Dodaj do ulubionych

Zespoły na sylwestra

IP: 213.199.253.* 07.11.12, 19:52
Mam prośbę do Państwa. Chcemy z mężem wybrać się na bal , ale byśmy chcieli wiedzieć jakie zespoły gdzie grają jeśli to nie jest wielką tajemnicą, bo wiadomo , że muzyka na takich balach jest bardzo ważna. Jesli możecie podpowiedzieć to bardzo proszę. Zaznaczam , że nie chodzi mi o opinię na temat zespołów tylko informację gdzie grają. Z góry bardzo dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: balowicz Re: Zespoły na sylwestra IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.12, 21:59
      Zazwyczaj to nie kest tajemnicą, lecz niespodzianką do ostatniej chwili. Zarówno dla gości, jak i właścicieli lokalu.
      • Gość: daa Re: Zespoły na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.12, 13:10
        Dzięki za taką niespodziankę,wchodzisz na imprezę zadowolony a okazuje się że stoi dwóch za klawiszami.I już mam spieprzony wieczór.
        • Gość: do daa Re: Zespoły na sylwestra IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.12, 13:24
          Gosciu jak zapłacisz od pary po 700zł to będziesz miał kapele na zywo,i nie bedzie wyroczni...HA HA HA
          • Gość: Ula Re: Zespoły na sylwestra IP: 213.199.253.* 08.11.12, 13:29
            Na żywo.... za 700 zł od pary żart jakiś Na żywo to prawie nikt nie gra teraz to podstawa. A poza tym tyle kasy na jedną noc ..... jeszcze mnie nie pogięło!!! Szczerze mówiąc to pewnie Ci którzy mają zespoły poprostu boją się napisać gdzie grają , bo zaraz będą komentarze - taka jest prawda ale niestety są takie czasy że jak się idzie wydać kasę to człowiek chce wiedzieć na co ją wydaje.
    • Gość: Gajowy Re: Zespoły na sylwestra IP: *.pl 09.11.12, 15:06
      W Panderozie zespół Multi (5 osób) grający MUZYKĘ NA ŻYWO.
      • Gość: ? Re: Zespoły na sylwestra IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.12, 16:01
        Zespól Multi? HHm kto to jest ? skąd sie to zjawisko muzyczne wzieło ? na żywo ale co puszczają czy grają? a jak oni wyglądają? czy umieja śpiewać? pozostawie to bez komentarza...
        • Gość: ogr13 Re: Zespoły na sylwestra IP: *.play-internet.pl 09.11.12, 18:27
          Polecam zamek w Golubiu muzyka na żywo było super.
    • Gość: tancerka Re: Zespoły na sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 08:38
      OFERTA SYLWESTROWA
      Atena 600 Hamena
      Panderoza 460 Multi
      u Junoszy 400 Poker
      Magnat 500 Masters
      Bianko 400 Zodiak
      Zajazd Tur Atut
      Baron - nie organizuje
      Dalia - nie organizuje

Miłej zabawy ;-)
      • Gość: Grażyna Re: Zespoły na sylwestra IP: 213.199.253.* 16.11.12, 16:30
        Dziękuję za konkretną i zadowalającą mnie odpowiedz
        • Gość: aaa Re: Zespoły na sylwestra IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.12, 23:36
          Dodam jeszcze PANORAMĘ

Chyba najtaniej- 300 zł gra zespół White Bear
          • Gość: Multi Re: Zespoły na sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 18:35
            Zespół Multi gra na żywo. demo można będzie zobaczyć już niebawem w internecie. skład jest młody ale cały skład zespołu wie co robi i wydaje mi się że robią to dobrze, ale nie mi to oceniać tylko słuchaczom. do zobaczenia. Pozdrawia zespół Multi !!
            • Gość: fanka Re: Zespoły na sylwestra IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.12, 12:27
              A ja dodam, że w Carmen na Gostkowskiej gra zespół Calypso - 4oo zł od pary.
              • Gość: marti Re: Zespoły na sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 16:18
                Multi grał u nas na weselu i wszystkim gościom się bardzo podobało, młody skład ale dokładnie wiedzą co robią polecam ! :)
                • Gość: cc Re: Zespoły na sylwestra IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.12, 16:49
                  a kto gra w tango na mazowieckiej
                • Gość: wiem W Niestumiu w Zajazd Tur gra Puls a na tej drugiej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.12, 16:55
                  • Gość: zorro Re: W Niestumiu w Zajazd Tur gra Puls a na tej dr IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.12, 19:10
                    Już było pisane, kto gdzie gra forum.gazeta.pl/forum/w,557,140289581,140489392,Re_Zespoly_na_sylwestra.html
                • torso Re: Zespoły na sylwestra 03.12.12, 10:55
                  Zapraszam na naszą stronę internetową Zespół Muzyczny TORSO oraz na bloga zespołu Blog Zespołu TORSO gdzie zapoznasz się z opiniami naszych zleceniodawców.
                  Zwolnił się termin na Sylwestra 2012/2013
                  Zapraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka