentarzy jest niestety nieuczciwa i obrażająca dziewczyny. Wyzwiska typu tłuste foki machające kałdunami itd. nie są za miłe. To nie są słowa krytyki tylko zwykłe ubliżanie. Przecież one nie zrobiły niczego złego, wystąpiły jedynie w programie. A w zamian za to wszyscy się na nie rzucili jakby to były jakieś przestępczynie.
        Na prawdę w tym naszym zakompleksionym Ciechanówku jest strach cokolwiek zrobić, bo zaraz człowieka zjadą i zmieszają z błotem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka